Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
coś mi się wydaje, że dokonano złego wyboru, tak jak przed chwilą ktoś napisał na innym forum, że "Bryda wygrała", ale gmina przegrała", może za wcześnie na wyroki, ale początek kadencji niefortunny, na razie ludzie wypowiadają się anonimowo, ale kredyt zauafania dla nowej władzy nie będzie trwał w nieskończoność
Odpowiedz
Czy znalazłby się odważny znajomy pani Brydy z Facebook'a i poprosił o skomentowanie tych rewelacji?
  Miściur znajomy z fb i nie tylko niech komentuje te wszystkie rewelacje !   :)
Odpowiedz
ludzie co wy tak szukacie tych rewelacji ?, jak macie jakieś pytania to idzcie na sesje Rady gminy które są otwarte i możecie tam zadawac pytania a co to misciura to jako przewodniczacy z tego co wiem to przyjmuje w piatki w urzędzie gminy i mozecie tam pojść i osobiscie zadac mu pytanie , zacznijcie normalnie zyc a nie chowacie sie za jakimś forum
Odpowiedz
Fakt przyjmuje, ale i obowiązek umieszczania w BIP uchwał Rady Gminy też ma i co? ano nic w doopie ma BIP i obowiązki, sesja była ale uchwały to "ciiiiicho sza nie umieścimy" jeszcze głupie ludzie za dużo będą wiedzieć. Głupie ludzie swoje zrobili, głosy oddali to mają cicho siedzieć i modlić się do nowej władzy.
Odpowiedz
no uchwaly to raczej pracownik a nie radny umieszcza .pewnie za podsiadlego to melgieś umieszczal uchwale za uchwała hahahahahhaha dobre sobie
Odpowiedz
Podatki woda śmieci pobory wójtowej wszystko zostaje po staremu ktoś ryje tylko po co sam się na to nabrałem wystarczyło radnego się spytać miłośnikiem obecnej wójt nie jestem dajcie na spocznij czas pokarze co będzie dalej
Odpowiedz
możesz sprawdzić, wszystkie były umieszczane max 2 dni po sesji. są daty publikacji. A to przewodniczący rady przekazuje do publikacji i on jest za to odpowiedzialny. Jak pracownik gminy nie umieścił to powinien pogonić. Sprawdź sobie ustawę o dostępie do informacji publicznej.
Odpowiedz
Na stronie gminy całe g..... jest
Odpowiedz
coś mi sie wydaje ze pani byla vice ma teraz bardzo duzo wolnego czasu i wypisuje takie bzdury
Odpowiedz
ludzie co wy tak szukacie tych rewelacji ?, jak macie jakieś pytania to idzcie na sesje Rady gminy które są otwarte i możecie tam zadawac pytania a co to misciura to jako przewodniczacy z tego co wiem to przyjmuje w piatki w urzędzie gminy i mozecie tam pojść i osobiscie zadac mu pytanie , zacznijcie normalnie zyc a nie chowacie sie za jakimś forum
Nie po to neta wymyślili i nie po to my go sobie założyli żeby my musieli zelówy zdzierać i paliwo wypalać, że o straconym czasie nie wspomnę. Uchwały (i kto jak głosował ) muszą być w sieci. Tak samo radni i urzędnicy dostępni w sieci być muszą. XXI wiek mamy chyba co nie ?
Odpowiedz
nie badz taki internetowy bo ci jeszcze wiekszy brzuszek urosnie niz masz...
Odpowiedz
nie badz taki internetowy bo ci jeszcze wiekszy brzuszek urosnie niz masz...
