![]() |
ciekawe kto robił ten sondaż i kto za niego płacił ?
|
![]() |
Rozwalić elity polityczne w Polsce, Dobra Zmiana musi dosięgnąć każdego. PO odpowie za zamach Smoleński.
|
![]() |
na zamówienie DoRzeczy.pl więc z rzeczywistością ma pewnie tyle wspólnego co ja z kolarstwem w Mozambiku
|
![]() |
aż dziwne że PiS nie dostał 101%
|
![]() |
Przewodniczącym PO na Lubelszczyźnie jest Żuk - prezydent Lublina - jednego z najbardziej zadłużonych miast w Polsce. Nic dziwnego że PO ma u nas tak słaby wynik.
|
![]() |
Przewodniczącym PO na Lubelszczyźnie jest Żuk - prezydent Lublina - jednego z najbardziej zadłużonych miast w Polsce. Nic dziwnego że PO ma u nas tak słaby wynik.
Jak Żuk inwestuje przez co jest dług to źle ale jak PiS zadłuża kraj nie robiąc nic oprócz rozdawnictwa nierobom to już jest super.
|
![]() |
Czym was tam na wschodzie przekonali PISowcy? oczywiście ,że Smoleńskiem. Posłuchajcie czasami mądrych ludzi a nie pseudo katolików z PISu. Podoba się wam jak Kaczyński przyjmuje CIAŁO CHRYSTUSA a za chwilę pluje jadem na Polaków? To teraz katolicy są tacy????
|
![]() |
Mnie do głosowaniana PiS przekunuje zachowanie totalnej opozycji. Ojca i matkę by dla kasy i stanowsk sprzedali, a co mówić Ojczyznę. Przyjedź tu i poonserwuj zchowanie peeselowców, to będziesz wedział dlaczego głosujemy na p. kaczyńskiego i PiS. |
![]() |
socjal robi swoje. a co się stanie jak socjal zabiorą?
|
![]() |
I trzydzieści tysięcy cieluchów znowu zagłosuje na Mazurek, której nie przeszkadzają nawet dzikie bandy, lejące ludzi w mordę na ulicy. Masakra. Z biedy głosują na biedę intelektualną. Nigdy im się nie poprawi.
|
![]() |
Nigdy go nie zabiorą, najwyżej się podatki podniesie a PiS w następnych wyborach ma 50% murowane. |
![]() |
Patologia i przyglupy.
|
![]() |
Totalna opozycja? To określenie nie ma sensu, nie wiem, po co ludzie go używają. Jest głupie zwyczajnie. Co to znaczy, że opozycja jest całkowita? PiS budował swój program w stu procentach odwrotny do PO, N i PSL-u? Na odwrót? Nie. Przecież to są wszystko partie klerykalne, konserwatywne obyczajowo. Od PSL-u PiS różni się tylko tym, że jest też partią miejską, a nie stricte chłopską. PSL w regionie nie robi niczego, czego by nie robił PiS w spółkach państwowych. Ja nie wiem, jak wy ludzie śledzicie politykę, że wy takich oczywistych rzeczy nie widzicie.
|
![]() |
pruszkowski na prezydenta !!
|
![]() |
Polityka towarzysza Włodzimierza "a ch z tą Polską Wschodnią" przynosi efekty!
|
![]() |
Znowu propaganda i kłamstwo.
|
![]() |
ha ha ha ha ... to dlaczego przegrywają wszystkie realne wybory uzupełniające ????
|
![]() |
Respondenci się cieszą że ten przygłup Tułajew nie kieruje PISem w Lublinie i tak reagują.
|
![]() |
A gzie ten sondaż był robłony pod kościołem?
|
![]() |
Co to "totalna" opozycja??? Powtarzasz jak papuga bez żadnego zrozumienia. Od razu widać kto ci mózg podmienił :( |
Strona 1 z 8
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.