![]() |
Ten Pan nie jest pierwszym przestraszonym w tym rejonie na jesień mnie i moich znajomych również przegonily strzały myśliwych szli od strony malochwieja. Strzały ujadanie psów uciekliśmy i byliśmy dopiero bezpieczni na wsi Franciszków
|
![]() |
ciesz się człowieku że mandatu nie dostałeś!! nie jestem pewien czy te zmiany w ustawie prawo łowieckie już weszły w życie ale wiem że partia rzadząca z ministrem szyszko, który polowanie wyssał z mlekiem matki, wymysliła przepisy ze człowiek który bedzie utrudniał polowanie, a za takiego można uznać turystę, grzybiarza, rowerzystę, biegacza i każdego innego kto w momencie polowania znajduje się w lesie może zostać ukarany mandatem. na stronie ***petycja.pracownia.org.pl/petycja/nie-dla-rzeczpospolitej-mysliwskiej można podpisać się pod petycją sprzeciwiającym się zmianom w przepisach.
|
![]() |
Krzysztof Bielak szuka sensacji a może chciałby ODSZKODOWANIE to teraz takie modne
|
![]() |
ale manipulant
|
![]() |
myśliwi to kłusownicy. byliby przydatni gdyby było ich zdecydowanie mniej, do odstrzału sztuk chorych itp. w takiej liczbie jak teraz to po prostu banda kłusowników.
|
![]() |
Myśliwi to nie ludzie, to mordercy zabijający zwierzęta dla przyjemności i za pieniądze.
|
![]() |
Przecież mogą ogłaszać polowania na Facebooku, a najlepiej gdyby informowali internetowo kompleksowo; na nawigacje, googlemap, jakieś alarmy np 112 facebook, to od tego jest.
|
![]() |
Gościu pisze, jakby co najmniej mu kule nad głową latały... Szukanie sensacji na siłę.
|
![]() |
Dobrze,, ze uciekl. Jak z filmu grozy. O jaa.
Przecież to jest śmieszne
|
![]() |
niech juz ten niemiecki dziennik nie dramatyzuje.
|
![]() |
ma ładne ubranko, może uciekać i brać udział w polowaniach. Właściwy facet na właściwym miejscu.
|
![]() |
a gdzie ten cwaniak lazł? czy miał zgodę aby na prywatnym polu spacerować i kręcić film?
|
![]() |
od kiedy to po lesie nie można chodzić? i czy potrzebny od razu ten ,,cwaniak"? jesli ,,cwaniak" to ja ci powiem tak- wole tego cwaniaka niż pijanego faceta z flinta mianującego sie myśłiwym. i nie mów mi że na polowniach nie wali sie gazu. bo mnie tylko rozsmieszysz.
|
![]() |
tęczowy chłoptaś, jak bym spotkał takiego u siebie na polu to oklep miałby za wygląd pajac jeden.
|
![]() |
Miałam podobną sytuację w lasach Kozłowieckich. Ja z aparatem o 5,30 skradam się do rykowiska,a tu spod ziemi myśliwy że właśnie mu weszłam w paradę! Ze doprowadzam do nieszczęścia, że ambony są obstawione. W pobliskich wsiach nie ma informacji kto, gdzie i kiedy... Gdzie szukać informacji o polowaniach?
|
![]() |
"a gdzie ten cwaniak lazł? czy miał zgodę aby na prywatnym polu spacerować i kręcić film?"
jeśli prywatne pole nie jest ogrodzone i nie ma na nim informacji o zakazie wstępu to mozna po takim polu chodzć bez zgody właściciela.
|
![]() |
Polowanie w parku krajobrazowym?!?!?!!!
|
![]() |
Dlaczego myśliwi są zwolnieni z obowiązkowych okresowych badań lekarskich w związku z posiadaniem broni palnej? Myśliwi używają broni palnej w miejscach ogólniedostępnych, gdzie każdy może i ma prawo legalnie przebywać.
|
![]() |
W podobnej sytuacji będąc, myśliwy kazał mi wejść do lasu, nie na obrzeżach, nie na otwartych przestrzeniach.
|
![]() |
Miesiac temu miałem identyczną sytuacje w lasach kozlowieckich.... Mysliwi czuja sie w państwowym lesie jak u siebie...
|
Strona 1 z 7
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.