![]() |
Kiedy postawili ten sprzęt ? W poniedziałek jechałem i nie widziałem
|
![]() |
i to są właśnie dobrodziejstwa fotoradarów, ludzie zaczynają nagle hamować,gdy go zobaczą i robią dziwne rzeczy, tylko wiecej szkody niż porzytku przynoszą
|
![]() |
Dzięki kolego za wypalenie tego badziewia!
|
![]() |
Nie w Pułankowicach tylko w RUDNIKU na 349 i ten radar powinien stać tu od kilku lat może wyjeżdzający zza górki by uważali i ŻYŁO BY PRZYNAJMNIEJ DZIESIĘCIORO LUDZI zastanówcie się co piszecie. Jak czulibyście się wy gdyby ktoś z waszych bliskich zgin w tym miesjcu. Nie żal mi tego kierowcy w końcu przyszła pora na selekcje naturalną.
|
![]() |
Piszą to CI którzy mieszkają na codzień poza tą miejscowością... nie wiecie jak cieżko jest wyjechać od strony Krasnegostawu czy trż przejść na drugą stronę... poprawiło się to kiedy staneła tu Fotka...
|
![]() |
haha śmiać mi się chce haha jak mogło się poprawić ?? wyjazd od krasnego stawu?? haha przecież teraz każdy zwalnia przed radarem i jadą sznurkiem i teraz to dopiero ciężko wyjechać jeżdże codziennie po kilka razy i wiem czy się zrobiło lepiej czy też NIE!!!!! a jest DUZE NIEEE !!! żal....!!!!! mi WAS!!!
|
![]() |
haha śmiać mi się chce haha jak mogło się poprawić ?? wyjazd od krasnego stawu?? haha przecież teraz każdy zwalnia przed radarem i jadą sznurkiem i teraz to dopiero ciężko wyjechać jeżdże codziennie po kilka razy i wiem czy się zrobiło lepiej czy też NIE!!!!! a jest DUZE NIEEE !!! żal....!!!!! mi WAS!!!Ale pieprzysz ! Teraz jeśli nawet widzisz auto wyłaniające się zza wzniesienia, to śmiało możesz skręcać w kierunku Kraśnika. Wcześniej, to patrzyłeś w prawo i nie jechało nic, pusto, wyjeżdżasz na środek, a tu palant dopada cię z prędkoscią 120 km/h i trąbi. Jak nie było fotoradaru, to miałem przygotowany taki kulturalny komunikat na brystolu "Jedź max 60 km/h i nie trąb" i pokazywałem piratowi przez boczną szybę. Fotoradar w tym miejscu to zbawienie... jeszcze za ziemskiego żywota. |
![]() |
Ale pieprzysz ! Teraz jeśli nawet widzisz auto wyłaniające się zza wzniesienia, to śmiało możesz skręcać w kierunku Kraśnika. Wcześniej, to patrzyłeś w prawo i nie jechało nic, pusto, wyjeżdżasz na środek, a tu palant dopada cię z prędkoscią 120 km/h i trąbi. Jak nie było fotoradaru, to miałem przygotowany taki kulturalny komunikat na brystolu "Jedź max 60 km/h i nie trąb" i pokazywałem piratowi przez boczną szybę. Fotoradar w tym miejscu to zbawienie... jeszcze za ziemskiego żywota.Sam nie raz uciekałem na środek by uniknąć staranowania |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|