![]() |
Straż miejska ma prawo do używania fotoradaru?? już było o tym głośno. Czy będzie i znowu... W googlach można odnaleść artykuły na ten temat oto jeden z nich... http://www.e-lama.pl/artykuly/7139/Nie-wsz...osc-sa-legalne/
|
![]() |
Niedługo będzie reelekcja burmistrza. Dudki od kierowców przydadzą się na kampanię wyborczą. Grunt to zawczasu się zabezpieczyć.
|
![]() |
Dać strażakom fotoradar to jak dać małpie brzytwę. Teraz się bezmózgowcy dowartościowywać i tak już co poniektórym się we łbach poprzewracało.
|
![]() |
Powinno byc zdecydowanie wiecej takich urzadzen poniewaz polactwu dac samochod to jak malpie brzytwe. W cywilizowanych krajach jakos mozna jezdzic zgodnie z przepisami a im blizej Ukrainy tym wieksza dzicz.
|
|
|
![]() |
urządzenie powinno trafić do policji a nie tych pseudopolicjantów słabo rozgarniętych i rzeczywiści zaczną się dowartosciowywać za wszelką cenę - BĘDĄ UDRĘKĄ KRAŚNIKA - ZOBACZYCIE , policja to kultura i takt czego nie mozna powiedzieć o straszakach
|
![]() |
Co się martwicie! Nim oni nauczą się obsługi tego fotoradaru to my już będziemy śmigać po obwodnicy naszego miasta:) A jak znam życie i ich rozgarnięcie to szybko to zepsują
|
![]() |
Jak znam życie to będą robić zdjęcia nawet traktorom lub samochodom jeżdżącym 30 km/h. straż miejska powinna pilnować porządku a nie jak sie biją pod kioskiem to podwijają ogon i udają ze nie widzą. Teraz nie będą nic robić oprócz zdjęć kierowcom. |
![]() |
No tak tarzeba tempa żółwia aby zdążyć za POmysłami naszych urzędników
|
|
|
![]() |
A ja bym kazał ostemplować rowerzystów!!! Oni też mogą rozwinąć prędkość zakazaną....przecież w wielu miejscach są głupie znaki ograniczenia do 30-40 km/h -np przy "czerwoniakach". Tylko jak wyglądałby dzielny stóż magistrackiego prawa lub kurier - rowerzysta z metką na czole i .... - przecież z tyłu też musi być numer??? I co im stuknąć??? LKRnPCZ - gdzie n-to numer kolejny zucha. Ciekawe, kto wygrałby przetarg na metkowanie
|
![]() |
Z tym fotoradarem to jest BARDZO DOBRY POMYSŁ!!!! Przecież jak ludzie pędzą te 60 km/godz to nie nadążają przeczytać , jakie złote myśli prezentuje na banerach burmistrz miasta. A jak będą jeździć z przepisową w Kraśniku prędkością, tj. 30km/godz, to nawet ciut mniejsze plakaty na wiatach przystankowych przeczytają i docenią. Wybory przecież niedługo!!!
|
![]() |
Niech nam żyje burmistrz miasta piót czabinskij! Niech żyje! Niech żyje! |
![]() |
Powiedźcie Matkom tych wszystkich chłopców, którzy zginęli na kraśnickich drogach w ciągu ostatnich lat, że nie warto jeździć powoli, że psy i czarnuchy się czepiają. Zabrać na dwie godziny wszystkie fotoradary znieść ograniczenia prędkości a wszystkim autorom bzdurnych wpisów przeciwnych zakupowi kolejnego fotoradaru nakazać w tym czasie aby kierowali pojazdem albo chociaż przechodzili przez przejście. Szczęścia życzę. A wszystkich wątpiących w inteligencję strażników, pocieszę, że fotoradar działa automatycznie i takich lodów jak na suszarce nim nie wykręci i może to niektórych boli, że nie rozróżnia lekarza od pacjenta a VIP-a od męta. Jestem za mam trzech synów i chciałbym doczekać wnuków.
|
|
|
![]() |
wszystkich trzech chyba w straży miejskiej |
![]() |
Łot i zrozumiał deb*** co się do niego prawi. Powiedz mi ośle ilu to strażników miejskich skończyło życie rozbijając się o drzewa albo w innych karambolach przez nich spowodowanych? A z dwojga złego wolał bym mieć w domu strażnika niż nieboszczyka na cmentarzu!!!! Pewnie nie masz dzieci!!! albo na razie jeżdżą rowerkami na czterech kółkach. |
![]() |
Gdyby im chodziło o bezpieczeństwo, to byłaby jedna przenośna kamera i kilkanaście pustych masztów w miejscach niebezpiecznych!!! Proste- ale nie dla wszystkich. Kupili sprzęt bo kasa pusta i trzeba ją jakoś napełnić. Poza tym mamuśka - po co Ci zdjęcie pędzącego syna, gdy on już jest na cmentarzu. Kamera miła go zatrzymać, strażnik miejski lub policjant??? Synków uczyć odpowiedzialności i pokazywać skutki wypadków - są odpowiednie filmy. Robią wrażenie - widziałem. |
![]() |
Mam dzieci one mają mózg i wiedzą jak jeździć a po za tym policja jest od radarów a nie kruki. Życzę szczęścia i mandatów a w niedługim czasie zabrania prawo jazdy o ile takowe posiadasz. |
|
|
![]() |
Zółw określ swoją płeć, w jednym piszesz ze chciałabym... a w drugim wolałbym......... jesteś OBOJNIAKIEM. Chodziło mi o to deb....lu, ze bronisz strażaków choć oni nie są od tego. |
![]() |
Analfabeto gościu zacytuj mi moją wypowiedź w której pada słowo "chciałabym". Zdrówka życzę!!! A tak poza tym na forum sie dyskutuje a nie spółkuje więc płeć nie jest istotna. |
![]() |
Czy strażak miejski ma być donosicielem... donosi zdjęcia z fotoradaru policji, bo sam nie ma prawa wystawić za to mandatu??? W naszym społeczeństwie utrwalił się określony stosunek do donosicieli. Nie dziwcie więc się pogardliwym wpisom. Panowie - to nie wasza robota!!! Przeprowadzić babcię na przejściu dla pieszych, pogonić łacha-gdy nie posprzątał- jak piesek kupkę zrobił, upomnieć za złe parkowanie, przypilnować kieszonkowców, pogonić wandali, zadbać o porządek.... Huk roboty.
|
![]() |
Rafał a ile ci zapłacili za przekręcenie nazwiska?
A swoją droga to szkoda że tylko jeden "śmietnik" macie może było by trochę bezpieczniej.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.