![]() |
w gmnie Ludwin a nie Ludwinów drogie redaktory!!!
|
![]() |
To jest napisane gmina ludwin naucz się czytać !!!
|
![]() |
ludzie ile ma dzieci byc potraconych zeby inni uwazali. Te biedne dziecko ma 7 lat i ma miec operacie jest ciezko.Współczuje rodzicom bo co oni teraz przezywaja.Straszne!!
|
![]() |
wiem coś o tym bo to mój chrześniak.
Nie uwaga opiekuna autobusu i tylko tyle.
Stara prukwa nawet nie wysiadła z autobusu i nie przypilnowała dzieci.
i jeszcze jedno on ma 6 lat a nie 7.
|
![]() |
Gdzie był ten wypadek? Można przecież pomóc dziecku i wywalczyć dla dziecka wysokie odszkodowanie!
|
![]() |
właśnie opiekunka powinna pilnowac te małe dzieci a nie siedzieć w autobusie i sie grzać z tego co wiadomo to ona nigdy nie wysiada tylko wypuszcza dzieci i dzieci idą same powinna za to być surowo ukarana i kierowca też bo on sie już nie nadaje na kierowcę bo jest stary i jeżdzi w okularach powinna policja dobrać się im do tyłków
|
![]() |
Skąd redakcja wzieła taki autobus,przecież w Ludwinie żaden taki nie jezdzi
|
![]() |
Co za ludzie tu piszecie za bzdury. JESLI KTOS WIDZIAL ZE TAK SIE DZIEJE I ZE OPIEKUNKA SIE NIE NADAJE TO IDZIE I SIE ZGLASZA . A POTEM WLASNIE TAK WYCHODZI TERAZ BIEDNE DZIECKO CIERPI.ILE MA BYC WPADKOW!!!! ZEBY KTOS UWAZAL. TEZ JESTEM ZA TYM ZEBY STARA USADZIC BO TO NIE JEJ MIEJSCE.
|
![]() |
ten chłopiec chodzi do zerówki ja znam tą opiekunke ona wyzywa dzieci i bije ona jest opiekunko autobusu w mojej szkole a ten chłopiec wcale nie wysiadal z samochodu ja go znam
|
![]() |
Dzieci tez powinny uwazac.Tyle razy przestzrega sie o bezpieczeństwie, a jak ktos pilnuje porządku i dyscypliny to zaraz wyzywa i bije zwykle klamswo. Najłatwiej krytykować najpierw popatrzcie na siebie a ocene pzostawcie Najwyższemu
|
![]() |
bla bla bla ... nie wiecie o czym piszecie ... po pierwsze współczucia na rodziców dziecka po drugie kolega kolegę pchną i się wywróciło prosto pod autobus ... opiekunka wogule nie wyszła z autobusu a kierowca to były policjant ... dobrze ze inne dzieci zaczęły krzyczeć i dopiero kierowca się zatrzymał ... najzabawniejsze ze opiekunka podniosła dziecko i zaniosła do autobusu ... brak wyobraźni ... jak by miało te dziecko uraz kręgosłupa ?? podobno było widać złamanie zewnętrzne i zdeformowana miednice ...
|
![]() |
Bla.... bla...........zdarzyło sie i juz a rozstrzasanie tego i tak nic nie zmieni a dziecko swoje wycierpi...........
|
![]() |
Wchodźcie na http://www.designeurope2010.eu/index.php i głosujcie na artystyczny projekt naszej Rodaczki z Poznania. Jej sukces będzie sukcesem Polski na arenie międzynarodowej!
