Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
 w tej sprawie powinno zostać zwołane zebranie wszystkich mieszkańców gminycoś na zasadzie referendum
Odpowiedz
ja sobie wypraszam, jestem i zwolennikiem Pani Brydy i zwolennikiem przetwórni. Proszę nie tworzyć takich podziałów. Najpierw trzeba zacząć płacić podatki w Krzczonowie a potem się dopiero wypowiadać co tu wolno a co nie.  
Odpowiedz
chyba z kimś mnie mylisz płacę podatki w Krzczonowie, proszę pokazać determinację - zebrać uczciwie trochę podpisów
Odpowiedz
ludzie już mają dość "tamtych" podpisów przeciw. lepiej nie mącić im w głowie,  jeśli propozycja Pireco jest nadal aktualna, to zorganizować spotkanie mieszkańców z tą gminą, tam zrobić listy za i przeciw i przedstawić pani wójt
Odpowiedz
ludzie już mają dość "tamtych" podpisów przeciw. lepiej nie mącić im w głowie,  jeśli propozycja Pireco jest nadal aktualna, to zorganizować spotkanie mieszkańców z tą gminą, tam zrobić listy za i przeciw i przedstawić pani wójt
spotkanie z firmą Pireco
Odpowiedz
Jeśli uczciwe zbieranie podpisów ma być robione tak jak to robili przeciwnicy to ja dziękuję. NIE ZBIERAJCIE PODPISÓW  POPARCIA! TO TYLKO WYKORZYSTAJĄ PRZECIW WAM! Po tej akcji podpisów przeciw juz nie mam wątpliwości, ze chodziło tylko o to aby kaliniak dostał się do rady gminy. Ma on  gdzieś to czy tu ktoś ma pracę czy nie. Sam jest pośrednikiem handlowym i udaje wielki autorytet w gminie, a tak naprawdę to chodzi mu tylko o swoją prywatę.  Pisał ktoś że obiecał księdzu proboszczowi się wycofać, dlaczego tedy okłamał proboszcza? Taki kryształowy niby a księdzu kłamie?  To już lechu chociaż wali uczciwie jak jest a nie wykrzykuje kłamstwa pod urzędem miasta. 
Odpowiedz
Widzę, że się trochę ożywiło  :-)Zanim coś palniecie to pouczcie się i poradźcie mądrzejszych a nie ludzików z żóltym rowerem i papierami. Do Waszej wiadomości- Pani wójt nie może wydać decyzji negatywnej !  Jeśli ochrona środowiska puści to wójt musi (!) wydać decyzję pozytywną. Jeśli nie wyda takowej to firma ma  wspaniały powód do uzyskania odszkodowania i uzyska je bez problemu! Czy wy wogóle wiecie co robicie? Kto wam k... mać doradza? !     Listy poparcia czy negacji niczego formalnie wójtowi  nie dają. Takich protestów w rdosiu wpływają tysiące rocznie i nikt ich nie bierze pod uwagę... Te które wpłyneły do gminy są oprócz jednego do wyrzucenia i dziwię się, że wogóle zostały formalnie uwzględnione. Choćby za to wójt powinien wylecieć bo widać że on i jego urzędnicy nie znają prawa w ramach którego powinni się poruszać w procesie administracyjnym.    Kolejnym aspektem jest to, że ta metoda i ta maszyna dostała faktycznie nagrodę w Brukseli na bardzo ważnym wydarzeniu  międzynarodowym. Wyniki mają być opublikowane w piątek na stronie Innova 2014. Biorąc pod uwagę, że gmina bedzie musiała odzyskiwać już od stycznia odpady wysokoenergetyczne (nowe nakazy eurokołchozu), każda dobrze zarządzana gmina powinna mieć taki zakład, żeby nie podnosić opłat mieszkańców za wywóz śmieci . Przemyślcie to, bo wam jeszcze te protesty bokiem wyjdą.... ale bokiem portfela. 
