![]() |
AHAHAHAHAHAAHA
dawno sie tak nie usmialem.. artykuł o kant d... rozbic bo nic tu nie jest przedstawione obiektywnie...
ktoś chyba za dużo siedzi w domu przed telewizorem, że takie rzeczy pisze ;]
|
![]() |
Ja tez się tak dawno nie uśmiałam. Mwahahaha!!! Poziom tego artykułu jest żenująco niski. Już dawno nie czytałam takich głupot.
|
![]() |
ja pier.. kto pisal ten artykul... to załosne. Ja jestem anarchista, wielu moich kolegow tez, a nawet nie wiem gdzie mozna kupic bombe albo pistolet haha.
|
![]() |
O mój Boże! a bardziej powinienem powiedzieć Na Thora !!!! Kto to pisał nie wiem ale "artykuł" oparty na steku bzdur nie zależnie, którą grupę chciał opisać... Skini mój panie dzielą się na wiele rodzajów ale może zdążył informator bez krztyny wiedzy pchnąć tym zastrzykiem, co zachwalał... kompletna bzdura polecam się dokształcić w temacie subkultur.
|
![]() |
co to za baran napisał!? Narodowy socjalista to nazista? idiota bez szkoły!!!!!!!!!!! Piłsudski tez był narodowym socjalista!!!!! to znaczy ze był nazista?? no ciekawe naprawde!!!! do autora tego artykułu idz na lekcje histori baranie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
ZDUMIEWAJĄCE .
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.