![]() |
To jest efekt 500+
|
![]() |
Ale ty glupi, że nawet ustawa Ciebie nie obejmujeobejmuje. A 500+ sam byś chciał.
|
![]() |
Efekt 500+ ty chyba człowieku dzieci nie masz
|
![]() |
Czyżby wypłata 500+ ?
|
![]() |
Dlaczego się bulwersujecie drodzy komentatorzy? A może ta "matka"nie bierze 500+
|
![]() |
A nawet jeśli wódka została kupiona z 500+ to państwo na tym nie ucierpi, bo pieniążki wracają do budżetu. Szkoda tylko dzieci.
|
![]() |
macie te swoje cholerne 500+ pieprzone pisowce, oby was Bozia raz na zawsze ukarała na czele z tą broszką w klapie
|
![]() |
pijana kobieta opiekuje się dwójką dzieci.......
Ale w czym problem?Trzeźwa czy pijana ale jak na matkę przystało,opiekowała się dziećm
|
![]() |
Jacy wy wszyscy swieci .... az sie zygac chce ...
|
![]() |
Święte słowa, bo jak rozumiem Ci wszytscy komentujący Państwo albo nie posiadają dzieci albo nigdy w ich obecności nie wypili nawet łyka piwa czy wina. Grile i wszystkie rodzinne spotkania i święta spędzają przy wodzie mineralnej i to niegazowanej, żeby bąbelki do głowy nie udeżyły.... Brak słów... |
![]() |
Łykneli i nie są święci. Ale jest róznica pomiędzy wypiciem piwa lub dwóch na grillu, a wypiciem hgw ilu butelek/kieliszków by mieć 2,5 promila.
Jak nie widzicie problemu to gratuluję i współczuję dzieciom. Ja w życiu nie doprowadziłabym się do takiego stanu, by moje dziecko patrzyło na pijaną, zataczającą się czy bełkoczącą matkę
|
![]() |
i tu masz racje 2,5 promila to trochę przesada
|
![]() |
Teraz sami kapusie,kiedyś też były pijane osoby,matki z dziecmi itd. ale nie było kapowania chociaż byli kapusie policyjni,Moja była jak sie nawaliła to Ja dawałem synom Obiad bo pijaczka spała a potem popadła w alk. i wypijałka nawet weselny alkohol syna.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.