Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lubelskie walczy o obwodnicę i S17. Zobacz film reklamowy

Utworzony przez maszenka, 3 stycznia 2011 r. o 17:33 Powrót do artykułu
PKS Kraśnik upadł: Cytat W 1999 roku ówczesny dyrektor, Henryk Janik informował Radę powiatu kraśnickiego o kłopotach finansowych, będących skutkiem nieuczciwej konkurencji ze strony powstających jak grzyby po deszczu przewoźników prywatnych. "Busiarze", bo tak się o nich zaczęło niedługo później mówić, praktycznie do zera wygryźli kraśnicki PKS. Do tego dochodzi kryzys, który dotknął zakłady pracy na terenie Kraśnika i skutek widzimy. Od tamtego czasu nic się nie zmieniło, a nawet jest jeszcze gorzej. "Busiarze" nadal rządzą niepodzielnie na trasie Kraśnik-Lublin podnosząc cały czas ceny biletów. Mówi się już o nich jako o "mafii kraśnickiej". Od czasu do czasu pojawi się nowy przewoźnik, który oferuje odrobinę niższe stawki za przejazd i w ciągu kilku dni nie ma po nim śladu. Dziś po prostu mam dość dlatego, że dojazd do Lublina z miejscowości oddalonej od granic miasta 10 km kosztował mnie 4 zł. Dojazd do Lubartowa (oddalonego o 26km) kosztuje busem 1,50. Natomiast moje 10km wynosi: 4zł. Za każdym razem "busiarze" wprowadzają wyższe stawki motywując to wyższymi cenami paliwa, obecnie podwyżką vatu. Ludzie jadą w takim ścisku, że często zdarzają się wypadki omdleń. Ostatnio stałam wciśnięta w drzwi szyby. Raz od wielkiego dzwonu jest kontrola ale "busiarze" powiadamiają się przez CB i nikt ludzi nad program nie bierze. Co mam zrobić? Do kogo się zwrócić? Na naszych oczach dokonuje się kompletna samowolka za cichym przyzwoleniem ogółu. Pomóżcie.
Odpowiedz
maszenka napisał:
Dojazd do Lubartowa (oddalonego o 26km) kosztuje busem 1,50. Natomiast moje 10km wynosi: 4zł.
zezwolenia, licencje, koncesje... głosujesz na deb***i to płać.
Odpowiedz
tusku nas wydymał, jak zwykle zresztą
Odpowiedz
maszenka napisał:
PKS Kraśnik upadł: Cytat W 1999 roku ówczesny dyrektor, Henryk Janik informował Radę powiatu kraśnickiego o kłopotach finansowych, będących skutkiem nieuczciwej konkurencji ze strony powstających jak grzyby po deszczu przewoźników prywatnych. "Busiarze", bo tak się o nich zaczęło niedługo później mówić, praktycznie do zera wygryźli kraśnicki PKS. Do tego dochodzi kryzys, który dotknął zakłady pracy na terenie Kraśnika i skutek widzimy. Od tamtego czasu nic się nie zmieniło, a nawet jest jeszcze gorzej. "Busiarze" nadal rządzą niepodzielnie na trasie Kraśnik-Lublin podnosząc cały czas ceny biletów. Mówi się już o nich jako o "mafii kraśnickiej". Od czasu do czasu pojawi się nowy przewoźnik, który oferuje odrobinę niższe stawki za przejazd i w ciągu kilku dni nie ma po nim śladu. Dziś po prostu mam dość dlatego, że dojazd do Lublina z miejscowości oddalonej od granic miasta 10 km kosztował mnie 4 zł. Dojazd do Lubartowa (oddalonego o 26km) kosztuje busem 1,50. Natomiast moje 10km wynosi: 4zł. Za każdym razem "busiarze" wprowadzają wyższe stawki motywując to wyższymi cenami paliwa, obecnie podwyżką vatu. Ludzie jadą w takim ścisku, że często zdarzają się wypadki omdleń. Ostatnio stałam wciśnięta w drzwi szyby. Raz od wielkiego dzwonu jest kontrola ale "busiarze" powiadamiają się przez CB i nikt ludzi nad program nie bierze. Co mam zrobić? Do kogo się zwrócić? Na naszych oczach dokonuje się kompletna samowolka za cichym przyzwoleniem ogółu. Pomóżcie.
ja tam busy bardzo sobie cenie, szczególnie w okresie letnim jak jest taki ścisk. Można sie poocierać o fajne laski, pomacać piersi :D...Ale jak raz złapałem jedną za krocze to wysiadła zaraz na najbliższym przystanku, a miała jechać do janowa buuu
Odpowiedz
"Film reklamowy w TV i list do premiera oraz wszystkich ministrów – tak marszałek Krzysztof Hetman (PSL) i prezydent Krzysztof Żuk (PO) walczą o szybką budowę ekspresówki S17 Kurów-Lublin (z obwodnicą miasta). 8-sekundowy film będzie do zobaczenia od w POLSACIE i POLSACIE NEWS po głównym wydaniu programu "Wydarzenia" Czy ja dobrze rozumiem ? Dwaj lokalni aparatczycy koalicji rządzącej (PO-PSL) czyli Żuk i Hetman (prezydent Lublina i marszałek województwa) wykupują za pieniądze podatników czas reklamowy w komercyjnej TV POLSAT i żebrzą o budowę jakiejś drogi, której nie chcą zbudować ich mocodawcy ? Tak się robi wodę z mózgu mieszkańcom najbiedniejszego regionu Unii Europejskiej, czyli Lubelszczyzny.
