![]() |
No tak przecież wybory juz blisko... Trzeba bedzie podsumować bilanse zysków i strat... A przecież na cos trzeba pieniądze wydać... A pracy jak nie było tak nie ma młodzi niech dalej beda mgr bez pracy!!!! Ot cała polityka stwórzcie miejsca pracy a nie wszędzie po rodzinach stanowiska tworzone!!!!
|
![]() |
No tak przecież wybory juz blisko... Trzeba bedzie podsumować bilanse zysków i strat... A przecież na cos trzeba pieniądze wydać... A pracy jak nie było tak nie ma młodzi niech dalej beda mgr bez pracy!!!! Ot cała polityka stwórzcie miejsca pracy a nie wszędzie po rodzinach stanowiska tworzone!!!!Mgr bez pracy wtym kraju jest tysiące bo żaden mgr nie pójdzie do pracy za minimum , ale wykwalifikowanych pracowników jest w sumie garstka - ludzi którzy swoimi rękami coś wytwarzają , a Ty powiedz mi co mgr produkuje - nic (oprócz biurogazów ) |
![]() |
Mgr bez pracy wtym kraju jest tysiące bo żaden mgr nie pójdzie do pracy za minimum , ale wykwalifikowanych pracowników jest w sumie garstka - ludzi którzy swoimi rękami coś wytwarzają , a Ty powiedz mi co mgr produkuje - nic (oprócz biurogazów )Przepraszam, nie byłoby wykwalifikowanych pracowników gdyby nie oni. Nawet jak bierzesz tylko pilota do ręki musisz znać cyfry, liczby i parę liter.. Schamieliśmy w tej pogoni za dobrobytem. Jesteś tego smutnym przykładem. |
![]() |
Przepraszam, nie byłoby wykwalifikowanych pracowników gdyby nie oni. Nawet jak bierzesz tylko pilota do ręki musisz znać cyfry, liczby i parę liter.. Schamieliśmy w tej pogoni za dobrobytem. Jesteś tego smutnym przykładem.a ilu masz wykwalifikowanych mgr.? a jeśli uważasz że do kliknięcia paru cyfr potrzebne jest uprawnienie co najmniej mgr - to porażka , obecnie to nawet emeryci z lini produkcyjnych potrafią obsługiwać komputer żarówkę to i małpa wkręci . i nie schamieliśmy tylko kupa kolesi z przedrostkiem MGR . wlazła do samorządów , i może mieć mgr. kosmetyczka ale siedzi w urzędzie jako gł. księgowa po szkoleniu i zasiedzenia ! |
![]() |
Prawdziwe pieniądze http://pieniazek.latwy.pl Sprawdź i zacznij zarabiać!
|
![]() |
Mnie też sie podnosi ,choc mam 60 lat ..
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.