![]() |
nie wierzę w winę Guffiego.. po prostu nie wierzę.. smarkula miała złe stopnie czy po prostu chciała uziemić dyrektora?
|
![]() |
Którre to gimnazjum?
|
![]() |
Dla niewtajemniczonych chodzi o dyr. gimnazjum w Skrobowie.
|
![]() |
znam go i ludzi co których uczył i dziewczyny mówiły, ze lubił duży dekold i miłe słówka :/ Ja mówiłem, ze to pedofil tylko nikt mnie nie chciał słuchac :/ A on chciał mi sprawe zakładac żebym z niego zszedł i żeby to ucichło no i musiałem zejsc :/ i co wyszło ?? :/ Sąsiadke mi cwel dorwał :/ ona napewno nie zmysla :/ znam ją..
|
![]() |
ale jaja to w mojej szkole sie dzieje
|
![]() |
i ja do tej szkoły chodze ale jaja
|
![]() |
ten kto przydzielil go do tej szkoly popelnil wielki blad... w calym lubartowie ma on opinie sexisty i pedofila mam nadzieje ze jak bedzie w wiezieniu to wyladuje w celi z jakims innym pedofilem i goofy bedzie mu codziennie loda robil
|
![]() |
Nie no świat chyba zwariował . Nie podejrzewałam , że dyrektor mojej szkoły jest zdolny do czegoś takiego . Normalny sajgon . ludzieeeeeeee.......
|
![]() |
... nie spodziewała bym sie że akurat w tej szkole.. normalnie nadal uwierzyc nie moge że Guffi.. głupi wygląd miał przyznaje .. ale nie wyglądął na pedofila. chociaż jak sie tak blizej przyjżec..
|
![]() |
Znasz ją - z której strony..... jesli takie rzeczy piszesz. Jak mu udowodnią to go udupią ale narazie sie ciągnij, "sąsiedzie" ?!!!
|
![]() |
Znam tego człowieka, to nie możliwe, aby był do tego zdolny! Jeśli nie znacie szczegółów, nie wypowiadajcie się. Wszyscy są za uczennicą, ale nikt nie napisze, jaka ona była "idealna"....Tak łatwo jest w dzisiejszych czasach skrzywdzić niewinnego człowieka i Jego rodzinę. Mam nadzieję, że sprawiedliwość zwycięży! a komentarze na temat artykułu wystawiają osoby, które też mają już wiele "dobrego" na swoim koncie...
|
![]() |
wpis usunięto
|
![]() |
ktora to sąsiadka
|
![]() |
Mysle ze to prowokacja, znam tego czlowieka i jestem w szoku a znam juz go od lat, nie wiele osob go lubilo bo byl sprawiedliwy, a ze podwiozl dziewczyne do domu to teraz poszedl siedziec bo smarkula wymyslila sobie ze chcial ja molestowac
|
![]() |
Mundurki dla nauczycieli! dla dyscypliny. A nie będziemy więcej słuchać o molestujących dyrektorach.
|
![]() |
kto wie co inni moga powiedziec na twoj temat? ale poki mozesz ciesz sie z cudzego nieszczescia.zgnoic człowieka jest łatwo,a w tym momencie very na czasie! dziwojo w aureoli
|
![]() |
i z czego tak sie cieszysz?!
|
![]() |
a ja sie dolaczam! ciag sie sasiedzie!niezly z ciebie sasiad!
|
![]() |
uwazaj zebys ty komus nie musial! a moze bys chciał?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|