|
![]() |
WIESZ CO ZAL MI CIEBIE!!! TO CO ZE ON POLICJANT WINA JEGO I JUZ. JAK POLICJANT TO NIE WINNY!! NIE MA POLICJANT,PREMIER CZY PRZEYDENT KTO BY NIE BYL A TERAZ DZIECKO CIERPI. A TE GOWNO CO POPCHNELO TEGO CHLOPCA TO NIECH RODZICE MU WDEBIA NIE WIE JAK MA ZACHOWAC SIE NIE UCZYLI.A JAK BY SAM WYSIADAL I NIE BYLO BY TAM DZIECI TO KTO BY KRZYCZAL ZE DZIECKO POD KOLAMI JEST.WYWALIC TYCH PRACOWNIKOW Z ROBOTY BO SIE NIE NADAJA. |
![]() |
WIESZ CO ZAL MI CIEBIE!!! TO CO ZE ON POLICJANT WINA JEGO I JUZ. JAK POLICJANT TO NIE WINNY!! NIE MA POLICJANT,PREMIER CZY PRZEYDENT KTO BY NIE BYL A TERAZ DZIECKO CIERPI. A TE GOWNO CO POPCHNELO TEGO CHLOPCA TO NIECH RODZICE MU WDEBIA NIE WIE JAK MA ZACHOWAC SIE NIE UCZYLI.A JAK BY SAM WYSIADAL I NIE BYLO BY TAM DZIECI TO KTO BY KRZYCZAL ZE DZIECKO POD KOLAMI JEST.WYWALIC TYCH PRACOWNIKOW Z ROBOTY BO SIE NIE NADAJA.
to ze policjant oznacza ze koledzy mu załatwia polubownie ... zawsze władza jest nie karana tylko czasem w mediach dla prowizorki pokażą jak karają policjantów ... tobie powinni wdębić za brak wiedzy ogólnej bo mało oleju masz jak miałeś 7 lat to nigdy się nie wygłupiałeś ?? od tego jest opiekun w autobusie aby takie sytuacje nie zaistniały !! i nie dowartościowuj się pisząc z dużych liter !!
|
![]() |
Czegoś nie rozumiem.Z opisu zdarzenia wynika że autobus ruszył,jak dzieci już wysiadły. Ta opiekunka miała wysiąść z autobusu i pilnować tych dzieci a potem biec za nim czy jak?Ludzie jak czytacie to trochę myślcie.U nas w gminie po zerówczaka muszą wychodzić rodzice,tak mam nakazane i tak robię.Takie dziecko jeszcze jest nieuważne.Oczywiście kierowca jak rusza powinien kilka razy upewnić się czy dzieci nie są za blisko.Nie wiem jaką macie opiekunkę,ale przecież nie mogła wysiąść i zostać żeby pilnować wasze dzieci.
|
![]() |
Zgadzam sie z tobą. Opiekunka nie jest od tego żeby każde dziecko pod dom odprowadzała |
![]() |
myslisz ze koledzy beda nastawiali swoje plecy dla nierozważnego polcjanta jasne uwazaj bo!!!i cieeeebie POWINNI ZAJE.....!!! CIOTO!! TY MASZ MALO ALE KLEJU BARANIE!! I JAK ZAUWAZYYLES TO NIE JESTEM FACETEM!! BO PISZESZ JAK DO KOLEGI!! PO PIERWSZE OPIEKUNKA JEST OD TEGO ZEBY DZIECKO WYSADZIC I WSIADA DO AUTOBUSU A KIEROWCA POWINIEN SIE UPEWNIC CZY NIE MA DZIECKA W BOBLIZU AUTOBUSU I WTEDY MOZE RUSZAC A NIE LEDWIE DZIECKO WYSIADLO A TEN RUSZA. JEGO WINNA.OPIEKUNKA NIE BEDZIE STALA NA DWORZE I MOWILA KEROWCY JEDZ TAK CZY JAK! A POTEM BIEGLA ZA AUTOBUSEM ZEBY WSIASC. NIE WYGLUPIALAM SIE BO RODZICE MNIE WYCHOWALI INACZEJ JAK CIEBIE TWOI NA ROZBESTWIONEGO BACHORA JAKIM BYLES TY A MOZE NAWET TAK CI ZOSTALO DO DZIS!!! BUACH!!! BEDE PISALA JAK MI SIE PODOBA!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
[*]
|
![]() |
czyżby chłopiec RIP? |
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.