Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Zabił trzy koty metalową rurką. Zwłoki wrzucił do rzeki

Utworzony przez Gość, 25 stycznia 2013 r. o 11:17 Powrót do artykułu
Zaraz się rozpłaczę."Pomóż biednym"bla bla bla.Sztandarowy temat pseudowrażliwych na ludzi.Pochwalcie się ile razy komuś pomogliście,może na Wigilię zaprosiliście głodne dzieci sąsiadki?Przestańcie się zgrywać i zwalać obowiązek pomocy na innych.Niech każdy pomaga jak chce,ja wolę pomagać zwierzętom i wara wam do tego
Odpowiedz
zden napisał:
skąd wiesz, że w męczarniach? A co miał zrobić włąściciel? Oddać? komu. Uśpić humaniternie? Przeciez nie można. Poradził sobie jak umiał, ale jak widać miłośc bliźniego przemawia przez ciebie i ty pewnie, zrobiłbyś to samo z człowiekiem. [/quote] Ręce opadają czytając dyrdymały takich co niektórych poetów z forum. Tępota i idiotyczne wizje co niektórych mam wrażenie mocno wypaczonych ludzi z forum aż przeraża. Dziw bierze że tacy kretyni zyją pośród nas. Przytoczę kilku mentorów głupoty i postaram się na te ich życiowe przemyślunki odpowiedzieć
pytalski napisał:
na każdej wsi polskiej,katolickiej przed każdymi świętami kościelnymi, chłopi i ich rodziny zabijają tysiące zwierząt. Ja jak porządny obywatel donoszę wszem i wobec,że takie metody są dopuszczone widocznie przez państwo i kościól skoro sa stosowane. A dlaczego koty czy psy są uprzywilejowane? [/quote] Dlatego bezmuzgowcu że bydło i wieprzowina to zwierzęta hodowlane na ubój. Co nie znaczy że należy się nad nimi pastwić. ROZUMISZ?? [quote name='maciek' timestamp='1359109771' post='725353'] czy rodziny kotów zostały już powiadomione???
Bez komentarza. Ale muszę cię uświadomić. Jesteś KRETYNEM inaczej IDIOTĄ. [quote name='....' timestamp='1359109923' post='725358'] A dla niektórych ludzi kotek jest ważniejszy od człowieka... Kotkowi pieskowi polędwice kupuje a obok sąsiadka z dziećmi suchy chleb wpi...la bo nie ma za co kupić...
Kolejny pismak piszący swoje jak myśli złote myśli. A poprostu jesteś IDIOTĄ jak kolego twój wyżej.
Odpowiedz
akuku napisał:
nie no brawo!!! macie artykuł na pierwszą strone...mam nadzieję że skarzą go na 15 lat i będą się nim opiekowali w celi koledzy....paranoja to już na prawde nie ma ważniejszych wydarzeń w regionie? sprawdźcie jeszcze czy może ktoś przypadkiem w publicznej toalecie nie trafil do pisuaru...będzie kolejna sensacja [/quote] To dobrze że o tym się mówi. Ale powinno się jeszcze mocniej takich oprawców karać. Szkoda że należysz do ludzi mało empatycznych. Ale to świadczy tylko i wyłącznie o tobie i twoich rodzicach. Że cię wychowali w braku szacunku do zwierząt. Współczuje rodziców i jakim jesteś człowiekiem [quote name='qwe' timestamp='1359111817' post='725379'] W ubojni świń pracują zapewne sami zwyrodnialcy a kiełbasę wpieprz*sz aż ci się uszy trzęsą ! Kurczaka pieczonego też chętnie zażresz itd. a wszystkie te stworzenia pewnie z chęci do tego same popełniły samobójstwo albo zdechły ?
Pismak ~kazik~ dostał wyczerpującą odpwiedz. Tak reasumując. Wszytkimi wymienionymi pismakami GARDZĘ. I mam nadziję że życie was odpowiednio wynagrodzi waszą postawę w stosunku do zwierząt. A DW dziękuję ze nagłaśnia co raz częściej sprawę krzywdy zwierząt. Robicie dobrą robotę uświadamiając co niektórych ograniczonych ludzi.
Odpowiedz
Ludzie! Nie zwracajcie uwagi na wpisy parszywych prostaków pokroju oskarżonego! Biedne zwierzęta. Po tej informacji w radiu Lublin chodziłam jak struta cały dzień Ktoś kto piszę negatywnie o pomocy zwierzakom nie mogą być dobrymi ludźmi i nawet nie podejrzewam ich o żadną pomoc nawet najmniejszą w kierunku LUDŹI... Facet powinien posiedzieć trochę w zamknięciu. Na drugi raz tego nie zrobi jak wspomni o przymusowej terapii antyalkocholowej !
