![]() |
ohohho... dobrze że to nie mój...
|
![]() |
wkoncu dzis 13!!!!! to musialo sie cos stac!!! na mojej ulicy rura pekla i wody nie bylo przez kilka godzin przykro mi z powodu pozaru ale dobrze ze nic gorszego sie nie stalo .......
|
![]() |
Do Malinki! A co ma do tego 13 ? Ludzie popełniaja błędy każdego dnia,w tym także i 13.Przecież najprawdopodobniej gaz sam nie wybuchł,tylko stało sie to w trakcie prac wykonywanych(wcześniej planowanych) przez specjalistów od gazownictwa(gaz w mieszkaniach wczesniej wyłączyli,ale zapłon gazu nastapił na tzw.średnim ciśnieniu przed reduktorem ).Ciekawy jestem tylko,czy specjaliści posiadali detektor gazu(wykrywacz) ?
Tak jak elektryk przed przystąpieniem do pracy na wyłączonym odcinku powinien sprawdzić miernikiem (próbnikiem) czy jest napięcie,tak też chyba i gazownicy powinni sprawdzić ewentualny przeciek gazu.Rutyna niejednego już zgubiła.Całe szczęście,że oprócz strat materiałowych , pracownikom i mieszkańco nic sie nie stało !!!
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.