![]() |
kolejna bzdura albo ktoś wziął za to pieniądze
|
![]() |
TO PAWLAK WYMYSLIL DLA NASZYCH OCHOTNIKOW BY ZARABIALI KASE I GLOSOWALI NA TYCH SZMACIARZY Z PSL |
![]() |
TO PALAK WYMYSLIL DLA NASZYCH OCHOTNIKOW STANOWISKA ZA KASE BY GLOSOWALI NA PSL
|
![]() |
Następny powód, żeby nie zatrudniać ludzi legalnie. Masz mały sklepik albo warsztat i jeśli wszyscy pracują na czarno, to nie ponosisz dodatkowych kosztów na "strażaka".
|
![]() |
A jeśli mam u siebie "aż" jednego pracownika na przygotowaniu zawodowym , to też muszę siebie lub tę osobę przeszkolić ??
|
![]() |
NO I NASTĘPNI DURNIE PSL+PO POPISALI SIĘ. PRZECIEŻ TO RZĄDZENIE W POLSCE TO OBŁĘD . CZY TE OSZOŁOMY NIC NIE POTRAFIĘ ZROBIĆ? I TO SĄ TE UDOGODNIENIA DLA PROWADZĄCYCH DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ?
|
![]() |
Oto Polska, właśnie. Najpierw przepis,później zastanawiajcie się jak go wdrożyć. Bzdura ,bzdurę pogania - a robol ma g...do gadania.
|
![]() |
To Pan Pawlak zawinił,a jak trwoga to do Posła Palikota! |
![]() |
Albo pogonić kota, albo spalić kota
|
![]() |
Proponuję jeszcze wprowadzić przepis o obowiązku posiadania strażaka w każdym domu............... A wtedy już całkiem będziemy bezpieczni wsród złodziejskiego rządu
|
![]() |
Szanowni Państwo.. sami jesteście sobie winni! Musicie nauczyć się odpowiedzialności. Jeśli w wyborach głosujecie na ludzi mających socjalistyczne poglądy, to czemu się dziwić? Jeśli wolność byłaby pryncypium, to taka sytuacja nie mogłaby mieć miejsca!
Tylko w ustrojach socjalistyczno-totalitarnych, a do takiego zmierzamy, władza uważa, że ludzie to deb***e z poziomem rozwoju umysłowego małego dziecka i trzeba im programować nawet najmniejsze aspekty życia (jak krzywość banana, które mogą spożywać). Nie można patrzeć na socjalistów, przez pryzmat ich szumnych zapewnień wyborczych, bo jeszcze żadne się nie spełniło i nikomu, poza decydentami, od tych socjalistycznych regulacji lepiej się nie żyje.
Idąc dalej tą drogą, kolejny nadgorliwy bojownik socjalistyczny, czy też eurosocjalistyczny (jaka różnica?) dojdzie do wniosku, że skoro każdy ma w firmie strażaka.. to czas na lekarza, policjanta, lokalnego członka Obrony Cywilnej. Bo pomyślmy sami, jak często zdarzają się pożary w Naszych firmach, a jak często skaleczenia?
Oczywiście nikt nie wspomina, że jeśli taki pracownik zachoruje to ochrony p.pożarowej znowu nie będzie i wszyscy spłoną żywcem, bo bez szkolenia nikt ni będzie wiedział, że trzeba uciekać, albo jak obsługiwać wiszącą na ścianie gaśnicę (na której, nota bene, jest naklejka z instrukcją)!
Ludzie, ile jeszcze Wam trzeba socjalistycznych rządów, byście dostrzegli jak wielką paranoją to się zawsze kończy? No ile? Może czas na zmianę? PiS i PO rządziły w latach '90 jako PC i KLD. O SLD i PSLu wywodzących się z PRLu nie wspominam. Może czas dać pola komuś innemu? Komuś, kto dla odmiany chce wolności i odpowiedzialności, a nie niewolnictwa, regulacji i ubezwłasnowolnienia?
|
![]() |
zalazł czerwonym ten palikot, oj zalazł za skóre:) |
![]() |
PORZĄDNIE BYM CISNĄŁ SŁOWAMI, ALE NIE PRZEPUŚCILI BY W CAŁOŚCI TEKSTU.
|
![]() |
A tyle razy mówiłem, tłumaczyłem, prosiłem- zagłosujcie chociaż raz na UPR. Wszyscy chcą żyć jako ludzie wolni, nieokradani, ale dalej ida do urn i oddają głosy na złodziejów. Czyżby rzeczywiście chciano nas ograniczyć do minimum ?? Ludzie weźcie się w końcu do cholery obudźcie!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Proponuję jeszcze wprowadzić obowiązek posiadania psychiatry w każdym domu, bo i tak już większość społeczeństwa ma zaburzenia.......... Proszę o dalsze pomysły, żeby ułatwić nam życie.
|
![]() |
Prosze Państwa tak wygląda tworzenie naszego prawa przez teoretyków, którzy nie mają pojęcia o zastosowaniu tego w praktyce. Czy ktoś to analizuje składając wnioski, projekty prawne. A moze sami strażacy maczali w tym palce - bo na tym da się dużo zarobić. A czy to jest zasadne czy nie to juz mało ważne.
Pozdrawiam wszystkich.
|
![]() |
potrzebujesz specjalisty ppoz. - 512-580-581
|
![]() |
To jest poje***y kraj zamiast ułatwiać utrudniamy sobie życie h** pi*** ku***
|
![]() |
p a r a n o j a
|
![]() |
Dobrze ze sprawa zajal sie posel Palikot.Mysle ze ukreci leb tej farsie.Mieszkam w Irlandii i chcialbym kiedys wrocic do kraju.Niestety za wszelka cene moje panstwo utwierdza mnie w przekonaniu "zostan tam ,nie wracaj".Czy ktos widzial wczoraj program pani Jaworowicz-Sprawa dla reportera.Koniec,upadek itd.Nie pisze o tych pokrzywdzonych ludziach tylko o Polsce.pozdrawiam
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|