![]() |
dostanie trzeci zakaz sądowy i dalej napruty za kółko ...
|
![]() |
Dwa zakazy sądowe - to będzie miał trzeci. Dopiero jak zabije dziecko sędziego to go posadzą?
|
![]() |
Kiedy przedawni się sprawa sędziego, który w Kraśniku po pijaku szalał jednokierunkową pod prąd ? Niestety jego kolesie grają na zwłokę, bo nie mogę uwierzyć, w aż taką, nieudolność sądu. Może media niech przypomną o tym a przełożeni miejscowego prezesa sądu niech wyciągną odpowiednie wnioski.
|
![]() |
dostanie trzeci zakaz sądowy i dalej napruty za kółko ...A wystarczy, żeby miał w samochodzie alkomat i na pewno nie jechałby po pijaku. Prawda, panie premierze? |
![]() |
w kasniku policiant ktory iechal po piianemu nie stracil prawka i poszedl na wczesnieisza emeryture Tu rzadza inne prawa
|
![]() |
OPIS --zatrzymuję się przd znakiem STOP z tyłu najeżdza we mnie uzytkownik pojazdu samochodowego uszkadza mi zderzak , winowajca nie chce ugody , wzywam polcję ta karze sprawce kolizji a mnie zabiera dowód rejestracyjny . Tylny zderzak był uszkodzony na szerokości 50 cm i tylko to było powodem zabrania mi dowodu Policjant w ciągu siedmiu dni nakazał mi naprawe tego zderzaka ...CZY POLICJANT Z PONIATOWEJ NIE PRZESZEDŁ SAMEGO SIEBIE?
|
![]() |
pijaków na drogach zawdzięczamy SLD i PO !! wiele razy, różne partie, wnosiły pod obrady sejmu,
projekty ustaw przewidujące konfiskatę auta, które prowadzi pijak !! Zawsze SLD i PO były
przeciw!! w ich szeregach jest najwięcej pijaków za kierownicą!! Broniły swoich kolesi!
|
![]() |
panowie w czarnych sukienkach pomimo że nie sa w PO tez walą gaz i to tak zdecydowanie
|
![]() |
panowie w czarnych sukienkach pomimo że nie sa w PO tez walą gaz i to tak zdecydowanieOni są z SLD... |
![]() |
STOP PIJANYM MORDERCOM ZA KIEROWNICĄ!Wielka szkoda, że się te dwa pijane ścierwa nie zabiły! Dopóty nie będzie bezpiecznie na drogach, dopóki pijana hołota nie pozabija się na przydrożnych drzewach; czego wszystkim pijanym za kierownicą z serca życzymy!
|
![]() |
na jakim etapie sprawa adwokata ktory wjechal w teatr w Lublinie?
|
![]() |
Alkomat nie rozwiąże problemu głupoty ale może komuś rozsądnemu pokazać, żeby jeszcze poczekał z jazdą.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.