Odpowiedz
Widzę, że się trochę ożywiło  :-)Zanim coś palniecie to pouczcie się i poradźcie mądrzejszych a nie ludzików z żóltym rowerem i papierami. Do Waszej wiadomości- Pani wójt nie może wydać decyzji negatywnej !  Jeśli ochrona środowiska puści to wójt musi (!) wydać decyzję pozytywną. Jeśli nie wyda takowej to firma ma  wspaniały powód do uzyskania odszkodowania i uzyska je bez problemu! Czy wy wogóle wiecie co robicie? Kto wam k... mać doradza? !     Listy poparcia czy negacji niczego formalnie wójtowi  nie dają. Takich protestów w rdosiu wpływają tysiące rocznie i nikt ich nie bierze pod uwagę... Te które wpłyneły do gminy są oprócz jednego do wyrzucenia i dziwię się, że wogóle zostały formalnie uwzględnione. Choćby za to wójt powinien wylecieć bo widać że on i jego urzędnicy nie znają prawa w ramach którego powinni się poruszać w procesie administracyjnym.    Kolejnym aspektem jest to, że ta metoda i ta maszyna dostała faktycznie nagrodę w Brukseli na bardzo ważnym wydarzeniu  międzynarodowym. Wyniki mają być opublikowane w piątek na stronie Innova 2014. Biorąc pod uwagę, że gmina bedzie musiała odzyskiwać już od stycznia odpady wysokoenergetyczne (nowe nakazy eurokołchozu), każda dobrze zarządzana gmina powinna mieć taki zakład, żeby nie podnosić opłat mieszkańców za wywóz śmieci . Przemyślcie to, bo wam jeszcze te protesty bokiem wyjdą.... ale bokiem portfela. 
to co mają robić mieszkańcy gminy, żeby ten zakład u nas powstał?
Odpowiedz
A tak poważnie, to ile się płaci autorowi wpisów na forum?   Poważni ludzie zatrudniają nieodpowiednich amatorów do robienia PR. Szkoda.
Ostatnio edytowany 18 listopada 2014 r. o 22:21
Odpowiedz
to co mają robić mieszkańcy gminy, żeby ten zakład u nas powstał?
podobno mieli organizować spotkanie z ekspertami-przyjść na takie spotkanie obowiązkowo i głośno wyrazić poparcie, może nawet na piśmie. podobno zapraszali na wycieczkę do  producenta maszyny - widziałem, że jeden z pirecowców podał email, skontaktować sie i pojechać. Zaświadczyć  osobiście. Skoro ci przeciwnicy nie raczyli swoich zadków ruszyć. RDoś raczył i juz wie z czym ma do czynienia, a oni (przeciwnicy) nie. Zatem gdzie tu sens?  Co jeszcze? Wystarczy złozyć do prokuratury wniosek o wszczęcie postępowania przeciwko .......... o nakłanianie do poswiadczenia nieprawdy w sprawie związanej z procesem administracyjnym itd itd. Skoro kłamali, niech odpowiedzą, dorośli są wiedzą co robili. Podobno wójt już wcześniej rozdał 100 miejsc pracy (!)  - zebrać się i pojść do nowego wójta w tej sprawie, chcecie pracy, niech wam zorganizuje spotkanie z firmą,  tak żeby wójt (Pani wójt) mogła sie wywiązać z obietnic o ściąganiu inwestorów do Krzczonowa, bo praktycznie rzecz biorąc to do czego oni mają przyjść,  do lasu,  trawy i pól złoconych? Pani wójt będzie trudno wywiązać się z tej obietnicy , bo w krzczonowie nawet głupia farma solarowa przez starego wójta nie powstanie, byle kto będzie chciał coś zrobic to zaraz go oprotestują,  skoro  kilka osób nie liczy się ze zdaniem innych, biedniejszych teraz, to potem tym bardziej, mimo tego że z niektórymi Pani wójt (już) ponoc chodzi pod rączkę i spijają sobie z dziubków na imprezkach. Nie zapominajcie, że wójt jest przedstawicielem wszystkich mieszkańców gminy a nie tylko tych co  jej pomagali w wyborach. Jest sporo mozliwości, wystarczy zadzwonić do pirecowców, ja bym tak zrobił. Ruszcie tyłki, a nie tylko płaczecie.
Odpowiedz
A tak poważnie, to ile się płaci autorowi wpisów na forum?   Poważni ludzie zatrudniają nieodpowiednich amatorów do robienia PR. Szkoda.
