Witam
Wielokrotnie nabierałem się na super oferty pracy w internecie gdzie można było zrobić 3000 zł w miesiąc, To są bzdury, ogłoszenia naciągaczy którzy naszym kosztem chcą zarobić. Ja proponuję wam uczciwy zarobek w formie gier i zabawy. Nie zarobicie tutaj kokosów ale wystarczy na opłacenie paru rachunków lub na parę przyjemności.
Przede wszystkim musicie zacząć od rejestracji na stronie, oto link http://pl.20dollars2surf.com/?ref=156959. Rejestracja: wpisujemy swój adres e-mail, pobieramy program, instalujemy, a następnie kończymy rejestrację zgodnie z instrukcją zostawioną na naszej skrzynce. Po zakończeniu rejestracji uruchamiasz program, wyświetli wam się mały prostokąt na pulpicie, który będzie wyświetlał reklamy. A ponadto mamy dwie darmowe gry na stronie w których możemy wygrać pieniądze Punkty z baneru są naliczane za wyświetlane reklamy. Pierwszego dnia nowego miesiąca punkty są zamieniane na pieniądze- waluta dolary. Nie zarobimy na tej stronie fortuny ale na pewno stać nas będzie na opłacenie kilku rachunków.Natomiast jeśli wy znacie uczciwą stronę na której można zarobić to podzielcie się.
|
|
też tak miałem , ile można zarobić?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|