nie nazywajcie motodresow motocyklistami!!!
17 lat to chyba troche za malo na motocykliste
|
|
1.gdzie jest napisane w tekście, że miał 17 lat?????
2.kierowca samochodu spowodował wypadek i oddalił się z miejsca nie udzielając pomocy - 99,99% pijany!!!!
Kierowca samochodu powinien odpowiadać za usiłowanie zabójstwa!!!!
|
|
Jak relacjonuje nasza Czytelniczka, na motocyklu jechało dwóch siedemnastoletnich chłopców.
tutaj jest napisane
|
|
Fakt, nie zauważyłem. Szkoda, że zauważyła ile mają lat chłopcy a nie gdzie się oddalił kierujący który uciekł z miejsca. pozdro
|
|
Jak zwykle jak poszkodawany motocyklista to na forum cisza, a jak jest odwrotnie to od razu 300 komentarzy w 5 minut! hipokryci! a tak nawiasem mówiąć kierowcy puszek to wyjatkowe palanty - jechałam jako plecak w ostatnia niedziele z toru zemborzyce - 2 razy o mało nie zostaliśmy potrąceni w momencie kiedy jadac swoim pasem unikaliśmy potrąceń przez kretynów którzy przy zmianie pasa nie patrzyli w lusterka ..
|
|
Z tego co mi wiadomo, to kierowca samochodu uciekl z miejsca wypadku do wlasnego domu ponieważ zdarzenie mialo miejsce okolo 150m od miejsca jego zamieszkania...
|
|
tak dokładnie a nie dość że zwiał to do tego był pijany
|
|
Trzymajcie się Adi i Czaruś jesteśmy z Wami
|
|
Czarka nie znam ale Adriana tak, szkoda chlopaka... Jeden kretyn zmarnował życie chłopakom przed którymi świat stał otworem...:(
|
|
ku*** zamiast pomóc im to spier***ił;/
Czarek zdrowiej! mielismy pic niedługo:(
|
|
To prawda, wypadek spowodował pijany kierowca, który mieszka b. blisko miejsca zdarzenie. Nawet nie zainteresował się poszkodowanymi, natychmiast uciekł!!! Brak słów...
|
|
a wiecie jaki jest ich obecny stan zdrowia??
|
|
chyba nieprzytomni dalej;/
|
|
Boze... Masakra... A co w koncu z nimi dokladnie?? Diagnoza jaka???????
|
|
We łbie się nie mieści!!! Jak można być takim sk*** i zwalić z miejsca wypadku!!!! Przez kogoś takiego nasi koledzy walczą o życie!!! W czwartek jest za nich msza o 17 w Niedrzwicy Dużej
|
|
ja słyszałem od kolegi,że jeden ma złamanie kręgosłupa w trzech miejscach ,krwiaki na mózgu i leży w śpiączce w szpitalu. Nie wiadomo czy wyjdzie z tego , drugi natomiast ma krwiaka na mózgu ale jest szansa , że będzie jeszcze chodził . Pozdrowienia dla mieszkańców niedrzwicy
|
|
K...a co za kretyn spowodował tak straszny wypadek i ucieka z miejsca zdarzenia!!!
Ja osobiscje znałem CZERKA I ADRIANa byli zawsze usmiechnieci itp,ale jeden deb*** zminił ich dotychczasowe życje w piekło!!!
chłopaki weracajcie do ZDROWIA!!!
|
|
Cezary i Adrian wracajcie do zdrowia a tego sk***wiela co uciekł na dożywocie do kryminału
|
|
brak słów... trudno w to uwierzyc , że to własnie ich spotkało! ((((((((((((((((((((((((
cos strasznego!!!!! Adi to kumpel nie z tej ziemi i ma z tego wyjsc nie widze innej opcji!! Ma byc dobrze z Adiśkiem i Czarkiem. a Wy moze jak nic nie wiecie to nie piszcie głupot, ok? bo pomyslcie jakby to ktos z waszych przyjaciół, rodziny, ktos z kim jestescie bardzo zwiazani, postawcie sie tez w takiej sytuacji łatwo jest pisac o kims a jesli wam by sie to przytrafiło, tak jak pisze komus z rodziny...nikomu tego nie zycze, ale pomyślcie.
teraz aby MUSI BYC DOBRZE!!!!!!! MUSI!!!
|
|
A to sku***el ten kierowca życia nie będzie miał w niedrzwicy pewnie.. Słuchajcie Adrian jak ma na nazwisko bo ja go kojarze ale nie pamiętam nazwiska i jak to ten o którego mi chodzi to Boże...
|
Strona 1 z 8
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|