![]() |
ktos wie jak sprawdzic ile kosztowalo poswiecenie mostu?
|
![]() |
rzygać mi się chce jak to widzę
|
![]() |
Czy naprawdę most musię mieć patrona?!.
Czy nie ładniej by było nazwać go, np. "Most Lubelsko-Mazowiecki".?.
|
![]() |
Czy ś.p. Wojtas czymś się przysłużył oprócz tego, że zginął w spektakularnej katastrofie czy to jego jedyna "zasługa" dla Polski? Bo z tekstu dowiedziałem się tylko, że się urodził, wychował, miał pracę i dożył 55 lat.
|
![]() |
a czym się zasłużył ś.p. pan Kaczyński, że ma m.in. plac w Lublinie? N I C Z Y M
|
![]() |
gdzie można dowiedzieć się ile kosztowało poświęcenie mostu?
|
![]() |
Ile razy będą ten most otwierać? Jak święci PSL-to im. Wojtasa, a czy platforma też pokropi, czy już nie?
|
![]() |
w końcu bliżej do Bałtowa z Lublina...
|
![]() |
rzygać mi się chce jak to widzęmi też. co to kogo w ogóle obchodzi, że psl się lansuje na mostach. |
![]() |
Żenada,rece opadają,jeszcze trochę to budowle będą nazywać od imienia kota Kaczyńskiego,a może by tak most nazwać gen. Grota Roweckiego czy innych wielkich, którzy na to zasłuzyli
|
![]() |
Kiedy beatyfikacja Wojtasa?
|
![]() |
gdzie można dowiedzieć się ile kosztowało poświęcenie mostu?Co łaska,jakieś" marne" grosze których w ciągu miesiąca nie jestes w stanie zarobić |
![]() |
To wdowa zadowolona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
komuna dobrze się trzyma.
|
![]() |
Jak PSL polegnie to chociaż most zostanie. :)
|
![]() |
Ostatnia pamiątka po PSL?
|
![]() |
komuna dobrze się trzyma.... tak zgodnie z tradycją wybudowała most... i poświęciła przez księdza... !!! Ustroje się zmieniają a mentalność (czytaj ciasnota umysłowa...) ludzi nie, co widać po twoim wpisie...! Propo patrona: dla mnie to będzie zawsze most w Kamieniu lub "Kamieński" i będę wdzięczny wszystkim którzy się przyczynili do jego budowy bo nie muszę nadrabiać dziesiątek kilometrów. |
![]() |
komuna dobrze się trzyma.... tak zgodnie z tradycją wybudowała most... i poświęciła przez księdza... !!! Ustroje się zmieniają a mentalność (czytaj ciasnota umysłowa...) ludzi nie, co widać po twoim wpisie...! Propo patrona: dla mnie to będzie zawsze most "Kamieński" i będę wdzięczny komukolwiek kto go wybudował, że jest i nie muszę nadrabiać dziesiątek kilometrów. |
![]() |
A kto to był ten Wojtas? Postkomunistyczny aparatczyk ZSL. To nie jest dobry patron dla mostu. Wstyd i żenada.
|
![]() |
... tak zgodnie z tradycją wybudowała most... i poświęciła przez księdza... !!! Ustroje się zmieniają a mentalność (czytaj ciasnota umysłowa...) ludzi nie, co widać po twoim wpisie...! Propo patrona: dla mnie to będzie zawsze most "Kamieński" i będę wdzięczny komukolwiek kto go wybudował, że jest i nie muszę nadrabiać dziesiątek kilometrów.mentalność komusza, (czytaj ciasnota umysłowa...) nigdy się nie zmieni.Mózg ci wyprali w szkole partyjnej czy w ogóle go nie posiadasz? |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|