No właśnie, przyznaj się kolego niezrzeszony ile to stukasz z akasiorkę, bo gadasz jak po dobrym zielu.Obserwuję twoje wpisy od początku i z obiektywnego obserwatora zamieniłeś się w zajadłego przeciwnika. Dziwna wolta......
Odpowiedz
A w du*** mam co będą żreć, skałka ma być ekologiczna, to będą tu turyści przyjeżdżać i kasę zostawiać a wtedy będzie praca np. przy ekouprawach, poza tym jak ktoś nie [potrafi sobie poradzić to niech do Irlandii jedzie.
Wacek, to ty? jaka skałka? skałka ekologiczna? Przyjedż wieczorem jak w piecach jest napalone. Czasami od smrodu lakier siem na karoserii łuszczy... a jaki jest syf na niektórych podwórkach  to sie do interwenci nadaje.
Odpowiedz
Kupiłem tu dom, przeprowadziłem się do was do Krzczonowa i jaka wdzięczność? Zamiast się cieszyć że się do was ludzie przeprowadzają to co chcecie im fabryki budować? żeby wartość działki spadła? A za tych co są za spalarnią to też się z czasem weźmiemy,  jakieś pismo że śmieci spala albo pryska kiedy nie wolno i będzie spokój. Tak wogóle to większość z was to powinna w chlewie mieszkać, na ekologi się nie znacie i tylko byście innym przeszkadzali.
Odpowiedz
Kupiłem tu dom, przeprowadziłem się do was do Krzczonowa i jaka wdzięczność? Zamiast się cieszyć że się do was ludzie przeprowadzają to co chcecie im fabryki budować? żeby wartość działki spadła? A za tych co są za spalarnią to też się z czasem weźmiemy,  jakieś pismo że śmieci spala albo pryska kiedy nie wolno i będzie spokój. Tak wogóle to większość z was to powinna w chlewie mieszkać, na ekologi się nie znacie i tylko byście innym przeszkadzali.
robisz sobie oczywiście jaja na forum i w dodatku bardzo nieudolne
Odpowiedz
Tak krzyczycie o tych głosach zebranych przeciw, a ja chciałbym zapytać gdzie te głosy się znajdują i czy naprawdę jest ich 200, poza tym czy podpisali się na tych listach mieszkańcy Krzczonowa czy np. Lublina. Warto by zweryfikować te dane jeśli mają stać się jakimś argumentem. Warto by również zapytać czy ktoś po dowiedzeniu się prawdy czyli że nikt nie będzie "palił opon na placu" wycofało by te podpisy.
Odpowiedz
trzeba zapytać o to głównych prowodyrów, ale po wyborach pewnie im to obojętne czy powstanie przetwórnia czy nie, cel protestów był zupełnie inny i wszyscy wiedzą jaki
Odpowiedz
Katarzyna Bryda 51,82% głosów  
Odpowiedz
No właśnie, przyznaj się kolego niezrzeszony ile to stukasz za kasiorkę, bo gadasz jak po dobrym zielu.Obserwuję twoje wpisy od początku i z obiektywnego obserwatora zamieniłeś się w zajadłego przeciwnika. Dziwna wolta......
Obserwujesz wpisy, bo ci płacą wielogłowa hydro. Jestem zajadłym przeciwnikiem miernoty. Mam nadzieję, że szanowny zleceniodawca nie widzi tego co robisz, bo robisz to źle i nieuczciwie.   To co, ile za to płacą?
Odpowiedz
Katarzyna Bryda 51,82% głosów
mało satysfakcjonujący sukces, ale jednak wygrana, m.in dzięki temu, ze oprotestowano w nieuczciwy sposób (wymuszanie podpisów) pomysł otworzenia w Krzczonowie nowej firmy
Odpowiedz
gdyba nie agitacja wynajętych ludzi spoza Krzczonowa, która polegała na nawiedzaniu wyborców lubiących alkohol oraz domach ludzi starszych i dowożeniu ich do lokali wyborczych, wynik byłby zupełnie inny
Odpowiedz
Strona 60 z 84

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...