Odpowiedz
kocio napisał:
Zaraz się rozpłaczę."Pomóż biednym"bla bla bla.Sztandarowy temat pseudowrażliwych na ludzi.Pochwalcie się ile razy komuś pomogliście,może na Wigilię zaprosiliście głodne dzieci sąsiadki?Przestańcie się zgrywać i zwalać obowiązek pomocy na innych.Niech każdy pomaga jak chce,ja wolę pomagać zwierzętom i wara wam do tego
Pomogłam zwierzętom wiele razy i pomagam im finansowo cały czas jako opiekun wirtualny. Pomagam też ludziom w miarę swoich możliwości, dlatego jestem zbulwersowana zachowaniem tego pijanego osobnika i jeszcze bardziej przerażona zachowaniem ludzi którzy wypisują tak potworne rzeczy jakby nic się nie stało. Bo pijak-zwyrodnialec to przecież zrobił dobrze i jemu nalezy współczuć wg was. Dokąd ten świat zmierza?
Odpowiedz
Kto zneca sie nad zwierzetami, to i ludzi nie uszanuje
Odpowiedz
tym kotom mogło być zimno a on chciał je rozgrzać nie osondzajta jak nie wieta
Odpowiedz
A CO Z TĄ RURKĄ????? BO TERAZ ZŁOM W CENIE
Odpowiedz
filemon napisał:
tym kotom mogło być zimno a on chciał je rozgrzać nie osondzajta jak nie wieta [/quote] [quote name='SS' timestamp='1359136824' post='725564'] A CO Z TĄ RURKĄ????? BO TERAZ ZŁOM W CENIE
Wasz nieograniczony deb***izlizm nie ma granic. Ale niestety i tacy idioci też muszą żyć. Zastanawiam się czy to szczyt waszych głupawych przemyśleń. Siedzicie dumacie co tu napisać i jakoś wam nic nie wychodzi. Najlepsze jest to, że nie zdajecie sobie sprawy, że jesteście PRZYGŁUPAMI. Ale życie mam nadzieje zweryfikuje wasze podejście do zwierząt.
Odpowiedz
kazik napisał:
Po co w ogóle poruszać tego typu tematy.Co to w ogóle daje? Czy to jest dziennik wschodni czy dziennik grozy. Ja sobie nie zyczę czytać o tego typu wydarzenich powodowanych przez ludzi upośledzonych umysłowo. Co mnie obchodzi że ktoś wrzucił psa do ogniska czy zabił rurką trzy koty. Są ważniejsze tematy choćby trudna egzystencja ludzi biednych i bezdomnych. Im należy pomóc . O tym trzeba mówić. Do cholery z psami i kotami jak dzieje się tyle innych stokroć ważniejszych wydarzeń. Śmierć Prymasa. Nowe dowody na zamach w Smoleńsku. Awantura w Sejmie o zwązki partnerskie które zagrażają polskim rodzinom.
