![]() |
po co uciekał??
wiem że tragedia że zginął ale teraz policja będzie bała się jeszcze bardziej użyć broni i dojdzie do tego że przestępca będzie strzelał pierwszy
|
![]() |
ciekawe jak oni to sobie obliczyli? Na wagę z motocyklem czy inny sposób?
ja mam zapłacić za głupotę uciekającego i jego opiekunów?
|
![]() |
Bezpośrednio po tragedii rodzina twierdziła, że chłopak chciał zostać policjanetem, a więc opowieści o przejęciu gospodarstwa są wymyślone na użytk wyciągnięcia forsy od państwa.
Wachodzi tu jakaś dziwna zbieżność: za zgodą i pod okiem rodziny chłopak używa motocykla, chociaż nie ma do tego uprawnień. Lekceważy prawo. Ginie. Tragedia.
Rodzina wyciąga wniosek: wydoić państwo MIMO WSZYSTKO !
To jest dopiero tragedia! Mentalność tych ludzi!
|
![]() |
przyłączam się do opinii poprzedników, wiejski motocyklista uważa że mu wszystko wolno......... ale na szczęście ZDECYDOWANIE NIE! Tak samo powinni postąpić Policjanci w Poniatowej podczas Sylwestra, trochę by to nauczyło rozumu. Pozdrawiam
|
![]() |
JEST TO SMIESZNE ŻEBY KIEROWCA BEZ PRAWA JAZDY I UĆIEKAJĄCY PRZED POLICJĄ MIAŁ BYĆ NIEWINĄ OFIARĄ . RODZICE TEGO CHŁOPAKA WIEDZIELI ŻE ON NIE MA PRAWA JAZDY,ATERAZ MAJĄ ODWAGĘ UPOMINAĆ SIĘ O ODSZKODOWANIE.RACZEJ NIE MAJĄ ŻADNEGO WSTYDU.SĄD POWINIEN ICH OBCIĄŻYĆ ZA CAŁĄ AKCJĘ.JEST ZASADA ŻE JAK JESTEŚ NIE WINNY TO NIE UĆIEKASZ A JAK UĆIEKASZ TO JESTEŚ WINNY I DO TAKICH POWINO SIĘ STRZELAĆ NASTĘPNY BY SIĘ ZASTANOWIŁ CO WYBRAĆ.POLICJANT MIAŁ RACJĘ I GO POPIERAM.
|
![]() |
Tak sobie myślę, czy rodzina tego chłopaka nie została ofiarą jakiegos wyjątkowo przekonywującego prawnika...
Obiecał im złote góry, a efekt bedzie taki, że jedynym zadowolonym, który wyjdzie na swoje, będzie ten prawnik.
|
![]() |
zgadzam sie z rodzina ofiary<ŚP.MARCINA> tylko ze "policjant"<
|
![]() |
Bohaterem nazwali go TACY SAMI JAK TY - laicy w sprawie, internauci, którzy w ten sposób wyrazili swoja opinię na temat tej sprawy. Inni nazwali Marcina niewiniatkiem, bohaterem, ofiarą bez skazy, itp. Więc zamilcz, bo te sprawę ocenił już raz SĄD i teraz też ma prawo to zrobić TYLKO SĄD.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.