![]() |
Czy Pan Kos już po odwyku ???????
|
![]() |
Kto pisać ten artukuł, bo niektóre zdania my nie rozumieć?
1. "Szpital powiatowy w Kraśniku będzie nowy blok operacyjny."
2. "W czasie trwania remontu pacjenci szpitala są operowania na bloku na III piętrze."
|
![]() |
wiele artykułów tutaj wymaga poprawek (często zglądam na tą str) dlaczego prace nie są sprawdzane zanim tu trafią? :D
|
![]() |
Tego szpitala już nic nie uratuje. UMIERALNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SYF A LEKARZE TRAGICZNI.
|
![]() |
jak remont to remont, ale jest tez i gwóżdz programu ..." Pokój dla lekarzy....." rozbawilo mnie to, pokój zeby rodzina miala gdzie łapówke dac lekarzowi. ..................................................
|
![]() |
Tego szpitala już nic nie uratuje. UMIERALNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SYF A LEKARZE TRAGICZNI.Lekarze są rzeczywiście fatalni, ale nie potrafią się przyznać do braku umiejętności i skierować pacjenta do innego lekarza. Przykład: chirurg po kilkakrotnym nieudanym badaniu daje pacjentowi .... nie, nie skierowanie, a telefon do prywatnego gabinetu w Lublinie!!! |
![]() |
Dokładnie to nie szpital,umieralnia,chamstwo i brak słow....
|
![]() |
Zgadzam się z poprzednikami-remont tego szpitala nie uratuje, dopóki będzie tam panowało takie podejście do pacjentów, jakie jest obecnie:chamstwo, arogancja, cynizm - zarówno wśród lekarzy, jak i pielęgniarek. Szkoda tylko ludzi, którzy tam lądują .
|
![]() |
Zmienił się dyrektor więc może coś drgnie na lepsze. Szkoda tylko, że on jest lekarzem, bo wiadomo, że będzie zawsze trzymał stronę tej grupy zawodowej. Powinien tak zmienić podejście personelu do pacjenów, aby szpital kraśnicki nie kojarzył się tylko z chamstwem i niekompetencją.
|
![]() |
Kiedyś trafiłem na izbę przyjęć z bólem głowy po wypadku ,zeszła do mnie pani pseudo lekarz Sagan bez prześwietlenia stwierdziła ,ze mi nic nie jest .Wyladowalem w Lublinie gdzie odrazu zrobiono mi tomograf i okazało sie ,ze mam krwiaka .Tam naprawdę nie powinni siedzieć gamonie na dyżurach bo zamiast ratować zycie to do piachu posylaja człowieka .
|
![]() |
nowoczesny sprzęt medyczny to podstawa, każdy blok operacyjny powinien być wyposażony w wysokiej jakości sprzęt, niestety w Polsce nadal nasze sale pozostawiają wiele do życzenia pod względem technologicznym
|
![]() |
Kiedyś trafiłem na izbę przyjęć z bólem głowy po wypadku ,zeszła do mnie pani pseudo lekarz Sagan bez prześwietlenia stwierdziła ,ze mi nic nie jest .Wyladowalem w Lublinie gdzie odrazu zrobiono mi tomograf i okazało sie ,ze mam krwiaka .Tam naprawdę nie powinni siedzieć gamonie na dyżurach bo zamiast ratować zycie to do piachu posylaja człowieka .Saganowa jest znana z tego, że mimo skarg pacjentów na jej traktowanie oraz leczenie nadal "dobija" pacjentów z wewnętrznego - zostaje trauma do końca życia i ludzie boją się zadzwonić po karetkę byle nigdy więcej do niej nie trafić. Blok operacyjny nic tu nie zmieni |
![]() |
TEN SZPITAL TO JEDNĄ WIELKA UMIERALNIA ODSYŁAJĄ LUDZI STARSZYCH I CHORYCH DO DOMÓW BEZ ŻADNEJ OPIEKI ZOSTAWIAJĄ NAWET MAŁE DZIECI LUDZIE TEN SZPITAL TRZEBA ZAMKNĄĆ TAM TRZEBA WYSŁAĆ PROKURATORA JAKIEGOŚ TAK BYĆ NIE MOŻE
|
![]() |
LUDZIE NIE NARZEKAJCIE W LUBLINIE NIE JEST LEPIEJ. W KRŚNIKU SĄ NAPRAWDĘ DOBRE WARUNKI, A PIELĘGNIARKI SĄ BARDZO MIŁE, ONE NAPRAWDĘ NAJBARDZIEJ ZASŁUGUJĄ NA WYRÓŻNIENIE I LEPSZE WYNAGRODZENIE.
|
![]() |
LUDZIE NIE NARZEKAJCIE W LUBLINIE NIE JEST LEPIEJ. W KRŚNIKU SĄ NAPRAWDĘ DOBRE WARUNKI, A PIELĘGNIARKI SĄ BARDZO MIŁE, ONE NAPRAWDĘ NAJBARDZIEJ ZASŁUGUJĄ NA WYRÓŻNIENIE I LEPSZE WYNAGRODZENIE.Pieniądze niczego nie zmienią. To kwestia podejścia do chorego... Niektórym paniom płacą zdecydowanie za dużo!!! |
![]() |
wrazenia z opobytu w szpitalu w krasnikiu starym
lekarze wiecznie zabiegani. teoretycznie w godzinach 11-15 codziennie mają obowiazek udzielac informacji o pacjentach ale wszystko to robia w biegu i mowia ogolniki. pielegniarki i sprzataczki niestety w wiekszosci znieczulica i olewanie. w sali intensywnego nadzoru udarowego teoretycznie pielęgniarka powinna siedziec non stop. w praktyce wychodzi kilka razy na pół godziny i dłuzej. powinna tez pacjentow obracac na łózkach co 3 godziny, zeb zapobiec odlezynom - nie jest to robione.
pacjentka, ktora w nocy zmoczyla pampersa, usluszala od pielegniarki, ze w nocy one nie maja obowiazku zmieniac pampersow i w efekcie do rana lezala we wlasnych sikach. a potem wielkie zdziwienie, ze dostała zapalenia cewki moczowej.
powiem tak - ten oddział nie jest na tyle duzo, zeby personel medyczny nie miał czasu dokladnie sie zajac wszystkjimi pacjentami. po prostu im sie nie chce, albo nie czuja nad soba bata (czyli ordynatora).
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|