![]() |
Łęczna zeszła na psy, odwracanie uwagi od prawdziwych problemów z gospodarką komunalną brak jakiejkolwiek wizji rozwoju pgkim, bezmyślne zarządzanie łatane pieniędzmi mieszkańców
|
![]() |
Ale jaja, pani komendant!!!! Za to wykroczenie jest mandat od 50 zł a nie od 20 zł hihihi, ale jaja to w Łęcznej nawet tego nie wiedzą.....
|
![]() |
To chyba o ten artykuł chodzi?
Art. 145 KW
Kto zanieczyszcza lub zaśmieca miejsca dostępne dla publiczności, a w szczególności drogę, ulicę, plac, ogród, trawnik lub zieleniec, podlega karze w wysokości 50-500 zł
|
![]() |
O aferze z PGKiM jest już ciekawy film:
http://www.tubalecznej.pl/video/kanaly/reporter/nYITaJOaQkA
|
![]() |
Łęczna zeszła na psy, odwracanie uwagi od prawdziwych problemów z gospodarką komunalną brak jakiejkolwiek wizji rozwoju pgkim, bezmyślne zarządzanie łatane pieniędzmi mieszkańcówO aferze z PGKiM jest już ciekawy film: http://www.tubaleczn...ter/nYITaJOaQkA |
![]() |
Łęczna zeszła na psy, odwracanie uwagi od prawdziwych problemów z gospodarką komunalną brak jakiejkolwiek wizji rozwoju pgkim, bezmyślne zarządzanie łatane pieniędzmi mieszkańcówPGKiM Łęczna przychodzę załatwić warunki na przyłącze wodociągowe a pani nawet nie raczyła sprawdzić że to nie ich rejon tylko przewracając oczami mowi przynies to to tamto to wydadzą warunki... zła była że przeszkodziłem w pogaduchach telefnicznych z koleżanką.....Jak w filmach typu Miś |
![]() |
PGKiM Łęczna przychodzę załatwić warunki na przyłącze wodociągowe a pani nawet nie raczyła sprawdzić że to nie ich rejon tylko przewracając oczami mowi przynies to to tamto to wydadzą warunki... zła była że przeszkodziłem w pogaduchach telefnicznych z koleżanką.....Jak w filmach typu MiśSkąd ja to znam... Nic się tam nie zmieniło :( |
![]() |
jako nowość trzeba jeszcze dodać że w Łęcznej ma być teraz jeden inkasent od wody, spis raz w roku ?
czy leci z nami pilot? chcę się zapytać :)
|
![]() |
Widać, że pgkm zaczął próbować ciąć koszty i to przynajmniej trzeba pochwalić. Każdy uważa że koszty trzeba zmniejszać tylko nie jego kosztem. Tylko pamiętajmy że kanalizacja cisnieniowa jest znacznie droższa niż zwykła.
|
![]() |
Może p. Kosiarski weźmie na zastępcę burmistrza "Bartola", bo jak narazie to realizuje wszystkie jego pomysły HEHEHE
|
![]() |
Bo zobaczył, że to co robili wcześniej to była lipa.
Teraz tego roku i choinka mogła być i ozdoby na ulicach - flagi na święta państwowe też tu wymienię - są dopiero od dwóch lat, czyż nie Bartol na LLE opisywał?
A i wymienić powinien specjalistę od propagandy, bo tylko wstyd dla miasta przynosi pisząc często z błędami na różnych forach internetowych i to w czasie godzin pracy.
|
![]() |
Bartol może najwyżej robić za specjalistę od szamb, bo nikt jak on nie potrafi robić szamba.
Te niby jego pomysły to śmiech na sali. Niech lepsza Łęczna najlepiej opublikuje listę wszelkich możliwych inwestycji i działań dla samorządu i już nikt im nie zabierze prawa do przypisywania sobie prawa do pierwszeństwa. :D
|
![]() |
Grzegorzu, ty musiałeś do tego szamba wpaść i brak tlenu odcisnął niewyobrażalne piętno na twoim umyśle.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|