![]() |
A gdzie jest ojciec dzieci Moniki ? p.s: Niby bieda a pełnoletni syn co sobote na dyskotece ...
|
![]() |
trzeba się cieszyć, że są ludzie którzy pomagają -ale nie rozumiem gdzie ma rozum córka która rozmnażała się jak królik przez 4 lata czworo dzieci !!!! wtedy nie zastanawiała się za co je wykarmi, za co pośle do szkoły i wykształci. Tacy ludzie powinni być sterylizowani albo masz rozum albo nie. Niech teraz idzie do tego z którym sie tak puszcz....
|
![]() |
No z nią nie tak coś było od zawsze... Cicha, spokojna, zamknięta w sobie a jako pierwsza z naszej klasy urodziła dzieciaka Więc nie wymagajmy od niej myślenia...
|
![]() |
Sterylizacji powinno się poddawać takich głąbów bez sumienia jak ty! I Tak nie przekażesz nic dobrego swojemu potomstwu więc lepiej żebyś się nie powielał/a bo rozmnożysz kolejnych bezdusznych kołków |
![]() |
A może tak kilka prezerwatyw, bo zdaje się,że ktoś nie zna umiaru....
|
![]() |
Słuszna uwaga. |
![]() |
Najlepiej z instrukcją obsługi... |
![]() |
Dajcie spokój tej biednej kobiecie i jej dzieciom!!! Banda zwyronialców!!!!
|
![]() |
co sie dziwic. chmiel, to ciemnogrod. ludzie tam nie widza co to cywilizacja. sex wedlug nich jest po to, zeby robic dzieci a nie czerpac z tego przyjemnosc. dupczenie sie z sasiadami u nich to normalka, co druga malolata ma bahora z sasiadem. a pozatym z chmiela bym nawet kota nie wzial... !!! a co mowic babe na zone???!!!...
|
![]() |
A ja myślę,że lepszą pomocą było by "dać im wędkę-a nie rybę"... i niech się wezmą do roboty.
|
![]() |
Co da wędka jak ona nigdzie pracy nie znajdzie... Ukończone gimnazjum i chyba tylko tyle. Ludzie po studiach mają problemy ze znalezieniem roboty. zresztą nie pogodzi pracy z wychowywaniem dzieci Trzeba myśleć nad tym co się robi. Zastanowić sie trochę nad konsekwencjami. Pomożecie im, to za pół roku będzie artykuł, że jest z 5 dzieciakiem w ciąży ; ]
|
![]() |
cicha, spokojna ale nogi umie rozkładac |
![]() |
lepiej podarujcie jej za darmo wibrator, bo ona bez chłopa napewno nie wytrzyma i będą kolejne dzieci albo zasponsorujcie antykoncepcję
|
![]() |
Ona chyba tylko jedną robotę...lubi.Nie wymaga myślenia(w jej przypadku),o wykształcenie nikt nie pyta,a konsekwencje to tylko odpowiedzialni ludzie ponoszą za własne czyny.No cóż głupota nie boli...
|
![]() |
Ty chyba jakaś nienormalna jesteś albo masz taki sam problem najpierw narobić dzieci o nic sie nie martwiąc a teraz płakać , że się nie ma!!!!! i niech ludzie pomagają! i kołek to jest z ciebie zwierzyno - bo ja dbam o to zeby moje dziecko nie musiało zaznawać głodu czy biedy !!!! |
![]() |
A GDZIE TATUSIOWIE???To niestety prawda.Dzieci są błogosławieństwem,ale jeżeli nie ma się na utrzymanie ich to trzeba pomysleć podczas sexu o tym.Ostatnie dziecko ma kilkanaście miesięcy,TO GDZIE JEST OJCIEC???Poza tym przy ośmiorgu dzieci wcześniejszych,jak uprawiała sex to nie pomyśleła o wcześniejszych,że trzeba jeść dać.Potem nasze podatki idą na bezsensowną pomoc społeczną.A przecież mogła pomysleć o tym robiąc kolejne dzieci.Pomoc jak najbardziej tylko wiecie ile jest takich przypadków.Może zawiodła nauka o antykoncepcji w szkole przed którą wmaga się większość rodziców,bo niby za wcześnie,a kościół to już wogle,może to właśnie niech on pomaga najbardziej.
|
![]() |
Chodzi tu raczej o pomoc dla tych niewinnych ,biednych dzieci. Krytykowanie i ubliżanie matce nie zmieni ich położenia. Jeśli ktoś z was przez własną głupotę złamie nogę ,to wszyscy mają krzyknąć -dobić go! ,czy pomóc jak najszybciej...
|
![]() |
głaszczmy Monisię po głowie i du*** i tam i tam już ma poprzewracane i dawajmy jak najwięcej , niech trwa hodowla kolejnego patologicznego pokolenia które będą utrzymywać nasze dzieci i wnuki |
![]() |
Jaka pomoc? kurde, jak ja zrobie sobie dzieciaka to mi pomoże państwo ? GÓW*** nie pomoże. też kiedyś będzie artykuł o mnie- powiem, że nie stać mnie na utrzymanie bo co miesiąc muszę kupić sobie nowy samochód/tv/telefon i na dzieci nie mam pieniędzy ;] Trzeba myśleć nad tym co się robi ! Nie miała pracy, pieniędzy- zachciało się miłości ? to teraz zarabiaj d*** na dzieci- to jest jakieś rozwiązanie . PATOLOGIA ! Albo alimenty, przecież zna ojca tych dzieci (chyba, że każde jest z innym) |
![]() |
Słuszna uwaga... W mojej okolicy są takie rodziny,którym już od 20-30 lat ludzie pomagają,bo: "to biedna rodzina wielodzietna jest...". I co? Ludzie im pomagają,a oni płodzą kolejne dzieci,kolejną patologię której pomagać trzeba i tak to się ciągnie już od wielu lat takie błędne koło-a jedyne co się zmieniło przez te lata,to to że jest ich jeszcze więcej i więcej trzeba im dawać. Prawda jest taka,że leniwych dziadów/dzieciorobów pomocą materialną nie zmienisz-bo wszelka pomoc w postaci: żywności,pieniędzy,mebli,ubrań,itd. jedynie jeszcze bardziej ich rozzuchwala,bo uważają,że wszyscy MUSZĄ im pomagać,a oni nawet nie umieją poszanować tego,co im dobrzy ludzie ofiarowują... |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|