![]() |
5 lat za co???? jedna flaga deb***nego kraju a druga bandy zlodziei z ue .....
|
![]() |
Ponawiam pytanie poprzednika - 5 lat za co??????????
|
![]() |
@~Adasko~, kraj nie jest deb***ny. Obraziłeś mnie i siebie . deb***ny jest rząd, władza ustawodawcza i sądownicza, a tak w ogóle to politycy. Nie wiń kraju w którym mieszkasz i nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Myślę, że w chwili emocji tak napisałeś. Dziwne czasy... . Młodzi już nie odróżniają co to jest kra, państwo, naród, ustrój, społeczeństwo, polityk, obywatel. Czego Was w szkołach uczą? deb***izmu, czy jak???
|
![]() |
Dla Adminów portalu. Słowo "d e b i l" nie jest słowem wulgarnym. Określa człowieka o niskim ilorazie inteligencji. Odsyłam do słownika. Następnym razem proszę nie "kropkować" tego słowa, bo to jest śmieszne!
|
![]() |
deb*** - upośledzony umysłowo w stopniu lekkim;
imbecyl - upośledzony umysłowo w stopniu umiarkowanym;
idiota - upośledzony umysłowo w stopniu ciężkim;
Ciekawe co portal "wykropkuje"?
|
![]() |
Tak jak myślałem. Najmniej "lekkie" kropkuje, a inne przepuszcza . Szok!
Do roboty admini, bo się błaźnicie!
|
![]() |
Sorry. Człowiek omylny jest. Miało być "lekkie" kropkuje, a cięższe przepuszcza ;/... .
Poza tym wywalcie te captcha! Albo usprawnijcie, bo nie idzie przeczytać kodu! Są inne metody zabezpieczenia formularzy, ale captcha jest jednym z najgorszych . Jaki problem skorzystać z sesji i cookies? Żaden! Pomyślcie o tym.
|
![]() |
TRZEBA BYĆ DURNIEM ŻEBY NISZCZYĆ FLAGI. ALE TEŻ NIENORMALNY JEST TEN KTO WIESZA FLAGI PRZY OBIEKCIE KTÒRY JEST ZAMKNIĘTY OD DWOCH LAT. PRZECIEZ TO TA SZKOŁA O KTORA BYLO TYLE SZUMU W MEDIACH. JEDNE GŁĄBY JĄ POWIESIŁY DRUGIE ZRYWAJ. TAKIE TAM WIEJSKIE KLIMATY.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|