Znowu LKR spowodował wypadek?!!!!!!
...W nastolatkę uderzyła kierująca citroenem kobieta. Była trzeźwa. Ranna 14-latka została przewieziona do Dziecięcego Szpitala Klinicznego.......
Nastolatka była trzeźwa (tak wynika z notatki).A kierująca citroenem?
|
|
Po pierwsze nie kobieta z Citroena tylko pracownik firmy telekomunikacyjnej, był trzeźwy bo inaczej nikt by mu nie pozwolil pracować, po drugie nie LKR tylko WI , po trzeciaci jechal wolno i całe szczęscie, po czwarte jakby gość ktory jechał lewym pasem się zatrzymał , a nie przzchamowal to pewnie nic by się nie stało (zasłonił mu widok), aczkolwiek nie zmienia to faktu, że powinien uwazać.
|
|
też miałem przypadek - małolata ze słuchawkami na uszach wylazła mi zza busa na osiedlowej jednokierunkowej ograniczenie do 30 i tak na szczęście jechałem - wpadła na machę nic nie zrobiła porażka totalna ale jak wysiadłem to moment spie..przyła (kuśtykając) i co policja jakby przyjechała to oczywiście wina kierowcy - NADMIERNA PRĘDKOŚĆ
|
|
Trzeba czytać (i cytować) ze zrozumieniem : "W nastolatkę uderzyła kierująca citroenem kobieta. BYŁA TRZEŹWA." |
|
Samochodami z rejstracją LKR poruszają się osoby zamieszkałe (niestety) na obszarze od Sobieszczan po Annopol, i od Brzozówki po Boby. Przypisywanie więc rejestracji LKR tylko li i wyłącznie mieszkańcom Kraśnika jest prymitywnym nadużyciem. |
|
Matko jak coś piszecie, to piszcie zgodnie z prawdą, chłopak 10 lat młodszy, a wy piszecie 34lata, żal.
|
|
Pomogę uzyskać należnej wysokości odszkodowanie za wyrządzone szkody w wypadkach komunikacyjnych i nie tylko. www.odszkodowania24h.com.pl
|
|
Miał nieskończone 24 lata,a nie jakieś 34
|
|
Proszę o kontakt rodzinę poszkodowanej dziewczynki.
515-238-813
|
|
Miałeś wypadek?
-komunikacyjny
- przy pracy
- przy pracy w rolnictwie
- inne zdarzenie
Zadzwoń do nas i bezpłatnie skonsultuj swoją sprawę
http://www.kancelariaanlex.pl/
721-401-000
|