![]() |
znajac lubelskie sady to pewnie mu zlagodza wyrok oczywiscie jak skoncza strajkowac ,co za krajBDD8
|
![]() |
ten śmieć jest bezczelny, trzymam kciuki za sąd!
|
![]() |
dlaczego na zdjeciu ma zasloniete oczy? skoro sie przyznal do tego co zrobil, sad powinien ujawnic dane i gebe tego zwyrodnialca
|
![]() |
Dla smiecia nie powinno byc litosci, sad juz zdecydowal.
|
|
|
![]() |
Jebać,karać nie wyróżniać.Równie dobrze tak samo mogłem być jego ofiarą.Ma to na co zasłużył.Poco w ogóle go trzymać łeb za łeb-kara śmierci.to że się przyznał to chce mieć mniejszy wyrok.Ale znając Polskie prawo wszystko możliwe.
|
![]() |
JAKIE ZMNIEJSZENIE WYROKU ZAJEBAC Sku***SYNA ZYWCEM NIE POCZUJE CO ZWYRODNIALEC ZROBIL SAM JAK BYM GO SPOTKAL NA ULICY TO BYM SPRAWIEDLIWOSC WYMIERZYL BO NASZE PRAWO JEST POje***e
|
![]() |
Do mordercy.Możesz sam sobie skrócić karę i być na wolności jeszcze dziś.W nocy w kąciku sanitarnym z prześcieradłem na szyi.
|
![]() |
zgadzam sie, ulzy sobie i otoczeniu
|
|
|
![]() |
Zabójca uważa, że dożywocie dla niego to zbyt surowy wyrok za morderstwo człowieka?!? Niech sie cieszy, że w Polsce nie ma wyroków śmierci, bo takie wyjscie byłoby dla niego najlepsze. Pewnie, niech sie teraz sędzia nad nim zlituje i go przedwcześnie wypuści i stworzy mu okazję do zabójstwa kolejnego niewinnego czlowieka. Bo to Polska właśnie...
|
![]() |
Rafciu siedź już lepiej w tym więzieniu, bo nie ręczę za ludzi. Wielu ma ochotę zaje... cię gołymi rękami. Także daj sobie spokój i siedź tam gdzie jesteś w miarę bezpieczny.
|
![]() |
kara może być tylko jedna: oko za oko!!
|
![]() |
w pierwszej chwili pomyślałem szkoda młodego, ale pomyślałem chwilę i :
- jak by wyszedł wcześniej, to czy by nie zrobił tego znowu?
- wybaczyc mu trzeba, ale powiedzieć prosto, zabił czyjegoś ojca, męża, kogoś bliskiego...
młody jest ale rozum jakiś tam ma i ..... niech odsiedzi, przemyśli i jak się będzie dobrze sparował to za 15 lat niech się stara o skrócenie, ale nie teraz!!!
I niech będzie przestroga dla innych
|
|
|
![]() |
nie ma litości dla skur*!!!
|
![]() |
ooo,uważa że wyrok za surowy...to właśnie świadczy o tym że powinien siedzieć.Ustala swoje prawo zwyrodnialec.Może myśli - nawet jeśli zabiję jeszcze 10 osób z byle powodu to i tak więcej nie dostanę niż już dostałem.Dożywocie ..to już akt wielkiej łaski.
|
![]() |
POLECAM KĄCIK SANITARNY...a jak nie, to lincz jak we Włodowie.Wyrwać chwasta.....
|
![]() |
ŚMIERĆ ZA ŚMIERĆ !!!
|
|
|
![]() |
ty chcesz łaski a sam jej nie miałeś dla tamtego człowieka którego zabiłeś zgnij kur...... w tym więzieniu razem z tą pier...........żanetą itak zamało dostała
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.