![]() |
Jak dla mnie remix spoko koko a menadżerowi "Jarzębiny" to się chyba w d...pie poprzewracało od tej "sławy"
|
![]() |
ten menadżer za dużo "sławy" zasmakował i zaczyna po sądach latać
|
![]() |
Dla mnie nawet spoko fajnie zrobiony kawałek. A swoją drogą w radiu leci jakaś reklama i niech jej się czepią.
|
![]() |
Dla mnie jest to o wieeeele wieeeele lepsze niż ten cover ludowej przyśpiewki! Od tego przynajmniej uszy nie bolą i nie zbiera mi się na torsje!
|
![]() |
Reklamodawca zapłacił Jażębinie za wykorzystanie utworu (coveru). Reklama jest full legal |
![]() |
Jarzębinie* oczywiście |
![]() |
to jest zajebiste
|
![]() |
no nie kawałeczek spoko lepiej sie słucha wpada do ucha a menadzer ach poczuł sławe i skacze jakby zasuwał na budowie toby i sądów mu sie odechciało .kawałek OK
|
![]() |
To Polacy powinni pozwać Jarzębiny a ten bliss zajebisty !!!!!! Brawo chłopaki
|
![]() |
tez mam takie wrażenie. Jestem troche zniesmaczona bo gdy pojawił się problem czy jarzebiny nie wzorcowały sie na dębskim i piosence zespołu Śląsk to tamci ludzie byli pozytywnie nastawieni i nie groźili sądem. Teraz postawa " menażera" jest co najmniej nie na miejscu, a prawo do karykatury, zartu należy sie każdemu:) |
![]() |
rozumiem jarzebiny bo to jest o 3 klasy lepsze.Ale pewnie bliss nie nie zamierzał z nimi konkurować.Nie ta klasa,zrobili żart i tyle.
|
![]() |
Niech wezmie i sie pier..olnie w cymbal ten menadzer i nauczy te swoje dinozaury jaka powinien wygladac fajny kawalek...
|
![]() |
A mi sie tam podoba, lepsze od oryginału.
|
![]() |
Zabawne, bo Koko koko też jest plagiatem utworu Wojciecha Kilara. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GG9fYoKWtqg
|
![]() |
Jarzębina słusznie chroni swojego "koko euro spoko".
Litwo ojczyzno moja - każdy Polak wie czyje to te trzy wyrazy.
"Koko euro spoko" to marka dotychczas kojarzona tylko z zespołem Jarzębina, ale teraz podpina się tu jakiś ten czy inny zespół, z których każdy miał szansę uczciwie zdobyć swoją markę, ale ... .
Idziesz do sklepu kupujesz Nałęczowiankę. Dopiero w domu odkrywasz wprowadzony w błąd, że to jakaś Nałęczowska a nie Nałęczowianka. Albo zamiast nagrody Nobla ktoś zdobywa nagrodę lubelski Nobel. W niewłaściwym kierunku to wszystko by zmierzało, gdyby wszystko było wolno.
Szukasz w internecie "koko euro spoko" i co znajdujesz?
Chcą śpiewać utwór swój jako nowy - zamiast tych niech sobie wstawią inne wyrazy.
|
![]() |
A tam, mniejsza z Jarzębiną! Jak Gotye się o tym dowie, to przecież on ich rozniesie o.O
|
![]() |
Zespół jarzębina powinien się cieszyć z tego iż ktoś zagrał wersje godną hymnu EURO 2012, bo to co pokazała jarzębina nadaje się na FESTYN PIWNY !!
|
![]() |
Zespół jarzębina powinien się cieszyć z tego iż ktoś zagrał wersje godną hymnu EURO 2012, bo to co pokazała jarzębina nadaje się na FESTYN PIWNY !!
|
![]() |
|
![]() |
Ty serio czy jaja sobie robisz?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|