![]() |
Śmierć osób najbliższych jest wystarczającą karą dla niego, z którą zapewne nie poradzi sobie do końca życia.
|
![]() |
Ja też jestem przeciw. Za zbrodnię trzeba ponieść karę. Jazda po pijanemu to nie wypadek to zbrodnia.
|
![]() |
Utrata rodziny, to dla niego nie jest kara. On tę rodzinę ZABIŁ. Wyjdzie, znowu wsiądzie po pijaku i może zabije inne dzieci. A może ułaskawmy wszystkich morderców własnych rodzin, to, że zatłukli swoje żony, zastrzeliły mężów już jest dla nich karą?
|
![]() |
MA TUPET!!! POWINIEN MYŚLEĆ ZANIM USIADŁ PO PIJAKU (ALBO ZANIM USIADŁ DO PICIA BO OD POCZĄTKU BYŁO WIADOMO, ŻE BĘDZIE MUSIAŁ WRACAĆ SAMOCHODEM BO ŻONA NIE MA PRAWO JAZDY A NIKT ICH NIE ODWIEZIE BO BRAT/SZWAGIER TEŻ RODZINĄ SWOIM SAMOCHODEM). DOŻYWOCIE POWINNO BYĆ!
|
![]() |
Śmierć osób najbliższych jest wystarczającą karą dla niego, z którą zapewne nie poradzi sobie do końca życia. Śmierć osób najbliższych jest wystarczającą karą dla niego, z którą zapewne nie poradzi sobie do końca życia.Taaa... Upije się i pójdzie się przejechać po wsi. On tą rodzinę zabił. |
![]() |
siedzieć,siedzieć i jeszcze raz siedzieć,nie ma litości dla pijanych morderców za kółkiem!!!
|
![]() |
Za co ułaskawienie? Za to, że po pijaku wsiadł do samochodu z własną rodziną (dziećmi!) i je po prostu ZABIŁ? Całkowity brak odpowiedzialności!!!
|
![]() |
siedzieć,siedzieć i jeszcze raz siedzieć,nie ma litości dla pijanych morderców za kółkiem!!!Immunitet miał,mogą mu skoczyć na wał !!! |
![]() |
kara bezwzględnego więzienia! mnie w tej sprawie ciekawi natomiast coś innego! dlaczego jego brat/ szwagier który również jest funkcjonariuszem SW, dlaczego nie zareagował? widział, że ten zamierza popełnić przestępstwo siadając za kierownicą kompletnie pijanym! dlaczego nie zareagował! funkcjonariusz mundurowy jeśli widzi popełniane przestępstwo i nie zareaguje bądź też nie powiadomi właściwych organów, również popełnia przestępstwo! w tym przypadku, wszyscy którzy się wówczas bawili i byli świadkami jak strażnik pakował rodzinę do samochodu, powinni odpowiadać przed sądem! widzieli i nie zareagowali!
|
![]() |
Zgadzam się, że jest to dla niego juz kara. Jednocześnie jednak dalibyśmy na przyzwolenie powodowania wypadków pod wpływem alkoholu( to nie byłon 1 piwo). dodatkowo, cała rodzina, która tego dnia z nim "drinkowała" pozwoliła mu usiaść za kierownicą. nie musiał jechać, nic nie działo się takiego. no ale jak ma sie brata policjanta....
|
![]() |
kara bezwzględnego więzienia! mnie w tej sprawie ciekawi natomiast coś innego! dlaczego jego brat/ szwagier który również jest funkcjonariuszem SW, dlaczego nie zareagował? widział, że ten zamierza popełnić przestępstwo siadając za kierownicą kompletnie pijanym! dlaczego nie zareagował! funkcjonariusz mundurowy jeśli widzi popełniane przestępstwo i nie zareaguje bądź też nie powiadomi właściwych organów, również popełnia przestępstwo! w tym przypadku, wszyscy którzy się wówczas bawili i byli świadkami jak strażnik pakował rodzinę do samochodu, powinni odpowiadać przed sądem! widzieli i nie zareagowali!Tu masz racje 100%,ja jeszcze bym posadził rodzinę będącą na libacji za spu udział w morderstwie.Widać rodzinie lata koło ptaka że zginęli najbliższy i nie rozumieją że przełożyli łapy do morderstwa. |
![]() |
pijaków na drogach zawdzięczamy SLD i PO !! wiele razy, różne partie, wnosiły pod obrady sejmu,
projekty ustaw przewidujące konfiskatę auta, które prowadzi pijak !! Zawsze SLD i PO były
przeciw!! w ich szeregach jest najwięcej pijaków za kierownicą!! Broniły swoich kolesi!
|
![]() |
Już raz pisałem na poprzednim forum, że w chwili obecnej nie ma takiej opcji gdzie jest nagonka na pijanych kierowców, aby Prezydent skorzystał z prawa łaski!!!! Niech się cieszy, że dostał tak niski wyrok a nie dożywocie!!!
|
![]() |
Do wniosku przychylił się lubartowski sąd!!!! Qrwa, za ile? A kto go skazał? Ksiądz pleban z Rokitna?
|
![]() |
Do wniosku przychylił się lubartowski sąd!!!! Qrwa, za ile? A kto go skazał? Ksiądz pleban z Rokitna?
|
![]() |
Tragiczny wypadek na autostradzie a1 : http://pvv.pl/44b <--- tu są zdjęcia ;(
|
![]() |
I znowu sprawca jest na przepustce.Który,to już raz?!
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.