![]() |
A CO SADZICIE O STRY MIESJKIEJ W LECZNEJ BO DLA MNIE TO JEST NIE DO OPISU..JEST TAM JEDNA DZOEWCZYNA SUCHA MUZYKI JAK CHODZI NA PATROLE TO KOGO INA BY USLYSZALA JAKBY KTOS WOLAL O POMOC...KOGO TERAZ ATRUDNIAJA DO TEJ PRACY..WOGOEL ONA MYSLI ZE JEST NAJPEIKNIEJSZA ITD...WIEM BO MIESZKAM W TYM SAMYM BLOKU..A WCALE TAK NIE JEST BO ONA NIE JEST LADNA A NI FAJNA...UWIERZCIE MI
|
![]() |
hej ty żartowniś, pewnie dała ci kosz i wypisujesz teraz bzdety.. Jesteś frajer i spójrz w lustro to zobaczysz,ze miała rację dajac ci kosza frajerze. A jesli chodzi urodę tej pani strażniczki to należy do najpiękniejszych Łęczynianek tylko ty masz skrzywiony gust więc zerkaj na chłopaków raczej |
![]() |
|
![]() |
No co wy dziewczyna jest fajna nawet ładna to widać bi i bez czapeczki chodzi na patrolach i wysokie obcasiki a to kurteczka rozpięta jak na wybiegu modelek. Ale to chyba nie miejsce na to bo płacą jej za pracę a nie wygląd. Poczytałem sobie jakie zadania ma w Łęcznej SM -jest na stronie UM Łęczna. Ciekawe jak Pani Strażniczka ma zamiar chwytać przestępców czy załatwiać interwencje z pijaczkami. Mieszkam na Wampirowie i widziałem ze dwa razy jak chodziła z psiarnią iczepili sie pijaczków pod blokami. Jakoś tak wygladało jak by miała na tupnięcie wiać ze strachu. Ale psiarnia lubi chyba takie patrole Hłe Hłe
|
![]() |
Hej miastowy z wystającymi burakami z gumofilców.. troszkę jesteś ograniczony umysłowo? moze jakiś lekarz psychiatra ci pomoże więc napisz tam a n ie na forum gdzie twoje wypociny świadczą o twojej głupocie. |
![]() |
A który to narzeczony tak broni Pani Straznik, a fuj jaki niegrzeczny, afuj jaki wsiok
|
![]() |
ona wogole jest smieszna i takich ludzi jak ona to nie powinni przyjmowac do strazy tylko....bo to jest smiech na sali kogo teraz przyjmuja...bo jakby naprawde miala gdzies biedz to bylo nogi polamala i tylkoe by bylo...nie wypowiadam sie na temat tej pani bo to szok co sie dzieje
|
![]() |
Odczepcie sie od dziewczyny. Zal wam d*** sciska? Czy co? Urkoliwa czesc Strazy Miejskiej i tyle. |
![]() |
temat kontrolowany |
![]() |
temat kontrolowany ABW |
![]() |
temat kontrolowany ABW |
![]() |
temat kontrolowanyABW |
![]() |
Dla wszystkich
|
![]() |
Wszystkich panow ktorzy chcieli . ......
Ostatnio edytowany 28 marca 2008 r. o 11:13
|
![]() |
http://img155.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-16949/loc842/27871_q_122_842lo.jpg
Ładnie straż miejska odnosi się do społeczeństwa. Piszą, żeby nie szczekać, więc mieszkańców Łęcznej traktują jak psy. Mam nadzieję, że ktoś za to odpowie... A może radni spytają na sesji o poziom kultury strażników?....
|
![]() |
http://img133.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i...q_122_750lo.jpg |
![]() |
http://images27.fotosik.pl/255/e4c40a6b971f1c79.jpg
|
![]() |
/jak dla mnie dobrze napisala i wyjasnila, odpowiedziala na pytania i nic zlego SM nie napisala
|
![]() |
nie k...................................
|
![]() |
Ale jakoś Wam, społecznicy, nie przeszkadza, gdy na SM czy Policję wołają wy "psy", "kur*y Jeb**ne", "Pedały", "jeb*ć" HWDP czy inne takie epitety. To jest oczywiście w porządku odnosić się tak do funkcjonariuszy, no bo przecież WAM wolno a jak ktoś z nich coś wyjaśnia, to już od razu jest BE!! Pewnie, najlepiej przyjąć do siebie i siedzieć cicho a ciemnota dalej niech ku***a. To wam pasuje. PS. przytoczone wytłumaczenie SM uważam jak najbardziej w porządku. Oni tez są ludźmi i też mają swoje granice wytrzymałości. |
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.