![]() |
Pizzerii w Janowie jest kilka ale Di gusto chyba już nie istnieje.
Teraz jest Domino i Rybka (ul. Wiejska) Piwnica oraz Oregano.
Parma i Capri tak jak w artykule...chyba autor artykułu powinien jeszcze raz dowiedzieć się jakie pizzerie
funkcjonują w mieście...
|
![]() |
Pizza faktycznie jest bardzo pyszna i i nikt w okolicy ba nie jadłem nigdzie lepszej, ale gorsze jest podejście do klienta przez samego Angela bo zrobił się bardzo chamski dlatego pizze zamawiamy na telefon i nie odzywamy się do woziciela bo też boimy się jeść pizze ze śpikiem kolesia w czapeczce
|
![]() |
Pizza faktycznie jest bardzo pyszna i i nikt w okolicy ba nie jadłem nigdzie lepszej, ale gorsze jest podejście do klienta przez samego Angela bo zrobił się bardzo chamski dlatego pizze zamawiamy na telefon i nie odzywamy się do woziciela bo też boimy się jeść pizze ze śpikiem kolesia w czapeczceChyba piszesz o sobie jako o chamie , często chodzimy tam na pizze i nigdy nie doświadczyłem nietaktownego zachowania. |
![]() |
A gdzie w Janowie można zamówić pizzę na puszystym cieście taki wyrośnięty gruby placek ???
Przepadam za takim smakołykiem.
|
![]() |
Słyszałam plotki i doświadczyłam sama jak Smaż (właściciel Parmy) w nocy, tak mniej więcej 1-3 godziny, włącza muzykę w restauracji na fulla i sąsiedzi nie mogą spać... Już od dawna tam nie chodzę, a pizza nie wyróżnia się niczym specjalnym
|
![]() |
Koszt składników na taki pseudo-rarytas to około 5-7 złotych za kilogram standardowej o średnicy ok.40 cm i masie ok.+.- kilograma.
A cena wyjściowa pizzy jest raczej większości znana ,reasumując pizzeria to niezły biznes,
|
![]() |
Chyba piszesz o sobie jako o chamie , często chodzimy tam na pizze i nigdy nie doświadczyłem nietaktownego zachowania.Zapytaj jego sąsiadów o opinie ,a dowiesz się prawdy. |
![]() |
Nie polecam pizzy koło dworca. Okropna!
|
![]() |
nie warto jeść pizzy!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|