![]() |
popieram wójta,nie ma bzykania za friko. Mam sukę i by ją pokryć też musiałem zapłacić innemu chodowcy 150zł bo dla psa oprócz przyjemności był to podobno duży wysiłek.
|
![]() |
Boże, co się tam u was w tym Lubartowie dzieje??!! Burmistrz wyłącza światło, wyłapuje psy... rety!
|
![]() |
I co w tym dziwnego, że w końcu ktoś wziął się za kundle stawiające kloce w mieście. Miasto dodatkowo powinno ustalić właścicieli kundli stawiających kloce i obciążyć ich kosztami sprzątania kloców i kosztami wywiezienia kundli.
Żyjemy w dzikim kraju. Kundle stawiające kloce na trawnikach i brak miejsc dla dzieci. Zamiast normalnej rodziny deb***e z psami.
|
![]() |
Ale się porobiło! News dnia. Trzeba powołać komisję śledczą!
|
![]() |
brawo redaktorze, detektywie.
Widzę,że dziennik schodzi na psy nie ma już co pisać to tworzy rzeczywistość. przecież burmistrz nie ma żadnego psa. a wypowiedzi radnych to już żenada. jak nie łapią to źle jak łapią to jeszcze gorzej. akurat redaktorek dotarł do dwójki z klubu byłych kandydatów na burmistrza. Pewnie akurat tam przechodzili. brawo obiektywna gazeto. dobrze że macie internet bo płacić za papierowe wydanie nie ma poco.
|
![]() |
ale jaja w tym Lubartowie - hanba burmistrzu:P
|
![]() |
Trzeba wiedziec co sie mowi a nie mowic co sie wie! Jasno w materiale stoi, ze burmistrz ma suczke a nie psa. A tak wogole to o co Tobie chodzi ??? |
![]() |
a ja jestem za takimi akcjami ( ale najlepiej żeby nie były tylko przed posesją burmistrza) sąsiad ma pretensje niech sobie psa uwiąże lub zamknie
|
![]() |
to o czyim psie powiedział, że nie będzie się wypowiadał? No nie mów... ma niewidzialnego przyjaciela??? |
![]() |
nu prawda,ale niechby nie pilnowali jednego podwórka za miejską kasę |
![]() |
Ale się ubawiłem -jeżeli jakiś prominent ma córcię w wieku reprodukcyjnym to profilaktycznie może trzeba zamknąć hydraulika i listonosza
|
![]() |
po wyborach arogancja władzy siega zenitu
|
![]() |
o czyzby sam burmistrz interweniowal na forum dziennika?))) |
![]() |
o czyzby sam burmistrz interweniowal na forum dziennika?smile.gif))) |
![]() |
a listonosz to zawsze dwa razy...dzwoni |
![]() |
Czytając ten tekst oraz inne teksty w Dzienniku na temat Lubartowa dochodzę do dwu zasadniczych wniosków: Po pierwsze Dziennik Wschodni to typowy brukowiec, który już naprawdę nie ma o czym pisać. Po drugie Lubartowska opozycja, która nakręca tego typu i podobne tematy o Lubartowie to grupa ludzi, która powinna zasięgnąć porady psychiatrów. Mieszkańcy Lubartowa przepychanki tego typu mają gdzieś, o czym świadczy powściągliwość we wspieraniu np. akcji w sprawie referendum dotyczącego sprzedaży placu w centrum miasta, akcji prowadzonej przez postkomunistów. Lubartowianie nie chcą się identyfikować z oszołomami.
|
![]() |
I bardzo dobrze. Odprowadzam codziennie dziecko do przedszkola tuż obok domu burmistrz a ostatnio biega tam rzeczywiście kilka psów które podbiegają również do ludzi prowadzących dzieci do przedszkola. Niech sąsiedzi powiedzą co ich psy robiły na ulicy a genialny redaktor niech sprawdzi co na to przepisy. Rozumiem że redaktor nie ma małych dzieci i g... to go obchodzi. Podobnie jak zupełnie przypadkowych radnych Jublewską i Maciejewicza, którzy mieszkają na drugim końcu miasta.
|
![]() |
Wyłapać i na smalec wałęsające się watahy psów.
|
![]() |
ZUTYLIZOWAĆ SUKĘ BURMISTRZA jako przyczynę całego zamieszania
|
![]() |
To nareszcie wiem, po co burmistrz kazał wyłączać oświetlenie uliczne.
|
Strona 1 z 4
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.