czyli znowu obietnica bez pokrycia?No ale ja nic nie obiecywałem :D To inny gość Coś wam powiem, ta anonimowa dyskusja jest chuja warta
![]() |
|
![]() |
oj jakie to miłe z twojej strony, chętnie skorzystam z twojej propozycji podwiezienia, zaznaczam tylko, ze będę głosować na pana Podsiadłego, to jak propozycja nadal aktualna?To zależy ile masz lat ślicznotko ;) |
![]() |
No ale ja nic nie obiecywałem :D To inny gość Coś wam powiem, ta anonimowa dyskusja jest chuja wartaNo to trzeba było się starać żeby cię nie zbanowali |
![]() |
Żarty na bok i spójrzmy na to wszystko realnie.
Ostatnio edytowany 12 listopada 2014 r. o 23:41
|
![]() |
Żarty na bok i spójrzmy na to wszystko realnie.przydałby się tu podkład muzyczny np "do nieba do piekła za tobą będę szła..." |
![]() |
przydałby się tu podkład muzyczny np "do nieba do piekła za tobą będę szła..."albo "pojawiasz się i znikasz, mam na twym punkcie bzika" |
![]() |
Mój faworyt lepiej się prezentuje.
|
![]() |
pod warunkiem, że go nie widać i nie słychać;-)
|
![]() |
pod warunkiem, że go nie widać i nie słychać;-)wybory samorządowe, to nie konkurs piękności ani plebiscyt na oratora |
![]() |
Jeśli nie będę wiedział co zrobić 16-go z kartką wyborczą to chyba zastosuję taką zwykłą opinię:
"Trzeba stawiać na ludzi uczciwych i odważnych, którzy potrafią mieć swoje zdanie."
z wywiadu z J. Stępniem, samorządowcem, w dzisiejszej wyborczej.
|
![]() |
na których ulicach bo na naszej tylko Bryda, dyscyplina aż miło;-)Phi, zabrzmiało jak za komuny, każdy, kto myśli inaczej do odstrzału. Obyś się nie zdziwił, za zasłonką nikt nie narzuci mi głosować na kogoś ,komu nie ufam. A tobie mogę obiecać wszystko, przecież obiecanki nic nie kosztują. |
![]() |
pod warunkiem, że go nie widać i nie słychać;-)Tonący brzytwy się chwyta. Łopata już nie wie co robić, by Mariana ratować - to go do radia i TV ciągnie. A Marian ulotkę Brydy czyta, bo we własnej same bzdury i bełkot |
![]() |
Tonący brzytwy się chwyta. Łopata już nie wie co robić, by Mariana ratować - to go do radia i TV ciągnie. A Marian ulotkę Brydy czyta, bo we własnej same bzdury i bełkotDobre, rzeczywiście, wcześniej też był w radiu i powiedział, że zrobi boisko i place zabaw dla dzieci i dorosłych :-) Chyba na niego zagłosuje żeby zobaczyć co to za plac zabaw dla dorosłych :-) Choć jego radna z Krzczonowa III powiedziała na spotkaniu, że place są niepotrzebne i infrastruktura też - bo trzeba ją utrzymywać:-) |
![]() |
Tonący brzytwy się chwyta. Łopata już nie wie co robić, by Mariana ratować - to go do radia i TV ciągnie. A Marian ulotkę Brydy czyta, bo we własnej same bzdury i bełkot"gdyby nie internet, nie wiedziałbym, że na świecie jest tyle idiotów" Stanisław Lem |
![]() |
gdyby głupota miała skrzydła, co przez cały czas mielibyśmy zaćmienie słońca", tak mawiał przed laty mój nauczyciel.
|
![]() |
Marjan Marjan a czy ty mnie kochasz czy ty mnie nie kochasz?
|
![]() |
Marjan Marjan a czy ty mnie kochasz czy ty mnie nie kochasz?niestety NIE!!!Tylko Bóg Cię kocha ludzie mają Cię za durnia:) |
![]() |
Leniak, to ty jescze nie śpisz ?
Jak tu żyć bez filma co nie ?
|
![]() |
No i wszystko jasne !
Ten temat to
KLOAKA LENIAKA
|
![]() |
A który z kandydatów do rady powiatu byłby najlepszą opcją dla Krzczonowa?
|
Strona 24 z 46
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|