Był,jest i będzie bo u niego POLSKA DUSZA nie to co u twojego Janusza.Wymieszał wam mózgi chore marnym wibratorem.Ja napisał:Hmmmmm a gdzie Jarosław??? Przecież tak bardzo go kochają na Lubelszczyźnie.
![]() |
|
![]() |
Tyle w tobie romantyzmu ...gdzie kończyłeś edukację w Paderewskim u Pietrasa czy u Stanowskiego ? |
![]() |
Widzisz,to efekt braku staranności działania w 1968 r.Dzisiaj małamedy wykładający historię Polski w szkołach i na uniwersytetach,wymieszali naszym dzieciom pod czaszkami i takie są tego skutki.Tak będzi dopóki polscy ministrowie będą robić żydowskie dzieci.Jak myślisz taki Sikorski ochrzci swojego syna Zbigniew albo Przemysław ?. |
![]() |
ALBO ESTERA CZY RACHELA |
![]() |
Nikola, Amelka, Dawid, Oskar- imiona ze środowisk zblizonych do patologicznych
Wystarczy zajrzec do przedszkoli na Tatarach, Bronowicach, na listy MOPSu...
|
![]() |
cos ci sie chyba z ta polska dusza pomylilo to jest zwykly pieniacz i flustrat!!! |
![]() |
. . . albo do przedszkoli w dowolnej innej dzielnicy Lublina. |
![]() |
Prawdą jest to, że rodziny normalne bardziej wybierają imiona bardziej tradycyjne: Jakub, Tomasz, Piotr przynajmniej większość, z kolei w rodzinach patologicznych większość nadaję wymyślne imiona: Krystian, Żaneta, Dawid, Sandra, Nikola, Angelika |
![]() |
Jaki Cudny ten w środku! Mój idol!
|
![]() |
i jeszcze Wiktoria, Oktawia, Natalia, Julia, Amelia, nie wspomne o rodzynkach typu Brajan, Sandra, Alan
|
![]() |
ale od czasu gdy Donald Tusk został prezydentem, co drugie dziecko ma na imię DONALD a na drugie Janusz
|
![]() |
Hahaha, prezydentem? ;d
|
![]() |
a mnie sie podoba imie Judah, nazwalabym synka Natan Judah
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|