Ludzi bezdomnych i biednych trzeba nauczyc radzic sobie w zyciu a nie dawacpomoc o tak, bo taki czlowiek nigdy niczego nie zrobi bo dostanie wszystko gotowe, a jak nie zyczysz sobie czytac to nie czytaj, nikt ci nie kaze
Odpowiedz
kociara napisał:
dajcie mi go na godzinkę.... nie trzeba zabijać tego wiejskiego parcha... trzeba mu poprostu ta metalową rurką jajka rozgnieść na miazgę, posypać chilli i bez gaci puścić wolno! i to publicznie
Wbrew mniemaniu niektórych osób, internet nie gwarantuje anonimowości. Powyższy komentarz wyczerpuje, co najmniej, znamiona czynu z art. 255 § 1 k.k. w zw. z art. 156 § 1 pkt 1 k.k. Ad rem: 1. Znęcanie się w ogóle, w tym znęcanie się nad zwierzętami, jest moralnie naganne, niegodne, haniebne i jako takie nie znajduje żadnego usprawiedliwienia. 2. Słusznie więc ustawodawca penalizuje tego rodzaju zachowania przepisami karnymi odpowiednich ustaw. 3. Przypadki znęcania się, w tym znęcania się nad zwierzętami, należy potępiać i karać, stosownie do zawinienia. 4. Zwierzęta, o czym zapominają niektórzy, nie są ludźmi i stąd też nie mogą posiadać takich samych praw jak ludzie. 5. Ludzie mają prawo zabijać i zjadać zwierzęta, lecz czynić to powinni bez zadawania im niepotrzebnych cierpień. 6. Ludzie mają obowiązek troszczyć się zawsze najpierw o dobro innych ludzi, a dopiero potem o zwierzęta. Niestety co raz większa część społeczeństwa - żyjąc w oderwaniu od realiów natury - zatraciła właściwy umiar i dystans w sprawach zwierząt i przyrody. Ludzie idealizują zwierzęta, do czego przyczyniają się media, "słodkie" bajki dla dzieci, puchate maskotki itp. oraz brak odpowiednich relacji z innymi ludźmi i przenoszenie uczuć, właściwych dla realcji międzyludzkich, na zwierzęta domowe. Szczególnie widoczne jest to w krajach wysoko rozwiniętych: fryzjerzy dla psów, spa dla zwierząt, śluby (sic!) kotów, cmentarze dla zwierząt itp. Z oczywistych względów podobne ekstrawagancje, moralnie naganne wobec zjawisk głodu, biedy i bezrobocia, możliwe są tylko tam gdzie dobrobyt przeradza się w konsumpcjonizm i dekadencję. Medialne pranie mózgu nakierowane na wychowanie nowego człowieka, "pokojowo nastawionego do przyrody" prowadzi często do zatracenia instynktu samozachowawczego. Natura natomiast rządzi się odwiecznymi prawami, o czym przekonał się między innymi Timothy Treadwell, ekolog, naturalista, entuzjasta niedźwiedzi i (pośmiertnie) bohater filmu Wernera Herzoga pt. "Grizzly Man" - zabity i częściowo zjedzony, wraz ze swoją konkubiną Amie Huguenard, przez dzikie grizzly w Parku Narodowym Katmai na Alasce, gdzie bytował "żyjąc z niedźwiedziami". Co poddaję pod rozwagę wszelakiej maści pięknoduchom oraz zwykłym głupcom (spójnik "oraz" łączy słowa równorzędne, co w tym wypadku oznacza, że ww. kategorie należy traktować rozłącznie).
Odpowiedz
0987654321 napisał:
Wbrew mniemaniu niektórych osób, internet nie gwarantuje anonimowości. Powyższy komentarz wyczerpuje, co najmniej, znamiona czynu z art. 255 § 1 k.k. w zw. z art. 156 § 1 pkt 1 k.k.
Chyba żeś się za dużo kryminałów naoglądał ;D Człowieku - zejdź na ziemię - który sąd się zajmie takimi bzdetami ?
Odpowiedz
no ciekawe jaki miał w tym cel
Odpowiedz
wyrazy współczucia rodzinie że mają takiego deb***a.
Odpowiedz
ławnik napisał:
Chyba żeś się za dużo kryminałów naoglądał ;D Człowieku - zejdź na ziemię - który sąd się zajmie takimi bzdetami ?
http://katowice.gaze..._zolnierzy.html http://poznan.gazeta...ganistanie.html
Odpowiedz
0987654321 napisał:
http://katowice.gaze..._zolnierzy.html http://poznan.gazeta...ganistanie.html
Komentarze pod oboma cytowanymi artykułami też dają dużo do myślenia.
Odpowiedz
test
Odpowiedz
kazik napisał:
Po co w ogóle poruszać tego typu tematy.Co to w ogóle daje? Czy to jest dziennik wschodni czy dziennik grozy. Ja sobie nie zyczę czytać o tego typu wydarzenich powodowanych przez ludzi upośledzonych umysłowo. Co mnie obchodzi że ktoś wrzucił psa do ogniska czy zabił rurką trzy koty. Są ważniejsze tematy choćby trudna egzystencja ludzi biednych i bezdomnych. Im należy pomóc . O tym trzeba mówić. Do cholery z psami i kotami jak dzieje się tyle innych stokroć ważniejszych wydarzeń. Śmierć Prymasa. Nowe dowody na zamach w Smoleńsku. Awantura w Sejmie o zwązki partnerskie które zagrażają polskim rodzinom.
Oj, kawał prawdziwego katolika z ciebie wylazł.
Odpowiedz
To tylko alkocholik z tej wsi może on na zagryche te koty wyniósł i z kolegami spisywali do alkoholu
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...