![]() |
nagroda 1zł brutto?
|
![]() |
Nie za wysoka ta nagroda. Mam obawy, że z tego powodu profesjonaliści się za to nie wezmą. Wielka szkoda. Może wynagrodzi ona pracę uczniom miejscowych szkół, ale też przecież nie w tym rzecz, by odwalić imprezę. Radzę się dobrze zastanowić, jeśli po konkursie ma pozostać coś trwałego.
|
![]() |
Pragnę zwrócić uwagę wszystkim potencjalnym twórcom tekstu aby znalazły
|
![]() |
Pragnę zwrócić uwagę wszystkim potencjalnym twórcom tekstu aby znalazły się w nim słowa dziękczynne dla posła Stawiarka oraz wspomnienie o śp. Prezydencie. Teksty nie zawierające takich strof nie przejdą etapu formalnego.
|
|
|
![]() |
Spad-frustrat z zamierzchłych czasów, kiedy panowała PO?
|
![]() |
Proponuję zastanowić się nad obniżką cen wody i śmieci ...
|
![]() |
Jak tylko przeczytałem tytuł, to już wiedziałem że o dzielnice Urzędowa chodzi.
Myślę że najlepiej pasowałby któryś z nokturnów Chopina, a słowa, pasuje jak nic apel smoleński
|
![]() |
Pomysłodawca tego marnotrawstwa pieniędzy podatników powinien natychmiast wylądować tam gdzie jego miejsce - ,aby wrócił do realnego świata.
|
|
|
![]() |
A może zamiast hymnów i patronów zadbać o miejskie szalety?
|
![]() |
Totalna opozycja okopała się na poziomie szaletu...
|
![]() |
Nie wiem jakie beda slowa ale mam juz tytul.."ODA DO KONDORA" smiech kpina I zal...wam sie.naprawde w glowac pier****efekt dobrej zmiany...
|
![]() |
Totalna opozycja zatrzymała się na...szalecie.
|
|
|
![]() |
Kiedy ten burmistrz wyremontuje szalety miejskie ? przed dyżurem czy po ?
|
![]() |
Opozycja tam siedzi, to może ona weźmie się do roboty?
|
![]() |
Wyklęty powstañ ludu ziemi. Świry.
|
![]() |
Kiedy ten burmistrz wyremontuje szalety miejskie ? przed dyżurem czy po ? Burmistrzowi dobrze płacą?
Dostał podwyżkę?
|
|
|
![]() |
Popytaj, popytaj!
|
![]() |
Proponuję mieszkańcom obejrzenie XXXIV sesji Rady Miasta, a zobaczycie jakich mamy radnych. Myślałem, że niektórzy już wcześniej osiągnęli poziom dna, ale jak widać "rozwijają się" i już poziom dna mają sporo ponad sobą!!
Radnych, którzy tak jadą na WOSP zachęcam do napisania stosownych oświadczeń, że ani oni (jako seniorzy) ani ich dzieci i wnuki nie będą korzystać ze sprzętu zakupionego przez tę fundację. Pamiętajcie człowieczki - los bywa przewrotny i szybciej niż myślicie będzie wam on potrzebny. Idźcie wtedy do Torunia, tam jest gość co wam pomoże.
|
![]() |
Opamiętaj się oszołomie!
|
![]() |
Porąbany pomysł z tym hymnem. A co do szaletów, to nikt nie dba, żeby miasto nie było zasr...ne i obsikane, a stodoły mieszkańcy zostawili na wsiach, no i krzaki jeszcze w parku nie urosły, jest problem, bo ani kibli nie ma w mieście, ani ławek, żeby mohery mogły przysiąść i odpocząć. Młodzieży w tym mieście już prawie nie ma, a biznesowcy walczą o kolumbarium i spalarnię. Fajna perspektywa dla jeszcze wegetujących w tym wielkim mieście.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.