Odpowiedz
Panie Marszałku, Panie Prezydencie dlaczego wyświetla publiczne pieniądze na filmiki , nie lepiej zadzwonić do WASZYCH kolegów z PO i PSL mówiąc jaki jest problem ! Przecież to Wasi koledzy z PARTI . Dać Wam numer do min.Grabarczyka czy minister Wolinskiej która jest z Lublina. O co tu chodzi?
Odpowiedz
Gość napisał:
"Film reklamowy w TV i list do premiera oraz wszystkich ministrów – tak marszałek Krzysztof Hetman (PSL) i prezydent Krzysztof Żuk (PO) walczą o szybką budowę ekspresówki S17 Kurów-Lublin (z obwodnicą miasta). 8-sekundowy film będzie do zobaczenia od w POLSACIE i POLSACIE NEWS po głównym wydaniu programu "Wydarzenia" Czy ja dobrze rozumiem ? Dwaj lokalni aparatczycy koalicji rządzącej (PO-PSL) czyli Żuk i Hetman (prezydent Lublina i marszałek województwa) wykupują za pieniądze podatników czas reklamowy w komercyjnej TV POLSAT i żebrzą o budowę jakiejś drogi, której nie chcą zbudować ich mocodawcy ? Tak się robi wodę z mózgu mieszkańcom najbiedniejszego regionu Unii Europejskiej, czyli Lubelszczyzny.
zapomniałeś dodać, że Grabarczyk obiecał - w trakcie kampanii samorzadowej popierając żuka na prezydenta Lublina - że s17 powstanie w terminie A teraz żuczek i hetman choc są czlonkami rządzącej partii wydają publiczne pieniadze na spoty i billboardy. Wydaje mi się, ze to tylko taki trik, majacy na celu przekonanie wyborców, że "chcieli dobrze ale sie nie udalo"
Odpowiedz
koń rafał napisał:
zezwolenia, licencje, koncesje... głosujesz na deb***i to płać.
Dlaczego uważasz, że "głosowałam na bed...i"? Prosiłam o pomoc, jednak widzę, że na razie nie udzielił się nikt, kto mógłby napisać cokolwiek merytorycznego.
Odpowiedz
Jakim prawem Żuk (PO) i Hetman (PSL), dwaj lokalni kacykowie z koalicji rządzącej (zatrudnieni na posadach państwowych), płacą prywatnej telewizji POLSAT za emisję imbecylnych filmików ? Wiecie jaki gostek zarobi na tym interesie ? WIKIPEDIA : Zygmunt Solorz-Żak (facet od POLSAT-u), właściwe nazwisko Zygmunt Krok, znany wcześniej jako Piotr Krok i Piotr Podgórski (ur. 1956 w Radomiu) – polski przedsiębiorca, jeden z najbogatszych Polaków. Przyznał, że podpisał zobowiązanie do współpracy z Departamentem I MSW PRL. Jako agent do współpracy z wywiadem został zwerbowany w 1983 i do 1985 był zarejestrowany pod pseudonimem "Zeg". PRL-owską kapustę wspomaga państwową kasą lubelski zapyziały grajdołek z pieniędzy nas wszystkich.
Odpowiedz
Precz z Obłudą!!!
Odpowiedz
ściema... ...dopiero na Polsacie był emitowany ten spot ale z innym komentarzem "pięknych chwil w nowym roku życzy lubelskie"
Odpowiedz
Droga śmierci Lublin-Kurów: http://www.youtube.com/watch?v=IdM9R-nngCo
Odpowiedz
TRZEBA BYŁO TO ROBIC ROK TEMU a nie teraz !!!!Wina WASILEWSKIEGO i tyle.
Odpowiedz
df napisał:
TRZEBA BYŁO TO ROBIC ROK TEMU a nie teraz !!!!Wina WASILEWSKIEGO i tyle.
Odpowiedz
Wypowiedzmy swoje demokratyczne nieposłuszeństwo!!! http://nieposluszenstwo.blogspot.com
Odpowiedz
skonczcie histeryzowac z ta obwodnica, bo to jest akurat najmniejszy problem lublina. nowe, szybsze i lepsze drogi nie poprawia bezpieczenstwo, dopoki kierowcy beda zap jak wariaci. poza tym, lepsze drogi = wiecej samochodow na drogach = korki = tak jak jest teraz. dziekuje, dobranoc.
Odpowiedz
Drodzy Państwo nie bulwersujcie się!! Teraz zapłacą z naszych podatków za idiotyczny filmik, a podczas wyborów dostaną solidnie zniżki na swoje filmiki wyborcze - i tak za nie dwa razy zapłacimy, ale nasze partyjne kacyki sobie zapewnią dalszą egzystencję!
Odpowiedz
Głosowaliście na POpaprańców? To macie na co zasługujecie!
Odpowiedz
głosowałam- zasługuję odkochałam się-co mam teraz zrobić?
Odpowiedz
Wszystkie mieściny w Polsce dzisiaj atakują rząd o drogi. Więc Lublinek da zarobić sprzedawcom fajerwerków. Żuk i Hetman palą zimne ognie. Błazenada.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...