![]() |
j.w
|
![]() |
co z tego wyjdzie. Jezeli bedzie tak jak pisze redaktor, to moze w koncu Polska klasy B dorowna zchodniej czasci kraju. Tylko ze to kropla w morzu potrzeb - ale od czegos trzeba zaczac. Trzymam kciuki
|
![]() |
Nie jestem jeszcze stary (33 lata) ;-) ale naprawdę w realiach Polskich wszystko jest możliwe - chociażby te 8 km autostrad w rok... Słowem - mam nadzieję, że mimo wszystko dożyję i zobaczę tą świetną drogę. Namiastkę smakowałem jako obwodnicę Garwolina. Muszę przyznać że smakuje mi ta namiastka. Gdyby taki odcinek jak Garwoliński był na całej trasie to Polska szybciej urosłaby w siłę. Rzyczę tego mojemu Krajowi - im szybciej tym lepiej!!!
|
![]() |
Nie jestem jeszcze stary (33 lata) ;-) ale naprawdę w realiach Polskich wszystko jest możliwe - chociażby te 8 km autostrad w rok... Słowem - mam nadzieję, że mimo wszystko dożyję i zobaczę tą świetną drogę. Namiastkę smakowałem jako obwodnicę Garwolina. Muszę przyznać że smakuje mi ta namiastka. Gdyby taki odcinek jak Garwoliński był na całej trasie to Polska szybciej urosłaby w siłę. Rzyczę tego mojemu Krajowi - im szybciej tym lepiej!!!
|
![]() |
A kiedy powstanie przyzwoita linia kolejowa do Warszawy? Z centrum Frankfurtu pod katedrę w Kolonii Deutsche Bundesbahn dowozi swoich klientów w 50 minut (200 km). Do Warszawy pod hotel Marriot w podobnym standardzie jazda powinna trwać maksimum 40 minut. Obecnie z usług PKP na tej trasie korzysta coraz mniej podróżnych, gdyż przejazd jest drogi, a pociagi jeżdżą powoli, bardzo rzadko i są koszmarnie brudne i zadymione.
|
![]() |
czyli termin się oddala a Euro 2012 coraz bliżej wtedy ulice będą rozkopane bardzo dobre rozwiązanie.Można było się tego spodziewać.
|
![]() |
Ile będzie kosztował przejazd nową 17-tką. Bo chyba nikt nie ma złudzeń że trasa będzie darmowa
|
![]() |
Ale kiełbaska wyborcza jak sie patrzy.
|
![]() |
dla mnie taka drogę mógłby wybudować nawet Wehrmacht. Aby była
|
![]() |
LUDZIE!!!!!!! To by było wspaniale, bo ja np 2 razy w tygodniu muszę te trasę pokonywać. Ale dokłądnie pamiętam jak przed poprzednimi wyborami PIS obiecał nam te ekspresówkę i jeszcze modernizację trakcji kolejowej żeby pociągi mogły jeździć prawie 200km/h. A potem się okazało, że ani jednego ani drugiego nię będzie bo "wypadły" z jakiejś tam listy. I teraz to jest napewno dokłądnie to samo. Bezczelne kłamstwo, żeby cała lubelszczyzna głosowała na PIS. LUDZIE, nie bądźcie ciemną masą i nie dajcie się wykiwać po raz kolejny. No uczmy się wreszcie na błędach. Oni już raz okłamali. Z ekspresówki do Warszawy to mamy peron we Włoszczowej. Tym razem będzie to samo!!!
|
![]() |
Napisano prawdę. Do granicy z Ukrainą będzie lepsza droga za 10-15 lat.Sieci kolejowej nie poprawią wcale.To po co deklaracje o EURO 2012. Do Lwowa po dobie oczekiwania w kolejce.
|
![]() |
Znam takich co dzisiaj jadą do Warszawy w 90 minut, po oddaniu expresówki zajmie im to godzinkę. Oby moje wnuki tego doczekały (moja córka ma 4 lata)...
|
![]() |
Super! Ciekawi mnie co z trasą nr 19. Czy możecie Państwo dotrzeć do szczegółowych planów budowy "dziewiętnastki" ?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.