![]() |
sprostowanie;króli było 6 -ciu,dorzućcie jeszcze jakich 3 muzynów i 3 osioły
|
![]() |
a Jaro bedzie nasz król
|
![]() |
jakiego koloru skóry byli ci "królowie"? to nie przeszkadza naszym katolikom?
|
![]() |
Szerzona przez katabasów nienawiść do normalności i osób niekoniecznie podzielających wizję świata preferowana przez tłuszczę czynią niemożliwym wziąć udział w tej zabawie moich wnuków....
|
![]() |
Tradycja ubecka Wigilii przy paszteciku i bez orszaku Trzech Króli to znak rozpoznawczy PO.N PO.Nów. Nie masz czym się szczycić. Polska zawsze była i jest tolerancyjna, ale wobec nacji, która nie chce panoszyć się w gościnie. Skoro w Arabii Saudyjskiej zakazane jest noszenie krzyżyka i Światu to nie przeszkadza, to dlaczego my mamy akceptować oznakę ciemiężenia kobiet... noszenie burki i amputację żyletką warg sromowych?
|
![]() |
Tak, Polska jest krajem tradycyjnie tolerancyjnym, ale Ty ewidentnie jesteś przejawem "nowej" Polski, która z tolerancją nie ma nic wspólnego. Gębę sobie nią tylko wycierasz. Co ma wspólnego z tolerancją zakaz noszenia jakiegokolwiek symbolu religijnego? Podajesz Arabię Saudyjską jako przykład kraju tolerancyjnego i do niego chcesz równać? Nie chcesz akceptować obrzezania kobiet? Zdajesz sobie sprawę, że przed wojną mieszkało w Polsce kilka milionów Żydów i żadna władza, z zaborcami włącznie, nie wnikała, co kto sobie robił z wargami sromowymi czy napletkiem? Taki z Ciebie tolerancyjny Polak jak z Hitlera człowiek kompromisu.
|
![]() |
...impreza na 12! moje dzieci otrzymały od swoich edukatorów religijnych po 6 za udział w tej imprezie, a więc dla mnie 12!
|
![]() |
Lubisz Hitlera, że go tak wspominasz? On rownież tolerował pożyczki od tych co sobie napletki ucinali. A ci mu chętnie ich udzielali, do końca nie wierząc, że tych bogatszych z ich kasty też usunie. (rodzina Warbergów). Między tolerancją, a durną akceptacją istnieje znaczna różnica. Powtórzę jeszcze raz, toleruję wszystkich w mym domu, kto nie przestawia w nim mych mebli. Eurofioły natomiast akceptują każdą formę dewiancji. Przepraszam, ale gdyby mi nawet kumpel po mieszkaniu chodził nago, to bym go z buta wywalił z gościny. Dlatego przestańcie liberałowie zeszmacać znaczenia słowa tolerancja. Tolerancja działa w obie strony. O czym przekonał się pewien hiszpanski klub piłkarski.
|
![]() |
Widzę, że lubisz gadać te swoje banialuki, a jak ktoś ci wskazuje konkretnie, że gadasz banialuki, to wygodnie się do tego nie odnosisz, tylko dostarczasz nową porcję nowych-starych banialuków. Jakieś ogólnikowe bzdety o "przestawianiu mebli", które nic nie znaczą. Chcesz zakazać kobietom w Polsce noszenia burek? W imię czego? A dzieciom chodzenia w zimie w czapkach z zasłoniętą całą twarzą też zakażesz? Jesteś komunistą, że tak lubisz ludziom życie ustawiać? Piwa ci zabronię lewaku pić i tatuażu zrobić, bo co mi będziesz po moim domu sie z alkoholem panoszył. Ja nie piję i ty też nie będziesz. To twoja definicja tolerancji. Taka "niezeszmacona". Twoja mojszość i tylko twoja się liczy. Najbardziej nie znoszę u takich ludzi jak ty, że wydaje im się, że w ogóle wyznają jakąś formę tolerancji, a nie potrafią wskazać JEDNEGO przejawu tej ich koncepcji tolerancji. Robią natomiast coś przeciwnego: postulują takie czy inne ograniczenia. Koncepcja tolerancji wg osoby upośledzonej umysłowo: będę tolerancyjny jak będziesz robił tylko to, ci mi się podoba. Napisz po prostu, że nie znosisz tolerancji, że jesteś jej przeciwnikiem. Bądź mężczyzną, nie rób z gęby dpy. Dzieci może się ciebie będą wstydzić, może nie będą, ale przynajmniej nie powiedzą, że byłeś zakłamany.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.