![]() |
Nie wiem kim trzeba być żeby zamordować dziecko...swoje dziecko! Brak słów...pomyśleć, że niejedna kobieta oddałaby wszystko co ma żeby urodzić Maluszka.
|
![]() |
To się robi tak: idzie się rodzić do szpitala (koniecznie). Dziecko się rodzi, zostaje w szpitalu, po czym trafia do niespokrewnionej rodziny zastępczej. Po 6 tygodniach od porodu mamusia przychodzi do sądu na 10 minut, składa oświadczenie o wyrażeniu zgody na przysposobienie jej dziecka w przyszłości bez wskazania osób przysposabiających (tzw. zrzeczenie praw do dziecka) i może zapomnieć o problemie na zawsze. Z doświadczenia wiem, że taki maluch trafia do adopcji nie później niż w ciągu 3 miesięcy od zakończenia procedury sądowej. "Mamusia" ma problem z głowy, dziecko żyje, rodzina adopcyjna w końcu ma dziecko i wszyscy są szczęśliwi. To wbrew pozorom dużo prostsze, niż utopienie dziecka w wiadrze wody.
|
![]() |
Ciekawe kto był ojcem biednego maluszka.
|
![]() |
ojciec dziecka hmm ... gogus ktory podobno juz siedział
|
![]() |
Czy to Tomaszówka koło Niedrzwicy Dużej.
|
![]() |
ojciec to taki żul-kryminalista z Bełżyc.... nie zdziwiłabym się gdyby okazało się że on też w to zamieszany... dno... aż strach pomysleć co sie na świecie dzieje
|
![]() |
w jakiej to gminie jest? Ktora to Tomaszowka?
|
![]() |
To ta Tomaszówka w Gminie Wojciechów, nieopodal Bełżyc, 7 km od Nałęczowa.
|
![]() |
Nic innego tylko zarżnąć tępym nożem te kurw.y dwie.
|
![]() |
racja - oko za oko ząb za ząb!!!!!!11 |
![]() |
pocałujta w dupę wójta-dalej słuchajcie plebana i jego wywodów i kasę dobrze noście.Wstyd i hańba.Kraj w środku Europy a, gnojówka w mózgu.AMEN
|
![]() |
abi co ty wiesz o adopcji itd. czy ty czlowieku nbie widzisz co sie dzieje teraz na tym piep...........swiecie???? nawet rodziny adopcyjne znecaja sie nad dziecmi i ich zabijaja. to skandal w jakim my kraju zyjemy. takie zera od razu likwidowac bo co im jest winna ta malutka istotka. ona na swiat sie nie prosila. sama mam dzieci i i nigdy bym czegos takliego nie zrobila- bo sama bym oddala zycie dla nich.
|
![]() |
abi co ty wiesz o adopcji itd. czy ty czlowieku nbie widzisz co sie dzieje teraz na tym piep...........swiecie???? nawet rodziny adopcyjne znecaja sie nad dziecmi i ich zabijaja. to skandal w jakim my kraju zyjemy. takie zera od razu likwidowac bo co im jest winna ta malutka istotka. ona na swiat sie nie prosila. sama mam dzieci i i nigdy bym czegos takliego nie zrobila- bo sama bym oddala zycie dla nich.
|
![]() |
Jak ta pipa z Sosnowca! Teraz się bawi zamiast siedzieć za zabójstwo!
|
![]() |
Czy nie lepiej gdyby TUSKOWI na wycieraczkę podrzuciła ?????
|
![]() |
niczemu niewinna istotka... bezgranicznie ufajaca swojej matce...
niedowierzam .. jak boga kocham , niedowierzam..
|
![]() |
Zobaczcie to: http://retrix.pl/ZabilaDziecko DRASTYCZNE
|
![]() |
Poprawiłaś sobie samopoczucie? Poczułaś się doskonale? To teraz wypad do szkoły, nauczyć się pisać! Jak nie masz nic logicznego do powiedzenia a w dodatku nie wiesz kiedy używa się dużych liter, to nie zaśmiecaj forum, nieuku! |
![]() |
Całkowita racja....szkoda maleńkiego czlowieczka, ktore apropos...nie zostało utopione w wiadrze wody.....tam były odchody ludzkie!!!!! Utopic suki w takim wiadrze !!! Tak byłoby najlepiej.....ech!!! |
![]() |
I prawdopodobnie współżył z corką i jej matką:////////sku.....r....l!!!!Wedłyug mnie najbardziej winna jest babka noworodka, to najprawdopodobniej jej zasługa że tak postapiła mloda matka!!!!! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|