![]() |
1 pług???? WTF?
|
![]() |
1 plug? To jak jeżdżą te solarki i piaskarki... Tydzień po po¿
|
![]() |
Pada Pada powiat krasnostawski
|
![]() |
Plug to samochód bez solarki
A solarka to samochód z plugiem i solarka
Więc pisząc solarka trzeba mieć na uwadze że solarka sama w sobie jadąc i solac pcha przed sobą jeszcze pług
|
|
|
![]() |
Pada już mniej w Cycowie.
|
![]() |
Pare centymetrów śniegu i już o śnieżycy piszecie? Ktoś tu chyba nie wie jak wygląda zima w tym kraju, taka prawdziwa.
|
![]() |
A są barany, którzy mimo to wyprzedzają. Rzuca ich po środku poza koleinami i potem znowu jedzie w kolanie samochodów. Mądre?
|
![]() |
A są barany, którzy mimo to wyprzedzają. Rzuca ich po środku poza koleinami i potem znowu jedzie w kolanie samochodów. Mądre?To prawdziwi kierowcy. Barany to po takim manewrze wpadaja do rowu, albo jadą 20 km/h utrudniając ruch. |
|
|
![]() |
a w Puchowej Górze leje ?:):):)
|
![]() |
Właśnie, że tradycja jednak jest w drogowcach wielka i wbrew tem u pisze autor tego artykuły zima ponownie ich zaskoczyła. Jechałem między 7-8 rano pomiędzy Lublinem a Krasnystawem cała droga biała, tylko dzieki temu ze Tiry jeździły to po ich sladach sie lepiej jechało.
|
![]() |
Wolę jak baran jechać spokojnie i płynnie (wiem, nie wiesz co to ale trudno) z całą kolumną niż siebie i przede wszystkim innych narażać. Gwarantuję Ci, że trasę np. Lublin Warszawa przejdę z różnicą czasu max 10 minut
Ale po co ja to tłumaczę "miszczowi"
|
![]() |
A u mnie +3,8 stopnia i słoneczko było...
|
|
|
![]() |
A w Lublinie ślisko marźnie zero reakcji a na bocznych szczerze mówiac a siedze w oknie kilka godzin zero piaskarki !!! Jechalem ok 21 główna ulica a puźniej Puławska i Radzyńska Paganiniego i bym sie rozwalił ślisko i zero posypania a natomiast widzuałem jak coś chyba przypominało miejskie odsnieżanie hmm no ale nic nie sypał plug nic nie zbierał hmmm albo km robił badz do zajezdni jechał no ale standard!!! to
|
![]() |
Zamiast odśnieżać to jeżdza z podniesionymi pługami i nie sypiął myśląc zapewne że stopnieje i kasa zostanie!!!!! gdzie układowcy z Urzedu co znowu zaskoczenie!!!! zima w Listopadzie !!! hmm mialo nie byc!!!! Ślisko Paganiniego Lipińskiego Szeligowskiego Warszawska i Nałenczowska oraz Gnieźnieńska tam to rarytas. i gdzie służby gdzie !!!!
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.