![]() |
Garbów nie jest Nowym Jorkiem , Los Angeles czy Paryżem . Tam wszyscy się znają i dlatego dziwić się należy, że wandale jeszcze nie siedzą w "kryminale" (?) . Przyjezdni nie mogli tego zrobić, bo nie znali ani Garbowa ani terenu cmentarza . Niech Gliniarze przesłuchają paru "nygusów" z Garbowa i zaraz zwyrod nialcy znajdą się pod kluczem . Podpowiadam , zdjęcia wszystkich zwyrodnialców winny być umieszczone w Centrum Garbowa i przy wejściu do Kościoła jako WYKLĘTA CHOŁOTA" !!!.
|
![]() |
nie rozumiem tylko , po co robic takie cos?.
|
![]() |
to takie wychowanie a`la PO i pogarda dla narodowej tradycji.
Nawet gdyby zlapali bandziorow, to zaraz znajdzie sie kilku politykow oskarzajacych policje o brutalnosc i odwiedziny w areszcie przy kamerach TVN
zanim nie pogonimy tej bandy, a wybory za pasem, to nie bedzie spokoju i posznowania dla swietosci
|
![]() |
chamstwo! już nie ma żadnych świętości;/ co im po tym, że to zrobili? lżej im? ręce opadają;/;/;/;/!!!!!!!!
|
![]() |
To byli huje nie ludzie.Trzeba troche poczekać a na ich grobie ktoś NASRA.
|
![]() |
chodzą tak te ćpuny zblokow z Garbowa i Cukrowni nikt tej sprawy nie moze zalatwic, kazdy sie boi byle szczyla. Siedza i ćpaja dzien w dzien , kto inny mogl to zrobic?? czy to swieto czy nie to wiecznie nacpane.
|
![]() |
Ćpuny od Lateksowej Pały vel Świńskiego Ryja,dać im Qurwa ćpać więcej. |
![]() |
U nas w Warszawie to nie do pomyślenia. Dobrze, że Pan Premier wstrzymał budowę S17 bo by się takich dzikusów wiecej najechało.
|
![]() |
brak slow ktos dobrze napisal to na bank te dziki z blokow banda zjebow,i racja na ich grobach niech ktos nasra,zajebac to malo powiedziane......
|
![]() |
zero szacunku dla Zmarłych,porypańce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
do gówniarzerii co zrobiła te rzeczy.... lepiej wam, po tym co zrobiliście, cieszycie się? szkoda że nie wpadliśćie pod samochód wychodząc z tego szabru..., ten świat chyba nigdy nie uwolni się od idiotów ćwierćmózgowych... Szkoda że się urodziłeś jeden z drugim, chyba rodzice cie nie kochali i przy okazji nie umieli wychować, a szkoda...
|
![]() |
ja słyszałam że to sie stalo wczoraj kolo 19, ktos widzial jak wysiadali z jakiegos samochodu i rozwalali co ładniiejsze nagrobki, a od innej osoby slyszalam ze to satanisci z markuszowskiej dziury... banda popier..lencow
|
![]() |
rany, co za bydlęta! w głowie się nie mieści jak tak można;/
w związku z tym, że mieszkam daleko od Garbowa, a mam tam pochowanych kilka bardzo bliskich memu sercu osób chciałabym dowiedzieć się czy zniszczenia są na całym cmentarzu czy tylko jak widzę na zdjeciach po lewej stronie od wejścia?
|
![]() |
maggie, mówiąc ładniejsze nagrobki chyba miałaś na myśli bardziej 'udekorowane' zniczami i kwiatami. sataniści markuszowscy mogli to zrobić bo słyszałam że gdzieś nie daleko w jakimś lesie robią sobie libacje i nawet policja boi się tam wejść... banda idiotów.
|
![]() |
bo to takie beskompromisowe wychowanie dzisiejszych dzieci.
chceiliscie Tuska u wladzy, to teras reperujcie nagropki i wydajcie wiecej grosza na przybieranie
kiedy zrozumiecie ze sie to nie oplaci?
jeszcze wiecej szkud narobia tylko bo to taka banda.
|
![]() |
głównie te zniszczenia są od strony Bogucina ale też dalej po lewej i po prawej stronie od głównej bramy od trasy Lbn - Wa-wa ale też i dalej chyba nawet na najnowszej i 'od sióstr' części cmentarza |
![]() |
...tych zniszczonych grobów jest znacznie więcej. Kanalie...
|
![]() |
ale pokazali zjęia, naprawdę... tylko że na nich nie widać praktycznie żadnych strat, tylko potłuczone znicze, a tu gdzie byly połamane płyty nagrobkowe i powyrywane zdjęcia to na to uwagi nie zwrócili? :/ wgl dla mnie msakra jest że z Garbowie zlikwidowali policję i jest tylko w Niemcach, najklepiej aby oszczędności szukać
a tym sku******om to ręcee połamać albo nawet zabić to mało! niechby się czepili pługa a nie cmentarza! :/
|
![]() |
Wczoraj po 19 to nie możliwe, byłem na cmentarzu po 20 i jeszcze tego nie było. Jestem z Lublina i sam jestem zaniepokojony czy na grobie moich dziadków nic się nie stało bo leżą przy głównej alei. |
![]() |
zamknij sie i zostaw tych chlopakow zrob cos zamiast klapac ryjem bez sensu
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|