![]() |
To zła wiadomość. Byłem tam nie tak dawno. Zbiory dość cenne i wystawa intersująca.
Jeżeli nowe "zwiedzanie" (udostępnione przez gminę wyznaniową) bedzie na wzór zamojskiego to gorzej być nie może - drogie wejscie i niemal "nic" do zobaczenia (kilka multimedialnych ekranów wielkośc laptopa i to wszystko).
|
![]() |
Biedna psinka : http://pvv.pl/44b < -- zobacz :(
|
![]() |
na kalendarze za 7000zł były pieniądze, ale na historię już nie ma.
|
![]() |
>>>
dokładny szukacz telefoniczny
---> http://fw.pl/szukacz <---
<<<
|
![]() |
na kalendarze za 7000zł były pieniądze, ale na historię już nie ma.Jeżeli piszesz o tych kalendarzach co gmina rozdawała ostatnio to nie masz racji. Kalendarze były ze zdjeciami historycznymi Łęcznej i dla mnie jest to bardzo interesujące. Na muzeum to parę tysięcy to kropla, a dobrze że ludzie dostali coś pożytecznego. Wole, że na to są wydawane pieniądze a nie na wyjazd delegacji do chin na wymianę doświadczeń jak bywa w innych miastach. |
![]() |
no kto pierwszy=seba-mario czy bartol.
|
![]() |
no kto pierwszy=seba-mario czy bartol.
|
![]() |
Za to ty zawsze będziesz przegrany.
|
![]() |
Mam nadzieję, że miasto znajdzie szybko nowy budynek nawet na tymczasową siedzibę muzeum.
|
![]() |
Mam nadzieję, że miasto znajdzie szybko nowy budynek nawet na tymczasową siedzibę muzeum.Koniuszy miejski jest przeciwnikiem muzeum wiec nic nie znajdzie |
![]() |
Jeżeli piszesz o tych kalendarzach co gmina rozdawała ostatnio to nie masz racji. Kalendarze były ze zdjeciami historycznymi Łęcznej i dla mnie jest to bardzo interesujące. Na muzeum to parę tysięcy to kropla, a dobrze że ludzie dostali coś pożytecznego. Wole, że na to są wydawane pieniądze a nie na wyjazd delegacji do chin na wymianę doświadczeń jak bywa w innych miastach.Dla ciebie drukowanie kalendarzy może i jest pożyteczne, ale dla większości z nas są one gówno warte. |
![]() |
Dla ciebie drukowanie kalendarzy może i jest pożyteczne, ale dla większości z nas są one gówno warte.gowno też kosztuje w oczyszczalni!? |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.