![]() |
bidul się rzucił na darmowe mięsiwo
|
![]() |
Tu taj powinni zrobić to żydowskie weselicho;-)
|
![]() |
Urodziłam się w Bełżycach, nie wiedziałam skąd festiwal wieprzowiny, ale po obejrzeniu filmu już wiem.
Pewne podobieństwo niektórzy wykazują :D.
Szkoda, że nie pokazali parku jak wygląda na co dzień, młodych bezrobotnych, całej tej nędzy i bajdziarstwa.
Nowa ksywa dla nas powstanie świniopasy bełżyckie.
W Bełżycach świnie to już chyba tylko w 1 gospodarstwie są hodowane, reszta to okoliczne wsie.
Festiwal najbardziej pasowałby w Babinie bo tam chyba najwięcej jest producentów.
|
![]() |
Poza tym to wyszło cukierkowo. SWEET.
Dziękujemy "Kawie czy herbacie" za promocję.
|
![]() |
piekna , widowiskowa impreza piekna miejscowosc i zyczliwi ludzie, chwala gospodarzom miasta; krasnik moze tylko pomarzyc o takiej oprawie; narzekac moga tylko nieudacznicy
|
![]() |
żebraków z ludzi zrobili
|
![]() |
wiepszowinę to ze wszystkich zrobili - ludziska utyrlane w błocie i po darmochę ustawiali się w kolejce.
|
![]() |
Fujarkowice - kiełbasa wodzia i disko polo
|
![]() |
Drogi Leszku już zapomniałeś skąd się wywodzisz??? Czyżby słoma z butów już ci przestała wychodzić?
|
![]() |
ludzie puknijcie się najpierw zanim coś napiszecie !
festiwale do tej pory to raczej artystyczne bywały.
ale jak na wojnę pismaki mówią MISJA ?
|
![]() |
Urodziłam się w Bełżycach, nie wiedziałam skąd festiwal wieprzowiny, ale po obejrzeniu filmu już wiem. Pewne podobieństwo niektórzy wykazują :D. Szkoda, że nie pokazali parku jak wygląda na co dzień, młodych bezrobotnych, całej tej nędzy i bajdziarstwa. Nowa ksywa dla nas powstanie świniopasy bełżyckie. W Bełżycach świnie to już chyba tylko w 1 gospodarstwie są hodowane, reszta to okoliczne wsie. Festiwal najbardziej pasowałby w Babinie bo tam chyba najwięcej jest producentów.przecież Babin to gmina Bełżyce i okoliczne wsie też.... więc nie rozumiem oburzenia... |
![]() |
żebraków z ludzi zrobiliLudzie sami z siebie żebraków robili...jakby w życiu karkówki albo kiełbasy nie jedli...całe tace wynosili...a kto nie chciał nie musiał korzystać z darmowego poczęstunku... Jakby kazali płacić to też byście narzekali... |
![]() |
W Bychawie jak jest Święto Pierogów to płaci się za wejście na teren imprezy, płaci za pierogi (nawet sporo) i nikt nie narzeka, a tu za darmo to jakaś menda wybrzydza
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|