![]() |
jak w temacie...
|
![]() |
Chętną na niezobowiązujący sex poznam ...
ramo83@wp.pl
|
![]() |
Młody chłopak szuka kobiety,z która mógłby pofiglować w łóżku. Twój wygląd i wiek nie mają znaczenia. Z przyjemnością przyjmuję propozycje od kobiet dojżałych. Tylko w Twoim lokalu.Nie szukam sponsoringu. Mój numer GG:11235939 Piszcie kobiety.! ;**;** Tylko kobiety z Białej Podlaskiej (woj.Lubelskie),bądź z okolic do 10 km.
|
![]() |
masz już dość codziennej monotonii? chciałbyś przeżyć coś wyjątkowego, co sprawi ci ogromną przyjemność? seks z własną kobietą oraz za pieniądze przestał cię satysfakcjonować? pragniesz tego, aby twoja kochanka pragnęła cię tak samo, jak ty pragniesz jej? już dziś możesz zmieć swoje życie erotyczne!
***kraina-seksu24.pl
zarejestruj się w serwisie ***kraina-seksu24.pl i poznaj kobiety, które tak samo jak ty pragną niezobowiązującego seksu.
kraina-seksu24.pl – wszyscy użytkownicy mają te same cele: - seks bez zobowiązań - spełnianie swoich fantazji erotycznych - seks zawsze wtedy, kiedy mają na to ochotę - spotkania dla przyjemności, bez sponsoringu
na seks z nieznajomą możesz się umówić jeszcze dzisiaj!! nie zwlekaj!
[b][b][b] ***kraina-seksu24.pl [/b][/b][/b]
|
![]() |
Zaprzyjaźnię się z mężczyzną, kulturalnym, uśmiechniętym, lubię spacery, kino, jestem ładną uśmiechnięta dziewczyną, mam 20 lat, na co dzień pracuję, chętny się poznać to zadzwoń, zapraszam 665984725
|
![]() |
Szukam kobiety pani z którą można było by się spotkać z województwa lubelskiego jeśli jesteś zainteresowana to zapraszam na mail gos.patryk@wp.pl za spotkania pomogę ci finansowo szczegóły ustalimy w mail ją przystojny 30l 174cm 65kg
|
![]() |
Mam na imię Asia, szukam miłego, kulturalnego faceta najchętniej do stałego seks związku, mam 28 lat, chętnie cię poznam, kontakt do mnie i więcej moich zdjęć i kilka moich filmów znajdziesz na stronie pelnoletni.pl mój nick sympatyczna892
|
![]() |
od siebie gorąco zapraszam na niezobowiązujące spotkania - ***bzykanie24.pl/
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|