Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Krzczonów - wybory nowy wątek

Utworzony przez Przemysław Leniak, 23 października 2014 r. o 13:13
czyli znowu obietnica bez pokrycia?
No ale ja nic nie obiecywałem :D To inny gość Coś wam powiem, ta anonimowa dyskusja jest chuja warta
Odpowiedz
oj jakie to miłe z twojej strony, chętnie skorzystam z twojej propozycji podwiezienia, zaznaczam tylko, ze będę głosować na pana Podsiadłego, to jak propozycja nadal aktualna?
To zależy ile masz lat ślicznotko ;)
Odpowiedz
No ale ja nic nie obiecywałem :D To inny gość Coś wam powiem, ta anonimowa dyskusja jest chuja warta
No to trzeba było się starać żeby cię nie zbanowali
Odpowiedz
Żarty na bok i spójrzmy na to wszystko realnie.
Ostatnio edytowany 12 listopada 2014 r. o 23:41
Odpowiedz
Żarty na bok i spójrzmy na to wszystko realnie.  
przydałby się tu podkład muzyczny np "do nieba do piekła za tobą będę szła..."
Odpowiedz
przydałby się tu podkład muzyczny np "do nieba do piekła za tobą będę szła..."
albo "pojawiasz się i znikasz, mam na twym punkcie bzika"
Odpowiedz
Mój faworyt lepiej się prezentuje.
Odpowiedz
pod warunkiem, że go nie widać i nie słychać;-)
Odpowiedz
wybory samorządowe, to nie konkurs piękności ani plebiscyt na oratora
Odpowiedz
Jeśli nie będę wiedział co zrobić 16-go z kartką wyborczą to chyba zastosuję taką zwykłą opinię: "Trzeba stawiać na ludzi uczciwych i odważnych, którzy potrafią mieć swoje zdanie."   z wywiadu z J. Stępniem, samorządowcem, w dzisiejszej wyborczej.
Odpowiedz
na których ulicach bo na naszej tylko Bryda, dyscyplina aż miło;-)
Phi, zabrzmiało jak za komuny, każdy, kto myśli inaczej do odstrzału. Obyś się nie zdziwił, za zasłonką nikt nie narzuci mi głosować na kogoś ,komu nie ufam. A tobie mogę obiecać wszystko, przecież obiecanki nic nie kosztują.
Odpowiedz
Tonący brzytwy się chwyta. Łopata już nie wie co robić, by Mariana ratować - to go do radia i TV ciągnie. A Marian ulotkę Brydy czyta, bo we własnej same bzdury i bełkot
Odpowiedz
Tonący brzytwy się chwyta. Łopata już nie wie co robić, by Mariana ratować - to go do radia i TV ciągnie. A Marian ulotkę Brydy czyta, bo we własnej same bzdury i bełkot
Dobre, rzeczywiście, wcześniej też był w radiu i powiedział, że zrobi boisko i place zabaw dla dzieci i dorosłych :-) Chyba na niego zagłosuje żeby zobaczyć co to za plac zabaw dla dorosłych :-) Choć jego radna z Krzczonowa III powiedziała na spotkaniu, że place są niepotrzebne i infrastruktura też - bo trzeba ją utrzymywać:-)
Odpowiedz
"gdyby nie internet, nie wiedziałbym, że na świecie jest tyle idiotów"   Stanisław Lem
Odpowiedz
gdyby głupota miała skrzydła, co przez cały czas mielibyśmy zaćmienie słońca", tak mawiał przed laty mój nauczyciel.   
Odpowiedz
Marjan Marjan a czy ty mnie kochasz czy ty mnie nie kochasz?
Odpowiedz
Marjan Marjan a czy ty mnie kochasz czy ty mnie nie kochasz?
niestety NIE!!!Tylko Bóg Cię kocha ludzie mają Cię za durnia:)
Odpowiedz
Leniak, to ty jescze nie śpisz ? Jak tu żyć bez filma co nie ?
Odpowiedz
No i wszystko jasne ! Ten temat to   KLOAKA LENIAKA
Odpowiedz
A który z kandydatów do rady powiatu byłby najlepszą opcją dla Krzczonowa?
Odpowiedz
Strona 24 z 46

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...