![]() |
Imie Lech to kompletny obciach ....
|
![]() |
Poproszę o informację ilu chłopcom w tym czsie dano na imię Donald ...
|
![]() |
Co to za imie Nikola ???
|
![]() |
Za to po 31 sierpnia przybędzie Bolków...
|
![]() |
Masz rację, zdecydowanie mniej obciachowe to Donald. Mam psa o tym imieniu. |
![]() |
niezbyt urodziwe te dzieci na foto
|
![]() |
Imię jak imię, każdy ma swoje gust. Mi,na przykład podoba się bardziej niż imiona tak wymyślne jak Olimpia, Roksana, Elena czy Ida.Jest też wiele rozpowszechnionych w Polsce imion dla dziewczynki, które uważam, że brzmią gorzej, np Aldona,Anita, Eliza mi osobiście się nie podobają. W tym roku urodziłam bliźniaki, imiona dostały, po pradziadkach, moich i męża- Agata Anna i Michał Tomasz. |
![]() |
Dowcip lat 90-tych Wchodzi klient do baru z piwem i mówi:tłumoka proszę.Barman podaje kufel lecha.
|
![]() |
Hmmmmm a gdzie Jarosław??? Przecież tak bardzo go kochają na Lubelszczyźnie.
|
![]() |
Lech - wąsaty buc, często wędkuje, lubi strzelić minetę.
Leszek - czuły i romantyczny, zwykle kierowca miejskiego autobusu, oszust.
|
![]() |
BRONEK-BOLEK-BUC to tez paskudne i zle sie kojarzace.
|
![]() |
Dziwi mnie nadawanie polskim dzieciom typowo żydowskich imion ,jak Jakub czy Szymon.Kiedyś te imiona były niejako zarezerwowane dla Żydów, a teraz ....
|
![]() |
|
![]() |
Typowo Żydowskie to chyba Memel,Jojne,Dwojra itp. |
![]() |
Ciekawe, czy występują wśród dzieci imiona Donald i Bronisław. Te dopiero są "piękne" i godne podkreślenia.
Kretyni piszący tego typu artykuły powinni mocno się zastanowić, nad tym co wyprawiają. Wszak pisząc głupoty sieją nienawiść w narodzie, tworząc jeszcze większe podziały społeczne.
|
![]() |
Tytuł na pozionie GWnianej.
|
![]() |
dokładnie... nie wspomniano ze donków tez nie ma, tytuł ma pokazać że polacy tragedie smoleńską mają głeboko w d...pie. tendencyjne płytkie w stylu koszernej błeeee. |
![]() |
Ale nie ma i Donaldów i Bronisławów i Januszów i Stefanów i Icków i Mośków ....więc nie rozumię dlaczego miałyby być Lechy ?
Skończcie więc maniakalni paranoicy z tanimi sensacjami -bo to i głupie i obrzydliwe. Ten jeden Lech o którego wam
kundle chodzi miał więcej rozumu niż wy wszyscy Appele...-bergi razem z waszymi polskimi zięciami.Jeżeli spojrzeć na historię Polski to Lechy zawsze jej dobrze służyli (za wyjątkiem tego gdanskiego nieuka)- czego nie można powiedzieć o Mazowieckich z których to jeden uwłaszczył naszą ziemią krzyżaków a drugi nie tak dawno żydostwo.
|
![]() |
Jakich Żydów, kobieto w którym ty wieku żyjesz??? Wybierane są właśnie najbardziej ładne imiona, a nie jak niektórzy pokrzywieni rodzice nadają dziecku Esmeralda, Natan czy Roksana |
![]() |
Coś ci dali koszernego do zjedzenia potem popiłeś tymi poznańskimi sikami...sfermentowało do mózgu,ot i taki skutek ? Przyjacielu tylko tygodniowa lewatywa ci może pomóc pod warunkiem że nie będziesz odwiedzał Tektury i Mandragory. Szalom |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|