Dlaczego prokuratura czepia się tego biednego człowieka , zdarzyło się , spanikował , a może był jeszcze po jednym , co wy myślicie Panowie Prokuratorzy , przecież on się zrehabilituje w dalszej pracy , znajdzie wszystkich sprawców w przyszłości , gdyż będzie miał 100% wiedzę nie tylko teoretyczna ale i praktyczną . A tak szczerze to już dawno powinien siedzieć , a wyrok dla takich ludzi winien być x 2 gdyż to oni winni świecić przykładem jako władza . Kiedy wreszcie doczekamy się ,że ludzie pracujący w Sądach przypomną sobie kogo mają bronić oraz z czyich pieniędzy żyją .
|
|
Panie Prokuratorze ,czytałem wcześniej , że właściciel auta twierdził , że auto to zostało mu skradzione , jeżeli to jest prawdą , wydaje mi się że należy do prawcy wypadku dołączyć jeszcze kradzież , a jeżeli nie była to kradzież tylko kłamstwo właściciela to rozpoczęcie dochodzenia o świadome wprowadzenie organów ścigania w błąd .
Sprawca nie będzie uciekał , przecież on po spowodowaniu wypadku też nie uciekał pewnie tylko odprowadził samochód na ustronne miejsce i wrócił aby prowadzić czynności wyjaśniające okoliczności zdarzenia .
|
|
Co tu dużo pisać....Policjantom wszystko wolno....ciągnie człowieka pod samochodem i nie widzi???????/gdyby ciągnoł PSA TO BY MOŻE ZAUWAŻYŁ??????????
|
|
Przyznal sie, w zasadzie wszystko jest jasne, pozostaly formalnosci typu przesluchanie swiadkow, opinie bieglych, napisanie aktu oskarzenia i skierowanie go do sadu.Po co areszt tymczasowy?Bo to policjant?Areszt tymczasowy jest srodkiem zapobiegawczym-w tym przypadku majacym zapobiegac czemu?
|
|
|
|
A skąd Ty masz taką informację że poszkodowany był ciągnięty pod samochodem, sprawdź zanim napiszesz głupoty. |
|
zastanawiam sie po co prokurator chce zamknac tego chlopaka . akurat mial pecha ze to trfilo na niego na tych pasach to jest norma ze nacpani napici wchodza na pasy a pozniej wlassnie cierpia normalni ludzie bo sa winni za to ze ktos wtargnal im pod kola naturalnie to go nie usprawiedliwia ze uciekl inie udzielil pomocy ok byl polcjantem ale tez tylko czlowiekiem i mogl dostac szoku
|
|
Skad wy jelopy wiecie ze byl pijany czasami nie jest pijany a wy odrazu afere robicie wogole z kad wy jestescie ja jestem z kocka i wiem
|
|
Jasne. Odjechal bo byl w szoku, ale nie zapomnial wybic szyby i sfingowac kradziez. Policjant. Milej zabawy z kolesiami z celi zycze.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|