całe szczescie, że coś drgnęło w sprawie zachodniej obwodnicy. al. kraśnickiej jest rozpłaszczona jak naleśnik od tirów jeżdzące w strone rzeszowa bedzie mniej obciązona, lepiej przejezdna i dłużej nie bedzie trzeba robic remontów, inwestycja opłaci sie bo cały czas są remonty co chwile trzeba wykładać pieniądze
|
|
Ja tam bym może sobie poprotestował....
|
|
budowa nie potrwa długo, bo drogowcy wykupili większość gruntów pod budowę drogi, ciekawe ile im jeszcze brakuje do całości
|
|
A ja coć to czarno widzę. Znowu "zwolennicy jazdy przez miasto" będą pokrzykiwać że po ich "polu przejdzie sosa" i kury nie będą się niosły. Takie hałasy nie zatrzymają budowy ale na pewno ją opóźnia. A swoją drogą urzędnicy w tym przypadku nie popisali się i będzie tak, że TIR-y od Rzeszowa będą jeszcze 3 lata jeździły przez miasto i po tej nieszczęsnej Kraśnickiej i rozjadą ją dokładnie.
|
|
JAK TO MÓWIĄ POŻYJEMY ZOBACZYMY!!ŻYJEMY W DZIWNYM KRAJU W EUROPIE, WIELE RZECZY WIDZIELIŚMY I SŁYSZELISMY,TAK WIĘC NAMACALNA RZECZ JEST PEWNA...W PRZPYADKU DROGI, TO,ŻE NIĄ JADĘ TO POTWIERDZA,ŻE JEST FIZYCZNIE....PIER....TEGO CZY INNEGO URZĘDASA MOŻNA DO KOSZA WRZUCIĆ....OSZUKUJĄ JUŻ NAS OD 1989 ROKU!!!
|
|
"plan budowy dróg na lata 2014–2012 ma być znany w najbliższych tygodniach.
obwodnica z brodą" Ktoś coś z tego rozumie?
|
|
"plan budowy dróg na lata 2014–2012 ma być znany w najbliższych tygodniach.
obwodnica z brodą" Ktoś coś z tego rozumie?
|
|
A obwodnica południa?
Czy południe miasta otrzyma od miasta w końcu jakieś porżądne drogi?
od S17 do S 19 kierowcy dużych i małych będą się poruszać po miejskich i tak już zniszczonych drogach pod oknami mieszkańców którym spadają talerze ze stołów i skaczą łóżka w czasie snu.!!!
|
|
wyluzuj, najpierw zachodnia a dopiero południowa czesc obwodnicy. zachodnia jest wazniejsza, bo bardziej odciązy miasto niż południowa
|
|
jan: o co ci chodzi z brodą?
[
|
|
Mamy wyremontowaną piękną al. Kraśnicką, a chcą ludziom zabierać pola i działki i budować drogę tylko po to, żeby rząd mógł się chwalić że zrobił więcej niż PIS. A my nie zgadzamy się na tą budowę, bo to jest nasz pomysł i to my jak dojdziemy do władzy pod przewodnictwem pana Jarosława Kaczyńskiego udowodnimy że ta droga jest nikomu nie potrzebna, tylko dla szaleńców na motorach.
|
|
co sie stało z komentarzami?
|
|
dla zinsteresowanych tematem link, opisywany przetarg jest jako lp2 : http://gddkia.gov.pl...progow-unijnych
|
|
Banda prostaków i buraków blokuje wszystko co może pomóc miastu w rozwoju, a potem narzeka, że korki, nie ma pracy i mało płacą!
|
|
Gdzie kraśnicka jest wyremontowana? Jechałem w tym tygodniu kilka razy i nie zauważyłem. Ta część obwodnicy jest bardzo ważna i potrzebna. Wystarczy policzyc ile TIRów jeździ Krasnicką. Większość z nich minie miasto właśnie tym fragmentem obwodnicy.
|
|
obwodnica pomoze zmniejszyc obciązenie nie tylko na kraśnickiej, ale i na czubach i na lsm
|
|
Gdzie można zobaczyć mapę? Będę wdzięczna za jakiś link do powiększenia.
|
|
zobacz na stronie gddkia.gov.pl, tam gdzies powinna być, a jak znajdziesz to ją powieksz, adres do przetargu podał aruniu
|
|
To niech wszyscy odpowiedzialni za tą obwodnicę pokażą , że mają jaja i staną na wysokości zadania aby nic nie przepadło z tego co już w tym kierunku zostało zrobione. Według mnie ta część obwodnicy potrzebna jest tak samo jak chłopu gleba , w przeciwnym razie na Al.Kraśnickiej dalej będą się tworzyły gigantyczne korki , nie mówiąc już o stanie nawierzchni , pozdrawiam i oby czarny scenariusz się nie spełnił.
|
|
czas pokaze czy zachodnia czescc obwodnicy powstanie, bedziemy pamietac o tym przy urmach, wybory niedługo
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|