Tragedia, wyrazy współczucia rodzinie taki dobry człowiek i społecznik.
|
|
Kolejny pijany polityk z immunitetem??????
|
|
Kim był potrącony? : |
|
|
Potrącony był sołtysem o dobrej opinii wśród ludzi.
Wyrazy współczucia dla rodziny.
Mieszakam niedaleko, chodzę tą drogą, na mnie też mógł trafić ten kierowca... Nie dość,że pijany, to w taką pogodę siadający za kółko chyba nie jest normalny...
|
|
Ktoś wie kto kierował?
|
|
a gdzie wpisy o państwie POlicyjnym? o fotoradarach? o wozach ITD?
|
|
więcej radarów! więcej kontroli! karać! karać! i jeszcze raz kontrolować!
|
|
A co mają radary i wozy ITD do pijanych kierowców? Za to by się wzieli i wprowadzili np automatyczne odebranie dozywotnio prawa jazdy dla złapanego kierowcy. Ilu recydywistów-pijaków zabiło zanim wreszcie stracili prawo jazdy? A wozy ITD które nawet nie zatrzymują nagranych kierowców, tylko wysyłają zdjęcia jak fotoradar ze słupa, nie poprawiają doraźnie bezpieczeństwa na drogach. Zresztą nie takie jest ich zadanie - chodzi przecież tylko o kasę z mandatów, a nie o bezpieczeństwo kogokolwiek. Więc swoje pseudo-mądrości zachowaj dla siebie, i swoich kolegów z ITD. |
|
Tylko IMMUNITET i można chlać,ładować w pedał i żadne inspekcje,fotoradary,nic nie rusza !!!!!!
|
|
czy to był ZUBA?? |
|
Tak Pan Zuba ;(
|
|
Mam propozycję ; morderców dzieci , gwałcicieli ,pijanych kierowców za spowodowanie wypadku ze skutkiem śmieterlnym w ramach resocjalizacji odsyłać ,w ramach współpracy do Korei Półn, Rosji,Chin.
|
|
To w końcu, kto prowadził??
|
|
W Kraśniku, bezkarnie, po pijaku może jeździć tylko poseł lub sędzia !
|
|
Jakiś pijak prowadził, a mój tata nie żyje i skończcie wreszcie te głupie wpisy !!!
|
|
Będą mącić tak jak w tej sprawie http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130109/KRASNIK/130109596 ?
|
|
rodzine zmarlego prosze o kontakt pomoge w kwestii finansowej 791-31-32-33
|
|
Wyrazy współczucia dla RODZINY.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|