Od kilku lat przy każdej nadarzającej się okazji namawiam młodych ludzi do zdobywania dobrego wyksztalcenia i wyjazdu z kraju! A robię to z empatii do tych ambitnych i walecznych. Obaj moi synowie natychmiast po ukończeniu staży w 4 SPSK wyjechali do Kanady i wdzięczni są losowi za dokonanie takiego właśnie wyboru! W Polsce czeka (tych ambitnych) praca na utrzymanie rożnego rodzaju nierobów w zarządach państwowych spółek i pedofilskie kanalie w sutannach!
|
|
Od kilku lat przy każdej nadarzającej się okazji namawiam młodych ludzi do zdobywania dobrego wyksztalcenia i wyjazdu z kraju! A robię to z empatii do tych ambitnych i walecznych. Obaj moi synowie natychmiast po ukończeniu staży w 4 SPSK wyjechali do Kanady i wdzięczni są losowi za dokonanie takiego właśnie wyboru! W Polsce czeka (tych ambitnych) praca na utrzymanie rożnego rodzaju nierobów w zarządach państwowych spółek i pedofilskie kanalie w sutannach!Masz zryty beret. Rozważ przeprowadzkę do synków |
|
Życzę Grzegorzowi jak najlepiej, ale mam nadzieję że się zabezpieczył na to "życie". Podróże, sporty itd. ok, ale jak się nie daj Boże połamie na jednej z eskapad to niech się leczy tam gdzie ma tę wspaniałą pracę, a nie z podkulonym ogonem wróci do Polski, żeby leczyć się na NFZ i/lub robić zbiórkę na Się Pomaga. Albo też rodzina będzie płakać, że nie ma na transport zwłok do Polski. Wielu jest takich, którzy za granicą żyją pełną gębą, a jak dotknie ich tragedia to przypominają sobie o rodzinny kraju.
|
|
Życzę Grzegorzowi jak najlepiej, ale mam nadzieję że się zabezpieczył na to "życie". Podróże, sporty itd. ok, ale jak się nie daj Boże połamie na jednej z eskapad to niech się leczy tam gdzie ma tę wspaniałą pracę, a nie z podkulonym ogonem wróci do Polski, żeby leczyć się na NFZ i/lub robić zbiórkę na Się Pomaga. Albo też rodzina będzie płakać, że nie ma na transport zwłok do Polski. Wielu jest takich, którzy za granicą żyją pełną gębą, a jak dotknie ich tragedia to przypominają sobie o rodzinny kraju.Dziekuje za troske. Jestem bardzo dobrze zabezpieczony zyciac i pracujac w Szwajcarii przez ostatnie 10 lat. Posiadam tez specjalne ubezpieczenie w razie potrzeby transportu zwlok. Jeszcze raz dziekuje za traska odnosnie mojej osoby jak rowniez mojej rodziny. Doceniam. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|