![]() |
Festiwal wieprzowiny to odpowiednie miejsce dla Kory.
|
![]() |
|
![]() |
pies zamawia maryche a kora lubuje sie w wieprzowinie |
![]() |
Jaka rada miejska taki festiwal .
|
![]() |
Marcinowi do twarzy z pieczonym w.....em
|
![]() |
Kultura wysokich lotów wykonaniu Marcina.Faktycznie nadaje się tylko na odpusty.
|
![]() |
to horror - krwawa impreza
|
![]() |
Jaka rada miejska taki festiwal. Jest jednak wspólny mianownik KORYTO
|
![]() |
Kora i Daniec? Do wieprzowiny rzeczywiście świetnie pasuje i jedno i drugie.
|
![]() |
było mega! Kora jest najlepsza! the queen of rock!
|
![]() |
,,,komu przyszlo do glowy zapraszac STARYCH ZUZYTYCH JUZ I OPATRZONYCH EMERYTOW,,,,,kore i danca,,,,,,TO ZUPELNA,,,,,,,,,, ,kompromitacja BELZYCKA,,,,,,
|
![]() |
Jak widzę po niekturych opisach to niektórym ludziom to się nigdy nie dogodzi. Jest jakaś impreza źle, nie było by żadnej to było by jeszcze gorzej. No cóż, tak nasza Polska mentalność- narzekanie.
|
![]() |
Jakie miasto taki festiwal!!!
Festiwal wieprzowiny!!! Wstyd na całą Polskę!!! I co teraz bełżycoki
Bełżyckie juziki
|
![]() |
Myślałem, że Kora jest wegetarianką ?!
|
![]() |
To już są tak przebrzmiałe NUTY że już tylko reklamować prezerwatywy i olej Kujawski. |
![]() |
po ilości ludzi na stadionie trudno stwierdzić że impreza się nie podobała, a jeszcze za kasę z zewnątrz tylko że to taka przypadłość fujarkowic jakby nie było to źle i czy to przypadek że 90% tego typu imprez jest organizowana po tamtej stronie wisły(pewnie dlatego że tamci są głupsi i bawią się za kasę od sponsora ?)
|
![]() |
OJ NARODZIE zastanawiam sie,jaki jest przedzial wiekowy ludzi ktorzy tu zgladaja,mysle,ze sa to mlodzi ludzie.Skad sie to w was bierze.Marudziarstwo,jeczenie ze prawie wszystko jest nie tak.Bylem wieczorem na koncercie KORY,bardzo mi sie podobalo,chociaz nie przepadam za wszystkimi jej piosenkami.Sluchajacy w wiekszosci byli zadowoleni,mlodzi pod scena tanczyli,NIE CZEPIAJCIE SIE bo mi za WAS wstyd.Wiecej radosci z zycia,usmiechu "starcy"w mlodych cialach
|
![]() |
DNI BELZYC S U P E R .......
|
![]() |
WYPROWADZ SIE Z BELZYC, ZAPOMNIJ ,ZE JEST TAKA MIEJSCOWOSC!!!!! |
![]() |
Tomku !!!! wstap do RADY bedziesz mial dobre pomysly |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|