![]() |
.....i gdzie ten ranking szkół nauki jazdy, booprócz promocji Ośrodka Nauki OSIOR to nic nie widzę!
|
![]() |
a ja wewnętrznego praktycznego nie miałem i też za 1 zdałem ;p
|
![]() |
kliknij w link, który znajduje się po pierwszym akapicie artykułu |
![]() |
Władcy Dróg najlepsi w Lublinie i to prawda,
szacunek chłopaki
|
![]() |
Ja robiłam kurs w szkole jazdy "Majka", malutka szkółka na ul. Fantastycznej w Lublinie.
Teoria i praktyka za pierwszym razem.
Za tydzień odbieram prawko
Polecam i pozdrawiam Panie z Majki
|
![]() |
A ja z czystym sumieniem polecam Lektora
|
![]() |
Moim największym wrogiem był stres.Trzęsły mi się ręce,nogi,a zdałam wtedy gdy wezwali mnie przed czasem,natychmiast po stawieniu się na plac.Do tego dostałam egzaminatora,który wprowadził tak pozytywną atmosferę że prawie zapomniałam że to egzamin ("nie będę na panią krzyczał,bo na kobiety się nie krzyczy,kobietom się kwiaty daje).Dziękuję.To dowód na to że nie wszyscy są potworami.Każdemu życzę takiego egzaminu.A teraz pomykam swoim samochodzikiem-i nawet się nie stresuję:)Nie poddawajcie się
|
![]() |
Moim największym wrogiem był stres.Trzęsły mi się ręce,nogi,a zdałam wtedy gdy wezwali mnie przed czasem,natychmiast po stawieniu się na plac.Do tego dostałam egzaminatora,który wprowadził tak pozytywną atmosferę że prawie zapomniałam że to egzamin ("nie będę na panią krzyczał,bo na kobiety się nie krzyczy,kobietom się kwiaty daje).Dziękuję.To dowód na to że nie wszyscy są potworami.Każdemu życzę takiego egzaminu.A teraz pomykam swoim samochodzikiem-i nawet się nie stresuję:)Nie poddawajcie się
|
![]() |
Polecam OSK Osiemnaście.
|
![]() |
OSK "ATOR" - unikajcie jak ognia! Zdezelowane 'elki', nie zapinające się pasy, brak wolnych terminów aby zapisać się na jazdy! Wpakowali się w groupona i polegli. ODRADZAM!!!
|
![]() |
A co myslicie o Anwaldzie? ul.Weteranów w Lublinie
|
![]() |
Co z tego, że ktoś zda za pierwszym razem, jak będzie pipą za kierownicą? Nie będzie się umiał zachować na drodze bez doświadczonego kierowcy po prawej? Jak się nie umie jeździć to żaden OSK nie nie pomoże, nawet Osior.
|
![]() |
Myślę, że wzorem rankingu szkół - redakcja DZiennika mogłaby przeprowadzić ranking egzaminatorów
|
![]() |
To nie szkoły, ale instruktorzy odwalają dobrą albo złą robotę.Dlatego nie bedę pisał jaka szkoła powiem tylko że polecam nauką jazdy z panią Lucyną Bielecką .Pani instruktor ma zdawalnośc za pierwszym razem 47 %.Wsród tych 47 % jestem i ja.Ta pani jest z Lublina.
|
![]() |
Świdnik. "FRAJDA" w Szkole Podstawowej nr 5! Polecam. Rewelacja! Swietnie prowadzone zajecia praktyczne.
|
![]() |
Ewan jest ok
|
![]() |
podlubelskie OSK generalnie mają zawsze lepsze notowania pod względem zdawalności. Pytanie tylko dlaczego?
i faktycznie jak już ktoś wcześniej powiedział, rola instruktora podczas całego szkolenia jest niezwykle ważna. Wyobraźcie sobie sytuację, gdzie idziecie do zachwalanej przez wszystkich szkoły, ale ta na Wasze nieszczęście zatrudnia "intruktora-łajzę", który nic nie tłumaczy, nie zwaraca uwagi na błędy (ani te małe, ani te poważne) itp. ... i co wtedy? Zmieniacie instruktora na takiego, który jest totalną żyłą, bo on przynajmniej Was czegoś nauczy i odpowiednio przygotuje, mimo iż miałaby to być nauka okupiona potem i krwią...
Lubelskie szkoły są bardzo pazerne i chytre na kasę kursantów, dlatego uczą byle jak, żeby kursanci w nieskończoność płacili za jazdy doszkalające. W tych małych, mniej znanych podlubelskich o takich rzeczach nie słyszałam, a orientuję się w temacie dość dobrze.
Dlatego jeśli miałabym polecić przyszłym kierowcom ośrodek, to na pewno byłby to jakiś nie pochodzący z Lublina.
|
![]() |
niestety obecnie czesc instruktorów ( ja akurat mowie tu o przypadku Pani "Instruktor" )jest chyba branych z łapanki. Widzialem sytuacje gdy kobieta gdzie kobieta po zakopaniu sie na placu po prostu robiła wszystko na odwrót. Nie radzila sobie, gdybym nie wiedziel,ze jest instruktorką pomyslałbym, ze napewno nie ma prawa jazdy bo ręce opadały jak się patrzyło na to co Ona wyprawiala za kierownica....po tym zdarzeniu nie mialem juz watpliwosci dlaczego jast tak kiepski procent zdajacych.
|
![]() |
zdawalem w anglii tu zdawalnosc jest ponad 70% jezeli jest nizsza to nikt do takiej szkoly jazdy nie idzie
|
![]() |
OSK Kieliszek, naprawdę polecam!
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|