Chcielibyście na gębę wszystko załatwiać i w cztery oczy bo takie coś szybko ulatnia się z pamięci i przed wyborami ciężko odtworzyć
Odpowiedz
A to się narobiło. Z wątku o zakładzie pirolizy zrobił się wątek o tym jak to nowa władza zdobyła władzę i wydutkała Krzczonowian. Ciekaw jestem czy będzie również bronić interesów tych co chcą tam dostac robotę czy tylko tym dwóm zamoznym osobom  za poparcie jakie jej udzielili przed wyborami?   Co teraz powie Pan doktor, który tak wycierał sobie gębę sloganami o praworządności ? Nie widziały gały co się działo? Czy nic już nie odezwie się bo po prostu wstyd, że się w tym wzięło udział? Czy wstyd, że dało się tak wmanewrować jak dzieciak w tą całą nagonkę na byłego wójta, przez psychopatę i cwaniaka? Ha?! Widac już, że sprawa tego przedsiębiorstwa była tylko pretekstem do uwalenia starego wójta. 
Odpowiedz
Przedmówco, jestem w stanie odpowiedzieć na wszystkie Twoje wątpliwości, jednak od dłuższego czasu anonimowa komunikacja mnie nie interesuje i nie ma to związku z żadnymi wyborami. Jeżeli zechcesz sformułować pytania i podpisać się pod tym, to zapraszam do korespondencji, najlepiej na: stowarzyszenie.las@gmail.com.
Odpowiedz
"Niezrzeszony" przemawia przez ciebie hipokryzja, nie przeszkadzało ci anonimowo wypowiadać się przed wyborami, no bo nick "Niezrzeszony", to tylko nick. 
Odpowiedz
Albo podejmujesz rękawicę albo nie. Na zarzut hipokryzji też odpowiem, jeśli się zdecydujesz. Śmiało pozdrawiam. Więcej komentarzy nie będzie.
Odpowiedz
Nie jestem tym przedmówcą , a jedynie ciekawą studentką, ale miałabym pytanie do "niezrzeszonego".  Jakie jest teraz Twoje stanowisko wobec tego zakładu?  Wydawało się wiele postów temu, że raczej obiektywne. Od pewnego czasu zamilkłeś, tak jakbyś zradykalizował swoje podejście. Czekałam na Twoje posty bo wydawały się oazą spokoju i normalności. A teraz nic.  A ten ostatni  ma wydźwięk raczej agresywny, a conajmniej bardzo emocjonalny...... .Tak apropos, to jako stowarzyszenie popełniliście w tej sprawie kilka błędów, na które nie wskażę bo już nie wierzę w szczerość waszych intencji.Nie kibicuję już ani Tobie ani tym przedsiębiorcom.  Uważam, że ulegliście "zaślepieniu" w imię obalenia porzedniego wójta i daliście się wmanewrować niedoszłemu prawnikowi w dziwne działania. Z Twoich wcześniejszych  wypowiedzi wynika, że jednak nie sprawdzaliście  żadnych istotnych kwestii u źródeł.  Proszę o jedno: odpowiedź  na zadane wcześniej pytanie.
Odpowiedz
Wpisy przedwyborcze na wielu forach miały służyć jedynie zdekredytowaniu Podsiadłego i wniesieniu na piedestały Brydy. Cel został osiagnięty. Teraz nie ma co liczyć na angażowanie się strony wygranej w dyskusję na tym forum. Są tu tylko wpisy zwolenników starego wójta i wyborców, którzy oddali głos na przeciwniczkę i teraz tego żałują.  Będziemy obserwować nową władzę i wszelkie działania władz gminy niezgodne z wolą mieszkańców zostaną opublikowane w internecie. 
Odpowiedz
Nie jestem tym przedmówcą , a jedynie ciekawą studentką, ale miałabym pytanie do "niezrzeszonego".  Jakie jest teraz Twoje
jakaś pomyłka, ja nie jestem stowarzyszenie, to tylko zbieżność nazw. Błędnie interpretujesz: zero emocji, zero agresji, a tylko zaproszenie do kontaktu na uczciwych zasadach. Jakie są warunki komunikacji już napisałem - pod własnym, niezmiennym imieniem i nazwiskiem (z wzajemnością); to jedyna cena, także dla koleżanki:-). Jestem do dyspozycji na gruncie neutralnym.   bye, no, to już chyba na dłużej, n.z.
Odpowiedz
Nie zalogowany... Podszywa się znaczy
Odpowiedz
Strona 75 z 84

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...