![]() |
Kompromitacją z otwarciem targowiska Urząd Miejski zakończył rok 2012.
Jak teraz zacznie nowy 2013 r zobaczymy?
Dowiedziałem się przypadkowo dzisiaj, że na jednym z portali z wiadomościami z miasta Łęczna zamontowano Panu Burmistrzowi Kosiarskiemu " zegar "
Fakt , że ratusz ma ładny zegar pokazujący obecny czas dla wszystkich znajdujących się w pobliżu.
Ten nowy zegar stworzony dla burmistrza jest taki zegar, który odmierza czas, ale Pańskich Rządów.Panie Burmistrzu.
Aby mieszkaniec zobaczył zegar ratusza musi po prostu tam być , lub jako Urzędas wyjść na zewnątrz budynku na mróz.
Teraz już nie trzeba - wystarczy tylko:
Klikając tutaj LLE24.pl zobaczymy ile to dni i godzin zastało Pańskich Rządów Panie Burmistrzu.
Są jeszcze odważni i niezależni ludzie, co mają inne zdanie niż Pan i chcieli by Coś zrobić dla miasta, ale póki Pan rządzi gminą to zawsze wychodzi, że NIE DA SIĘ.
|
![]() |
2013 rok
To chyba będzie kolejny stracony rok przez Pana Burmistrza Łęcznej.
Czas przemyśleń i rozważeń Urzędników, co TU zrobić w mieście, by zamydlić ludziom oczy.
Chyba Panie Burmistrzu " Nie Da Się " -
|
![]() |
Nie da się przylać komuś w" E-MORDĘ",resztę się da.
|
![]() |
Nie rozumiem tylko cykorze czemu sie nie podpiszesz tak jak zwykle tylko kolejne nicki wymyślasz, ci sie pomiesza w główce i będzie śmiesznie. Ale fajnie że wreszcie wszystkie swoje wypociny tzw. bartol zebrał w jednym miejscu mam nadzieję że tylko tam się będzie udzielał i przynajmniej na innych forach skończy swój troling |
![]() |
Marzenie urzędniczyno. Kompromitujące Was fakty dalej będą przedstawiane opinii publicznej czyli ludziom.
|
![]() |
Tam w LLE24.PL Urzędas taki jak Ty nie będzie miał wstępu - zostajesz u siebie na Ł24.pl.
A zarejestrować nawet po znajomości , takiego Kogoś jak Ty w nowym Forum to:
NIE DA SIĘ.
|
![]() |
Ty ze swoim zasobem "glowowym" nie mógłbyś nawet być istotą przetwarzjącą masę organiczną w kompost bo tutaj też trzeba wiedzieć od czego zacząć żarcie ,a co zostawić drobnoustrojom. |
![]() |
Chyba ktoś od Kuczyńskiego znowu się uaktywnił na forum. Nowy serwis obiektywny zmiecie Pańską stronę informacyjną o wystawach w CK. Najważniejsze, że będzie to serwis bez wąsów i nacisków.
|
![]() |
Być może w całej swojej inteligencji nie zauważyłeś, że podpisuje swoje posty. Powiem więcej, zarejestrowałem konto abyś nie miał wątpliwości kto Ci znów przyłożył za wystawy w CK. |
![]() |
Nie znaczy,że myśli tylko Kuczyński myslą wszyscy tylko tej malutkiej grupie znacznie poskąpiono doposażenia górnych partii masy ciała i kości, dlatego wymyślają innym rozumnym istotom podszywając się pod różnych,bartoli i inne badziewie. |
![]() |
a widziałeś ładną Niemkę? |
![]() |
oby teraz nie było zbędnego śmietnika i burdelu na DW.
|
![]() |
BUCU |
![]() |
Słuchaj Mikrobioologu dla mnie jesteś mikro mózgiem gminnym.
Ruszył Cię TEN temat zegara
Wskoczyłeś w temat ze swoimi z wpisami jak taki piesek " oszczekacz "
Wypisujesz teksty, jak marny urzędniczyna z gminy - bo jakbyś był nie z gminy , a z Urzędu Miasta to wtedy umiałbyś się nazwać i podpisać , a tak jesteś GMINNY NIE PISATY, a podpisujesz się jako Mikkrobioolog a w drugim poście Mikrobioolog - nazwij się w końcu jak URZĘDAS miastowy.
|
![]() |
widziałem ale nie wiem czy to niemka była całkiem ruda jej zdjęcie jest gdzieś na forum
|
![]() |
Ferdynand K. a czemu sam się nie podpisujesz, co? Brak odwagi?
|
![]() |
Oj ciemniaku jak mi cię szkoda!!!!!!!!!!!!!!!!Odnieś pieniądze do szkoły bo z nauki nici. |
![]() |
Od dziś będę się podpisywał jako Ferdynand K - ty Gościu bez nazwy w tytule - co nie nadali Ci jeszcze w Gminie.
Ps.
A zegar w LLE24.pl czas odlicza - dzień za dniem - a Tych rządów coraz mniej.
To dla Was zegar Wy Urzędaski Gminne.
Czy znane są Ci przypadki z gramatyki polskiej, bo piszesz tu CZEMU, a nie dlaczego ?
Występujesz tu na forum jako gminny Podrzędnik , a nie Urzędnik - ZA KOGO , ZA CO.
Z poważaniem Ferdynand K.
|
![]() |
Odp.
Dla melomana gminnego z Łycnej.
Moje szkoły były za darmo i nie musiałem jajek nosić nauczycielom tak jak Ty, a czasem " kure sie zaniesło oskubano przed kartkówko , by dobrze wypaść - co nie?
Mnie w moim "koledżu" w Łysołajach nauczycielka mówiła , że nazwisko i nazwy mam pisać zawsze z dużej litery - nie jak TY z małej melomanie z CK z Łycnej.
z poważaniem.
Ferdynand K. - z dużej litery w nazwie!
|
![]() |
Dużych liter używa się do podkreślenia "wagi" danego nazwiska lub nazwy,znam Ustawę śmieciową i tam odpady i śmieci pisane są przez małe litery na początku. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|